Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu hafta kadroya alınıp alınmayacağım belli olcak bir yandan alınmıyım istiyorum çünkü pastacılık kursuna başvurmuştum oradan çağırıyorlar napsam bilemedim.4 ay daha izne kadar çalışabilir miyim diye pek kendime güvenemiyorum.kararsızlık sen çalışıyor musun?

Ayyy ne zamandir girmiyorum girmiyorum ne guzel bir haber varmisssss Bal0ncuk bebek geliyormussss.Canim coook sevindim gozunuz aydin. Saglik ve huzurla gelsin insallah. Kac aylik oldu, geriye digru gittim biraz ama tabi ki hizina yetisemedim

Balı yuttum bir de limonu deneyım canım sagol
nasıl oldun beyazım
Canım şükür kavuşturana
cnmmmmmmmm cnmmmmmmm....
nasılsın kuzum? toparlandınmı.. ne diyeceğimi bilemiyorum aldım haberini

Artık sen geldiğine göre rahatım

Seviyorum seni nurum
giderim
canım kendini yormayacak şekilde... nasıl iyi hissediyorsan öyle yap bence

yaa bende saron niye çıkmıyor diyorum.. profil fotoğrafın olmasa tanıyamıyacam yaaa... neyseki sen yazdınnnnn
teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
darısı isteyen herkesin başına.. doğal yollarla tez zamanda nasip olsun inşallah

Bu kadar kişiyi bırakamazsın

Yav totem yapip nicki degistirm kimse tanimiyo Totem de tutmadiya neyse. Tekrar hayirli olsun cnm kac aylik oldu?

Benim Mart ayi itibariyle denemeye baslayali 1 yil doldu. Yani bu ne demek.detayli bay&bayan muayene test eger doktor daha da zorlamayin sikintiniz var derse tup bebek. Dogal yolla olmazsa olmasin daha da vakit kaybetmeye gerek yok. Kismet hayirlisi nasilsa oyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…