- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.521
Buralarda harcanıyoruzSenarist olacak kişileriz de işte
Bu nasıl sıyrılmak yeaa. Ben şüphe tohumlarını ektim ama müsebbibi sensin. Bence hamile zaten, hıh!Ben suçsuzum hakime hanım
Bence herkes gebeBuralarda harcanıyoruz
Bu nasıl sıyrılmak yeaa. Ben şüphe tohumlarını ektim ama müsebbibi sensin. Bence hamile zaten, hıh!
Ayyy olacak mı ki yaaZaten 10 parmak kadar kişi kaldı..
@NealStreet gebe gözüyle bakıorm bir kişi eksildi
Geri kalanda bitince ohhh.
Hazırladm kilidi
Hadi inşallaaaahhhAyyy olacak mı ki yaa
Sen yokken ben kendimi yarı hamile ilan ettim. Sonuçta çocuğun yarısı bizde. Diğer yarısının gelmesini bekliyoruz dedim. Kızlar hepimizin aslında hamile sayılır olduğu tezini pek kabul etmedi ama bence çok mantıklı yani. Bilimsel bir şeyden bahsediyoruz buradaBence herkes gebe
Hayırlısıyla, sağlıkla olsun inşallah. Her gece embriyologla konuşuyorumHadi inşallaaaahhh
Olacak olacakkkkkkk
O SENİN olacaaaakkkkkkk
Kesinlikle doğruuuuuu cok müthiş bir bakış açısı.. Ama cidden öyle yani..Sen yokken ben kendimi yarı hamile ilan ettim. Sonuçta çocuğun yarısı bizde. Diğer yarısının gelmesini bekliyoruz dedim. Kızlar hepimizin aslında hamile sayılır olduğu tezini pek kabul etmedi ama bence çok mantıklı yani. Bilimsel bir şeyden bahsediyoruz burada
HakBizim adliyeye corona uğramıyor
Öyle diyorlarKesinlikle doğruuuuuu cok müthiş bir bakış açısı.. Ama cidden öyle yani..
Yarısı sende
Bilmem kaç derece soğuklukta seni bekliyorlar
Hak
Hukuk
Adaletttt
Yani tek alakalı olan mavi giyinmiş olmalarıÖyle diyorlar
İşçiyiz, haklıyız, kazanacağız diyorlar
Direne direne kazanacağız diyorlar
Alakasız Ama şirinler geldi aklıma
Yok ben tüplü dalıştan önce ilan ettim bu tezi. Hamile sayılırım ben diyeKesinlikle doğruuuuuu cok müthiş bir bakış açısı.. Ama cidden öyle yani..
Yarısı sende
Bilmem kaç derece soğuklukta seni bekliyorlar
Hak
Hukuk
Adaletttt
Bak buda mantıklı ama önemli olan kalan diğer yarısı işteYok ben tüplü dalıştan önce ilan ettim bu tezi. Hamile sayılırım ben diyeYumurtalarımız içerde hazır sonuçta, genlerin yarısı ordan gelecek Güzel mantık kurdum bence
Şapkada beyaz maskede beyazYani tek alakalı olan mavi giyinmiş olmaları
Ama direne direne anca içeri atılırlar kazanmazlar haberleri yok
Öyle ufak bir ayrıntı var evetBak buda mantıklı ama önemli olan kalan diğer yarısı işte
Olacak Rabbimin izniyle kuzum inşallahAyyy olacak mı ki yaa
Tamamiyle bilinsel ve gerçek bencede bir biyolog olaraktan bilimin ve Rabbimin ilmi sayesınde hepipmiz hamileyik işte o kadan[ICOD[/ICODE][/ICODE]Sen yokken ben kendimi yarı hamile ilan ettim. Sonuçta çocuğun yarısı bizde. Diğer yarısının gelmesini bekliyoruz dedim. Kızlar hepimizin aslında hamile sayılır olduğu tezini pek kabul etmedi ama bence çok mantıklı yani. Bilimsel bir şeyden bahsediyoruz burada
Aşırı mantikli bence, ne demek olmyosa zorlamicaksin, neden zorlamicakmisim hey yavrum heyyyAmin, inşallah hepimizinkine sağlıkla girer o bebişler. Mottomuz belli
Eki Görüntüle 2823285
Kiiiiiiz acikla hadiiiiiii, kac gunun var, test yaptin mi, soyleeeeeeeeeeOlabılır de olmayabilir delililililil Allah bilir biz bilemeyik
Yiaaaaaa hadi lutfen lutfen lutfennnnnnnnKendime tutmuyor ama onu napcaz
Sana İnofolic etkilerini yazdım ben yaşamadım dedin ona rağmen onun etkisi sandım meğer kimyasalmış. Artık kendim için ters şeyler diyeceğim. Şimdi midem bir tuhaf. Kasığım kasılıyor kahverengi leke geliyor. Diyorum ki regl geliyorki tersi çıksın
Amin canım aminAşırı mantikli bence, ne demek olmyosa zorlamicaksin, neden zorlamicakmisim hey yavrum heyyy
Kiiiiiiz acikla hadiiiiiii, kac gunun var, test yaptin mi, soyleeeeeeeeee
Yiaaaaaa hadi lutfen lutfen lutfennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?