- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.281
Başka yerler araştır kuzumBırak ya onlar istese de ben istemiyorum artık, onlara da nalet gele
Hamilesin tabi alcan. Hiç yemek yemesen bile alicaksin. Vucut yag depoluyor.ben o zaman kendimi aşağı atayım
amann verilir o kilolar.. kendileri işlerine baksın gerisine karışmasınlar
sıkmasınlar canını.. sıkarız canlarınıHamilesin tabi alcan. Hiç yemek yemesen bile alicaksin. Vucut yag depoluyor.
Bütün gün yattım bacım kafamı kaldıramadım vallabeyazım bugün dükkana uğramadın
cukummmmmmmmmmmmm ben geldim hoşegldim hoşbuldum
sen nrdesin tam gidiodum
bırakmıyorrrrrr gebe kalmadan gidemeztedavi sürecinde kafasını dinliyecek
Herkes uykucu olmuşBütün gün yattım bacım kafamı kaldıramadım valla
Biraz da boğazımda yanma var sankı halsızlık ne iyi gelır kı baluş sen bilirsinHerkes uykucu olmuş
Kuzum bal yut..Biraz da boğazımda yanma var sankı halsızlık ne iyi gelır kı baluş sen bilirsin
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin kaç haftalık oldun nasıl oldubebek nasıl kuzummmmmmmmm
evet hamileyim cnm
24oldum cnm.. Tüp bebekle oldu tabikiGözün aydın canım hayırlı olsun bebeğin kaç haftalık oldun nasıl oldubebekte iyi şükür büyümeye çalışıyor teyzesi
Olsun canım iyi bekledin yine,sağlıkla kavuşursun inşallah Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın annelik zor bir o kadarda güzel..bakıp bakıp diyorum şimdi bunca zaman ağladım ettim şimdi yanımda ne kadar sukretsek az24oldum cnm.. Tüp bebekle oldu tabiki
Daha fazla bekliyemedim
Yaa maşallahhhh büyümüştür bile
AminnnnnnnnOlsun canım iyi bekledin yine,sağlıkla kavuşursun inşallah Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın annelik zor bir o kadarda güzel..bakıp bakıp diyorum şimdi bunca zaman ağladım ettim şimdi yanımda ne kadar sukretsek azdarısı diğer kızlara ins
Benim toprak verimli de tohum az yeşermiyo ahshshsYa nasil verimsiz çorak toprak ciktik biz anlamiyorum hshsh cok calisiyoruz halbuki❤
Balı yuttum bir de limonu deneyım canım sagolKuzum bal yut..
Yda sıcak suyun içine limon sık iç
Toprak verimli verimli olmasına da organik tohum bulamadıkKanka ben 1 taneye razıyım dun gece yine dogum yaptığımı gördüm rüyamda emzirirken esime diyorum ki ya bu bir ruyaysa ya uyanirsam esimde sacmalama diyor
Ya nasil verimsiz çorak toprak ciktik biz anlamiyorum hshsh cok calisiyoruz halbuki❤
Dikkat et kuzum geçmiş olsunBalı yuttum bir de limonu deneyım canım sagol
Sağol canımDikkat et kuzum geçmiş olsun
Canım şükür kavuşturanasizi iyi görünce daha iyi olacam minnoş
benim daha ilk testten pozitif çıktığı içiin tekrarını istediler ama normal şartlarda tekrar ederler miydi bilmiyorum hiçKaç ayda bir toksoplazmma testi yaptırılıyor. En son 7 haftalıkken yaptırmıştım. Evde kedim var malum.
Benim toprak verimli de tohum az yeşermiyo ahshshs
Hahahahsgsjshsh mesir macunu yollayam size 1 koliToprak verimli verimli olmasına da organik tohum bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?