Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence herkes gebe
Sen yokken ben kendimi yarı hamile ilan ettim. Sonuçta çocuğun yarısı bizde. Diğer yarısının gelmesini bekliyoruz dedim. Kızlar hepimizin aslında hamile sayılır olduğu tezini pek kabul etmedi ama bence çok mantıklı yani. Bilimsel bir şeyden bahsediyoruz burada

Kesinlikle doğruuuuuu cok müthiş bir bakış açısı.. Ama cidden öyle yani..
Yarısı sende
Bilmem kaç derece soğuklukta seni bekliyorlar
Bizim adliyeye corona uğramıyor
Hak
Hukuk
Adaletttt

Yarısı sende

Hak
Hukuk
Adaletttt
Öyle diyorlar
İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız diyorlar
Direne direne kazanacağız diyorlar
Alakasız Ama şirinler geldi aklıma

Yarısı sende

Hak
Hukuk
Adaletttt
Yok ben tüplü dalıştan önce ilan ettim bu tezi. Hamile sayılırım ben diye Yumurtalarımız içerde hazır sonuçta, genlerin yarısı ordan gelecek Güzel mantık kurdum bence

Tamamiyle bilinsel ve gerçek bencede bir biyolog olaraktan bilimin ve Rabbimin ilmi sayesınde hepipmiz hamileyik işte o kadan

Amin, inşallah hepimizinkine sağlıkla girer o bebişler. Mottomuz belli
Eki Görüntüle 2823285
Aşırı mantikli bence, ne demek olmyosa zorlamicaksin, neden zorlamicakmisim hey yavrum heyyy
Olabılır de olmayabilir de lililililil Allah bilir biz bilemeyik
Kiiiiiiz acikla hadiiiiiii, kac gunun var, test yaptin mi, soyleeeeeeeeee
Yiaaaaaa hadi lutfen lutfen lutfennnnnnnn

Aşırı mantikli bence, ne demek olmyosa zorlamicaksin, neden zorlamicakmisim hey yavrum heyyy

Kiiiiiiz acikla hadiiiiiii, kac gunun var, test yaptin mi, soyleeeeeeeeee

Yiaaaaaa hadi lutfen lutfen lutfennnnnnnn
Amin canım amin
Ama eğer regl ise çok ağrılı geçecek şu an çok fazla kramp mı deyim ne deyim bilmiyorum ama birşey giriyor çıkıyor. Kasığıma

Kızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Rabbim tekrar nasip etti bin şükür çok şükür bekletmedi bu sefer ama çok zor günler geçirdim düşükten sonra önce bir Rabbim bilir bir ben Allah kımseye yaşatmasın biz duyunca çok da sevinemedik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne seneryolar dönüyor kafamda bir bilseniz ne zormuş
Ne elin karnıma gidiyor ne duygusal bir bağ kuruyorum korkudan doktorda usgnin ekranına bile bakamıyorum yapamıyorum çok korkuyorum yine bişey olursa diye çok korkuyorum
Bugün duyduk kalp atışlarını daha 8.haftamdayım inşallah sonu güzel olur sağlıkla gelir önemli olan bu şu an
Sadece annem biliyor zaten bır de buraya yazdım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsın hamile kalmak değil esasında önemli olan sağlıkla ilerlemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…