- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.301
Hemen gönder ama benim herif yemezkiHahahahsgsjshsh mesir macunu yollayam size 1 koli
Artık sen geldiğine göre rahatımiyi iyi.. o daha iyi olacak.. o seni yeniyor... sonra sıra sana geliyor
pare bana gel gel dedikendi yok
Seviyorum seni nurumParesilaaa yaaaa kusummmm nerdesin n
Bitanemsin
Artık sen geldiğine göre rahatım
Seviyorum seni nurum
Bu hafta kadroya alınıp alınmayacağım belli olcak bir yandan alınmıyım istiyorum çünkü pastacılık kursuna başvurmuştum oradan çağırıyorlar napsam bilemedim.4 ay daha izne kadar çalışabilir miyim diye pek kendime güvenemiyorum.kararsızlık
Zorla yedir yemessen cekyattan atlarim de gzbzbHemen gönder ama benim herif yemezki
Kendi atar cekyattanZorla yedir yemessen cekyattan atlarim de gzbzb
nasıl oldun beyazımBalı yuttum bir de limonu deneyım canım sagol
cnmmmmmmmm cnmmmmmmm....Canım şükür kavuşturana
giderim
Artık sen geldiğine göre rahatım
Seviyorum seni nurum
canım kendini yormayacak şekilde... nasıl iyi hissediyorsan öyle yap benceBu hafta kadroya alınıp alınmayacağım belli olcak bir yandan alınmıyım istiyorum çünkü pastacılık kursuna başvurmuştum oradan çağırıyorlar napsam bilemedim.4 ay daha izne kadar çalışabilir miyim diye pek kendime güvenemiyorum.kararsızlıksen çalışıyor musun?
yaa bende saron niye çıkmıyor diyorum.. profil fotoğrafın olmasa tanıyamıyacam yaaa... neyseki sen yazdınnnnnAyyy ne zamandir girmiyorum girmiyorum ne guzel bir haber varmisssssBal0ncuk bebek geliyormussss. Canim coook sevindim gozunuz aydin. Saglik ve huzurla gelsin insallah. Kac aylik oldu, geriye digru gittim biraz ama tabi ki hizina yetisemedim
Bu kadar kişiyi bırakamazsınnasıl oldun beyazım
cnmmmmmmmm cnmmmmmmm....
nasılsın kuzum? toparlandınmı.. ne diyeceğimi bilemiyorum aldım haberini
giderim
canım kendini yormayacak şekilde... nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence
yaa bende saron niye çıkmıyor diyorum.. profil fotoğrafın olmasa tanıyamıyacam yaaa... neyseki sen yazdınnnnn
teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
darısı isteyen herkesin başına.. doğal yollarla tez zamanda nasip olsun inşallah
sabah sabah
Sabah sabah iyi geldi bana da ahsjdkflfsabah sabah
günaydın minnoşummmmm
arkama bakmadan uzaklaştmSabah sabah iyi geldi bana da ahsjdkflf
Ben gitmiyorum sadece daha az giriyorum kio zamann sendeeeeeeee
oldunmu aşınıBen gitmiyorum sadece daha az giriyorum ki
nasıl oldun beyazım
cnmmmmmmmm cnmmmmmmm....
nasılsın kuzum? toparlandınmı.. ne diyeceğimi bilemiyorum aldım haberini
giderim
canım kendini yormayacak şekilde... nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence
yaa bende saron niye çıkmıyor diyorum.. profil fotoğrafın olmasa tanıyamıyacam yaaa... neyseki sen yazdınnnnn
teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
darısı isteyen herkesin başına.. doğal yollarla tez zamanda nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?