- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.501
Hep uyuyorm diyince uyuyan pirences oldun dedimSenin yüzünden oldu ahahahha Prenses olunca falan demişsin sonra o hep uyuyorum demiş. Sen de keşke ben de uyuyabilsem demişsin. Ben de görünce yabıştırdım senaryoyu
Sondaki smile inanmamı engelliyor
Canımlar;Senin yüzünden oldu ahahahha Prenses olunca falan demişsin sonra o hep uyuyorum demiş. Sen de keşke ben de uyuyabilsem demişsin. Ben de görünce yabıştırdım senaryoyu
Canımlar;
Bana sadece, kalbimin temiz olduğunu, dediğimin çıkma ihtimalinin olduğunu yazmıştı burda
Açıklama içinMNbeyaz bekleniyorsunuz
Ben senin hislerinden korkarmO yüzden bildiğim yok ama inandığım var
Ay yok ne bileyim uyuyom uyuyamıyom muhabbeti dönünce hamile miymiş diye düşündüm ahhsjd ortalık karışmasın
Olabılır de olmayabilir deOlmaz mı olabilir
Ben suçsuzum hakime hanımO kadar ünlü olduk mu beya
LililililiSenin yüzünden oldu ahahahha Prenses olunca falan demişsin sonra o hep uyuyorum demiş. Sen de keşke ben de uyuyabilsem demişsin. Ben de görünce yabıştırdım senaryoyu
ahahahjsjs pirences olduktan sonra uyuyan pirencese mi döndün demişsin. Ben orda bi yazmaya başladım "ne pirencesi yav yoksaaaaaa?" diyerekten. Sonra uykularınızı da kıyaslayınca affetmedim. Herkes hamile görünüyor zaten gözümeHep uyuyorm diyince uyuyan pirences oldun dedim
Uyumayan benim
Ama bu seneryayo nasıl çıkardık onuda anlamadm
Oynatmamıza az kaldı
Kendime tutmuyor ama onu napcazBen senin hislerinden korkarm
Aha pozisyonu da denediysen Allahın izniyle tuttu demektir dur bakalım Allahımmmm inşallah bacıııımmmmKendime tutmuyor ama onu napcaz
Sana İnofolic etkilerini yazdım ben yaşamadım dedin ona rağmen onun etkisi sandım meğer kimyasalmış. Artık kendim için ters şeyler diyeceğim. Şimdi midem bir tuhaf. Kasığım kasılıyor kahverengi leke geliyor. Diyorum ki regl geliyorki tersi çıksın
Hee bak bir de o vardı doğru. Demek ki bilinçaltım onu da çıkardı meydane, senaryoların her biri birbirinden şahaneCanımlar;
Bana sadece, kalbimin temiz olduğunu, dediğimin çıkma ihtimalinin olduğunu yazmıştı burda
Açıklama içinMNbeyaz bekleniyorsunuz
Ayyy benmdeahahahjsjs pirences olduktan sonra uyuyan pirencese mi döndün demişsin. Ben orda bi yazmaya başladım "ne pirencesi yav yoksaaaaaa?" diyerekten. Sonra uykularınızı da kıyaslayınca affetmedim. Herkes hamile görünüyor zaten gözüme
Ayy sonu güzel olsunKendime tutmuyor ama onu napcaz
Sana İnofolic etkilerini yazdım ben yaşamadım dedin ona rağmen onun etkisi sandım meğer kimyasalmış. Artık kendim için ters şeyler diyeceğim. Şimdi midem bir tuhaf. Kasığım kasılıyor kahverengi leke geliyor. Diyorum ki regl geliyorki tersi çıksın
Önemli olan sonu demı bacım çok doğru dedın çok hayırlısıAyyy benmde
Neden acaba
Ayy sonu güzel olsun
Sabah sabah cok güldümÖnemli olan sonu demı bacım çok doğru dedın çok hayırlısı
Ama bir kere denedikAha pozisyonu da denediysen Allahın izniyle tuttu demektir dur bakalım Allahımmmm inşallah bacıııımmmm
Hee bak bir de o vardı doğru. Demek ki bilinçaltım onu da çıkardı meydane, senaryoların her biri birbirinden şahane
Amin canımAyyy benmde
Neden acaba
Ayy sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?