- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.541
Canımın içi tebrik ederimmmmmKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Rabbim tekrar nasip etti bin şükür çok şükürbekletmedi bu sefer ama çok zor günler geçirdim düşükten sonra önce bir Rabbim bilir bir ben Allah kımseye yaşatmasın biz duyunca çok da sevinemedik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne seneryolar dönüyor kafamda bir bilseniz ne zormuş
Ne elin karnıma gidiyor ne duygusal bir bağ kuruyorum korkudan doktorda usgnin ekranına bile bakamıyorum yapamıyorum çok korkuyorum yine bişey olursa diye çok korkuyorum
Bugün duyduk kalp atışlarını daha 8.haftamdayım inşallah sonu güzel olur sağlıkla gelir önemli olan bu şu an
Sadece annem biliyor zaten bır de buraya yazdım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsın hamile kalmak değil esasında önemli olan sağlıkla ilerlemesi
CanımsınCanımın içi tebrik ederimmmmminancımı boşa çıkarmadın. O lafından beri bekliyorum bekliyorum.... Onun atan minnak kalbini sevsinler...
Allahım nazardan saklasın nolur iyi düşün iyi olsun herşey
Allah nazardan saklasın kuzum
Tekrar tebrik ederim
Beyazım beyazım gözün aydın. Sevin tabii ki bağını da kur. Her seferinde aynı şeyi yaşamazsın ki. Hem bu bebişin de seninle iletişime ihtiyacı olacak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mübarek ayda dualarımız seninle. Çok ama çok sevindimKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Rabbim tekrar nasip etti bin şükür çok şükürbekletmedi bu sefer ama çok zor günler geçirdim düşükten sonra önce bir Rabbim bilir bir ben Allah kımseye yaşatmasın biz duyunca çok da sevinemedik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne seneryolar dönüyor kafamda bir bilseniz ne zormuş
Ne elin karnıma gidiyor ne duygusal bir bağ kuruyorum korkudan doktorda usgnin ekranına bile bakamıyorum yapamıyorum çok korkuyorum yine bişey olursa diye çok korkuyorum
Bugün duyduk kalp atışlarını daha 8.haftamdayım inşallah sonu güzel olur sağlıkla gelir önemli olan bu şu an
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsın hamile kalmak değil esasında önemli olan sağlıkla ilerlemesi
beyazımmmmmmmmmm çok sevindim sapasağlıklı ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim korkularından bertaraf eylesin çok çok çok sevindimmmKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Beyazım beyazım gözün aydın. Sevin tabii ki bağını da kur. Her seferinde aynı şeyi yaşamazsın ki. Hem bu bebişin de seninle iletişime ihtiyacı olacak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mübarek ayda dualarımız seninle. Çok ama çok sevindim
Bundan sonra güzel şeyler düşüneceksin tabii ki. Allah size bağışlasın iki kardeşi. Biz bunun için burda değil miyiz hemAğlattın beni çok tatlısın Allah razı olsun ne düşünceğimi bilmiyorum inan amin amin cansın
Amin canım Allah razı olsunbeyazımmmmmmmmmm çok sevindim sapasağlıklı ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim korkularından bertaraf eylesin çok çok çok sevindimmm
ne zaman oldu hatırlatmak gibi olmasın ama düşükten kaç ay sonra hamiş kaldın senin herhangi bi problemin yoktu demi ay canım yaaaaaaaaaaaa
Ne kadar var kuzum reglineAmin canım amin
Ama eğer regl ise çok ağrılı geçecek şu an çok fazla kramp mı deyim ne deyim bilmiyorum ama birşey giriyor çıkıyor. Kasığıma
Amin amin hepimizin evlatlarınıBundan sonra güzel şeyler düşüneceksin tabii ki. Allah size bağışlasın iki kardeşi. Biz bunun için burda değil miyiz hem
AyyyyyyKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Ayyyyyy
Bir kez daha teyzoşşş oluyorummmmm
Gözümüzzz aydınnnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun beyazım ama en en en en en önemlisiiiiii SAĞLIKLA ilerlesin inşallahhhhh
Ayyyyy bir kişi daha eksildiiiii cok şükürrrr
@NealStreet veNurzfr eksildi sayıyorum
Bitiriyoruz az kaldııııııı, sıra diğerlerindeeeee
Du bakalım daha belli değil. Hayırlısıyla, sağlıkla olur inşallah. Ben de gelip güzel haberi vereyim. Haber vermem ben gerçi. Test atarım. "Sizce hamile miyim?" diyeAyyyyyy
Bir kez daha teyzoşşş oluyorummmmm
Gözümüzzz aydınnnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun beyazım ama en en en en en önemlisiiiiii SAĞLIKLA ilerlesin inşallahhhhh
Ayyyyy bir kişi daha eksildiiiii cok şükürrrr
@NealStreet veNurzfr eksildi sayıyorum
Bitiriyoruz az kaldııııııı, sıra diğerlerindeeeee
Yaaaaaa kasim annesi mi olcaz biz senleeeeKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
çok şükür ya çok bekletmeden gelmiş ne güzel ama baloşumun da dediği gibi sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah :)Amin canım Allah razı olsunRabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
16Aralıkta yaşadım 13.haftamdaydım artık düşük olduğunda dr 2 regl dönemi bekleyın dedi 3.ay denemeye başlayabilirsin dedi kanlarıma falan bakıldı tabi öle karar verdi 3. Ay ilk denediğimizde oldu ne bebekte ne bende ters giden bişey yoktu canım
Sey olsun ama, kopkoyu kirmizi, hatta o kirmizi gozumuzu dessin, bi de kan testi de yapmis ol bi millon çıksın ve de ki 'kizlar bilemiyorum, sizce hamile miyim?' ajhdjabdhsbdDu bakalım daha belli değil. Hayırlısıyla, sağlıkla olur inşallah. Ben de gelip güzel haberi vereyim. Haber vermem ben gerçi. Test atarım. "Sizce hamile miyim?" diye
Biz pozitif enerji verelimdeDu bakalım daha belli değil. Hayırlısıyla, sağlıkla olur inşallah. Ben de gelip güzel haberi vereyim. Haber vermem ben gerçi. Test atarım. "Sizce hamile miyim?" diye
Senin bebeni yerimYaaaaaa kasim annesi mi olcaz biz senleeeekuzumm, hayırlısı olsun cok sevindim, benzer süreç yaşamışız hemen hemen, benim de 15 aralikta kurtajdi, simdi 9 haftaligim bak, her sey yolunda olacak, stres yapma nolur, guzel dusun her seyin hayirlisini dile. İnsallah saglikla kavusacagiz kuzularimiza
Tabii ki öyle yapacağımSey olsun ama, kopkoyu kirmizi, hatta o kirmizi gozumuzu dessin, bi de kan testi de yapmis ol bi millon çıksın ve de ki 'kizlar bilemiyorum, sizce hamile miyim?' ajhdjabdhsbd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?