Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor istedi bilmiyorum ki. Ayrıntılı ultrasonda da iki hafta sonra dedi.
yani doktor istediyse vardır bi bildiğide şeker yüklemesi için erken diye biliyorum hayırlısı
enfeksiyon içinde üzülme gelinim... tek kullanımlık ilaç veriyorlar geçiyor.. geçer inşallah
bol bol su iç.. günde bir bardak kefir

Benim boy 180 'e yakın. 75 kilo ile başladım. 5 ayda 5 kilo aldım 80 kiloyum.
Ayrıntılı ultrason için bir doktorun asistaniyla görüştüm. 80 kilonun üstünü ayrıntılı Ultrasona almiyomus adam. İki haftada kilo alir miyim bilmiyorum ki. Boyuma göre ultrasonu etkileyecek kadar kilolu değilim ki şuan sadece karnım büyüdü.
Sinirim bozuldu ya.

yani ilk defa senden duyuyorum bunları şaşkınım...
bizim kurumda bir kadın bilmiyorum kaç kilo yani... gayet girdi... kilolular detaylıya giremez diye birşeymi varmış yahu

yani ilk defa senden duyuyorum bunları şaşkınım...
bizim kurumda bir kadın bilmiyorum kaç kilo yani... gayet girdi... kilolular detaylıya giremez diye birşeymi varmış yahu
Ultrasonun kalitesini etkilediği için almiyomus.
Boyuma göre kilom normal, dikkat de ettim ama minyon biri kadar da olması mümkün değil. Normal kilom zaten 70-75 arasiydi.

Ultrasonun kalitesini etkilediği için almiyomus.
Boyuma göre kilom normal, dikkat de ettim ama minyon biri kadar da olması mümkün değil. Normal kilom zaten 70-75 arasiydi.
tam onu diyecektim bende.. boyuna göre kilon gayet iyi.. kız senin göbek bile çıkmamıştır ancak kavun gibidir.. ben öleyim o zaman yürüyemediğim için kilo üstüne kilo alıyorum ama doktor öyle bişey demedi
başka doktor araştır gelinim... en iyisi

Karnım biraz belirginlesti onun disinda vucudumda kilo yok. Saat 6dan sonra sut ve kuru meyve disinda bisey yememeye gayret ediyorum. Nadiren çok açsam yerim çünkü midem sıkıntılı filan. Öyle yapicam ama beklemiyodum şaşırdım ya.

saçmalamışlar.. zaten bu saaten snra onlar gel desede güvenip gitmem.. başka yer vardır yaşadığın şehirde demi cnm
araştırma hastanelerinde prof perinatologlar oluyor özel muayne yapıyorlar onları araştırabilirsin

Beni hiç almazlar öyle bişi olursa daha hamilelik öncesi 89 um

Çok var merkezi bi yerdeyim, özel muayenehane daha iyi olur dedim o da böyle cıktı. Sırtım ağrımaya başladı bi an önce eve gidebilsem iyidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…