Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımın içi tebrik ederimmmmm inancımı boşa çıkarmadın. O lafından beri bekliyorum bekliyorum.... Onun atan minnak kalbini sevsinler...
Allahım nazardan saklasın nolur iyi düşün iyi olsun herşey
Allah nazardan saklasın kuzum
Tekrar tebrik ederim

Canımsındaha ben bilmiyordum sen demiştin zaten ilk aydan yeniden hamile olacaksın diye doğru da çıktı Rabbim en kısa zamanda güzel haberler alabilmenı nasıp etsın hatta bu ay mumkunse

Beyazım beyazım gözün aydın. Sevin tabii ki bağını da kur. Her seferinde aynı şeyi yaşamazsın ki. Hem bu bebişin de seninle iletişime ihtiyacı olacak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mübarek ayda dualarımız seninle. Çok ama çok sevindim

beyazımmmmmmmmmm çok sevindim sapasağlıklı ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim korkularından bertaraf eylesin çok çok çok sevindimmm
ne zaman oldu hatırlatmak gibi olmasın ama düşükten kaç ay sonra hamiş kaldın senin herhangi bi problemin yoktu demi ay canım yaaaaaaaaaaaa

Ağlattın beni çok tatlısın Allah razı olsun ne düşünceğimi bilmiyorum inan amin amin cansın

Amin canım Allah razı olsun Rabbim enkısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah
16Aralıkta yaşadım 13.haftamdaydım artık düşük olduğunda dr 2 regl dönemi bekleyın dedi 3.ay denemeye başlayabilirsin dedi kanlarıma falan bakıldı tabi öle karar verdi 3. Ay ilk denediğimizde oldu ne bebekte ne bende ters giden bişey yoktu canım

Bundan sonra güzel şeyler düşüneceksin tabii ki. Allah size bağışlasın iki kardeşi. Biz bunun için burda değil miyiz hem
Amin amin hepimizin evlatlarını Cansın bu duygularımı hep bastırıyorum şu an hiç bişey yokmuş gibi yapıyorum o travma benı mahvetmıs galıba zamanla toparlarım inşallah canım

Ayyyyyy
Bir kez daha teyzoşşş oluyorummmmm
Gözümüzzz aydınnnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun beyazım ama en en en en en önemlisiiiiii SAĞLIKLA ilerlesin inşallahhhhh

Ayyyyy bir kişi daha eksildiiiii cok şükürrrr

@NealStreet ve Nurzfr eksildi sayıyorum

Bitiriyoruz az kaldııııııı, sıra diğerlerindeeeee

Sağlıkla olsun kuzum en öenmlisi o birtanesin

Du bakalım daha belli değil. Hayırlısıyla, sağlıkla olur inşallah. Ben de gelip güzel haberi vereyim. Haber vermem ben gerçi. Test atarım. "Sizce hamile miyim?" diye

Yaaaaaa kasim annesi mi olcaz biz senleeee kuzumm, hayırlısı olsun cok sevindim, benzer süreç yaşamışız hemen hemen, benim de 15 aralikta kurtajdi, simdi 9 haftaligim bak, her sey yolunda olacak, stres yapma nolur, guzel dusun her seyin hayirlisini dile. İnsallah saglikla kavusacagiz kuzularimiza

çok şükür ya çok bekletmeden gelmiş ne güzel ama baloşumun da dediği gibi sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah :)
darısı bigün bize de olur mu kim bilir
dr bişey demedi mi diğerine suyun geldi demi öyle düşmüştü acaba rahim taşımıyomu dikiş falan atıyolarmış öyle durumda riskli gebelik dr na da bi gitsen mi acaba

Du bakalım daha belli değil. Hayırlısıyla, sağlıkla olur inşallah. Ben de gelip güzel haberi vereyim. Haber vermem ben gerçi. Test atarım. "Sizce hamile miyim?" diye
Sey olsun ama, kopkoyu kirmizi, hatta o kirmizi gozumuzu dessin, bi de kan testi de yapmis ol bi millon çıksın ve de ki 'kizlar bilemiyorum, sizce hamile miyim?' ajhdjabdhsbd

Biz pozitif enerji verelimde
Senin bebeni yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…