- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.261
Doktor istedi bilmiyorum ki. Ayrıntılı ultrasonda da iki hafta sonra dedi.şeker yüklemesi için erken değilmi daha kuzucuk ?
yani doktor istediyse vardır bi bildiğide şeker yüklemesi için erken diye biliyorum hayırlısıDoktor istedi bilmiyorum ki. Ayrıntılı ultrasonda da iki hafta sonra dedi.
Benim boy 180 'e yakın. 75 kilo ile başladım. 5 ayda 5 kilo aldım 80 kiloyum.yani doktor istediyse vardır bi bildiğide şeker yüklemesi için erken diye biliyorum hayırlısı
enfeksiyon içinde üzülme gelinim... tek kullanımlık ilaç veriyorlar geçiyor.. geçer inşallah
bol bol su iç.. günde bir bardak kefir
yani ilk defa senden duyuyorum bunları şaşkınım...Benim boy 180 'e yakın. 75 kilo ile başladım. 5 ayda 5 kilo aldım 80 kiloyum.
Ayrıntılı ultrason için bir doktorun asistaniyla görüştüm. 80 kilonun üstünü ayrıntılı Ultrasona almiyomus adam. İki haftada kilo alir miyim bilmiyorum ki. Boyuma göre ultrasonu etkileyecek kadar kilolu değilim ki şuan sadece karnım büyüdü.
Sinirim bozuldu ya.
Ultrasonun kalitesini etkilediği için almiyomus.yani ilk defa senden duyuyorum bunları şaşkınım...
bizim kurumda bir kadın bilmiyorum kaç kilo yani... gayet girdi... kilolular detaylıya giremez diye birşeymi varmış yahu
tam onu diyecektim bende.. boyuna göre kilon gayet iyi.. kız senin göbek bile çıkmamıştır ancak kavun gibidir.. ben öleyim o zaman yürüyemediğim için kilo üstüne kilo alıyorum ama doktor öyle bişey demediUltrasonun kalitesini etkilediği için almiyomus.
Boyuma göre kilom normal, dikkat de ettim ama minyon biri kadar da olması mümkün değil. Normal kilom zaten 70-75 arasiydi.
Karnım biraz belirginlesti onun disinda vucudumda kilo yok. Saat 6dan sonra sut ve kuru meyve disinda bisey yememeye gayret ediyorum. Nadiren çok açsam yerim çünkü midem sıkıntılı filan. Öyle yapicam ama beklemiyodum şaşırdım ya.tam onu diyecektim bende.. boyuna göre kilon gayet iyi.. kız senin göbek bile çıkmamıştır ancak kavun gibidir.. ben öleyim o zaman yürüyemediğim için kilo üstüne kilo alıyorum ama doktor öyle bişey demedi
başka doktor araştır gelinim... en iyisi
saçmalamışlar.. zaten bu saaten snra onlar gel desede güvenip gitmem.. başka yer vardır yaşadığın şehirde demi cnmKarnım biraz belirginlesti onun disinda vucudumda kilo yok. Saat 6dan sonra sut ve kuru meyve disinda bisey yememeye gayret ediyorum. Nadiren çok açsam yerim çünkü midem sıkıntılı filan. Öyle yapicam ama beklemiyodum şaşırdım ya.
Beni hiç almazlar öyle bişi olursaBenim boy 180 'e yakın. 75 kilo ile başladım. 5 ayda 5 kilo aldım 80 kiloyum.
Ayrıntılı ultrason için bir doktorun asistaniyla görüştüm. 80 kilonun üstünü ayrıntılı Ultrasona almiyomus adam. İki haftada kilo alir miyim bilmiyorum ki. Boyuma göre ultrasonu etkileyecek kadar kilolu değilim ki şuan sadece karnım büyüdü.
Sinirim bozuldu ya.
Bizleri hep disliyorlar balosumyani ilk defa senden duyuyorum bunları şaşkınım...
bizim kurumda bir kadın bilmiyorum kaç kilo yani... gayet girdi... kilolular detaylıya giremez diye birşeymi varmış yahu
ya nurum yaBeni hiç almazlar öyle bişi olursadaha hamilelik öncesi 89 um
Çok var merkezi bi yerdeyim, özel muayenehane daha iyi olur dedim o da böyle cıktı. Sırtım ağrımaya başladı bi an önce eve gidebilsem iyidisaçmalamışlar.. zaten bu saaten snra onlar gel desede güvenip gitmem.. başka yer vardır yaşadığın şehirde demi cnm
araştırma hastanelerinde prof perinatologlar oluyor özel muayne yapıyorlar onları araştırabilirsin
gerildin diyedir.. stres yapma eve gidince uzan dinlen kuzumÇok var merkezi bi yerdeyim, özel muayenehane daha iyi olur dedim o da böyle cıktı. Sırtım ağrımaya başladı bi an önce eve gidebilsem iyidi
Ya nasıl zayifliyim şimdi hem bu boyda hem hamile halimle. Bunlar sadece 36 beden hamileleri alıyorlar heralde. Dışlandım ya kilom yüzünden. ÖtekilestirildimBeni hiç almazlar öyle bişi olursadaha hamilelik öncesi 89 um
Hayır boyuna göre kilolu değilsin ki beni görseler tedaviye bile almazlar herhaldeYa nasıl zayifliyim şimdi hem bu boyda hem hamile halimle. Bunlar sadece 36 beden hamileleri alıyorlar heralde. Dışlandım ya kilom yüzünden. Ötekilestirildim
öyle bişey yok ya... bizim burdaki kızı hiç almamaları lazımdı...Hayır boyuna göre kilolu değilsin ki beni görseler tedaviye bile almazlar herhalde
Bırak ya onlar istese de ben istemiyorum artık, onlara da nalet geleHayır boyuna göre kilolu değilsin ki beni görseler tedaviye bile almazlar herhalde
ohh beeeeee duymak istediğim cümlelerBırak ya onlar istese de ben istemiyorum artık, onlara da nalet gele
Ultrasonda bebisi gördüm ya ondan neşeliyim. Yoksa bana obez muamelesi yaptılar o ayrı.ohh beeeeee duymak istediğim cümleler
ben o zaman kendimi aşağı atayımUltrasonda bebisi gördüm ya ondan neşeliyim. Yoksa bana obez muamelesi yaptılar o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?