Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Paresilaaa dan ben çok ümitliyim nedense ha bugün ha yarın haber gelcek
Kısmet be canım
Olmazsa kış anası değil bahar anası oluruz
Canımsındaha ben bilmiyordum sen demiştin zaten ilk aydan yeniden hamile olacaksın diye doğru da çıktı Rabbim en kısa zamanda güzel haberler alabilmenı nasıp etsın hatta bu ay mumkunse
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.
Bal0ncuk ilk denemesinde olması için dua ettim. O Ne kadar üşüyorum ben ateş basmam yok dese de ben hep inandım.. dayler dayler in kaybından sonra dua ettim kendime olsun istediğim kadar... Hepimiz anne olalım ama kayıp yaşayanları, erkek faktörü nedeniyle hiç olmayacak düşüncesi ile içi yananların ayrı olmasını istiyorum...
Baloncuğun dediği gibi Nurzfr ve @NealStreet tedavilerinden olumlu sonuç alacak biliyorum kayıp yaşayan bir mucizee ve ben de bu duyguyu tadacağız... Kistleri yüzünden ve anladığım kadarıyla diğer özel sebeplerden şimdiye kadar olmayan Hemsirecik de yaşayacak
Saron bizi uzaktan uzağa takip etsende lego Sirinca özge ve bizi bıraksada matmazel hep duamdasınız.. Bazılarınızın haberini alamayacağım belki ama anneliği yaşayacağız hepimiz

Paresilaaa artk daha cok korkuorm hislerinden
Korkun benden
Ne kadar var kuzum regline
Pazar olacak canım

Maşallah kuzum ya inşallah Evet canım Aynı zamana denk gelmiş herşeyimiz Rabbım inşallah bu süreci sağlıkla geçirebilmemizi nasip eder

Çünkü o üzüm tanesiymis

Yap, yapmazsan saymamnabdjabdjs
Biz ablayız, hazır ola geçin

Seni yerin can parçam dostm..
Az kaldı hepimiz o gün davul zurnayla göbek atacaz

İnşallah canım Rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin sana bekletmesin
Evet bütün ihtimalleri konuştuk sıkı kontroldeyim dr da biz de elinizden geleni yapıcaz bakalım Rabbim ne gösterecek

Ağlatmayın artık yeter gari

Ahh pariskom insallah birgun lohusa depresyon hallerimizi konusuruz

kalbi güzelim yemin ederim gözlerim dolduinan ki derdin hangisini saysan o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun bizim de kucaklarımız evimiz çocuk neşesiyle dolsun inşallah

Canım nasılsın bebegin nasıl gözün aydın olsun inşallah anlat nasıl bi doğum oldu adı ne
Adini elif koyduk , sadece elif
Dogum iyi gecti sükür baya uzun sürdü ama sancilar aksam 19 da basladi ertesi gün öglen dogdu normal olsun hic bisi istemiyorum dmeistim ama dayanamdim sabaha karsi epidurali taktirdim keske önceden yapsaymisim onca saat cekmeseymisim. Benim bel agrilarim kücpklügpmden beri var cok korkuyordum etki eder agrim olur diye ama hic bisi olmadi .
Sadece kizim 3 gün yogun bakimda kaldi nefes sorunu yasadi enfeksiyon kapti . Toplam 1,5 hafta hastanede kaldik. Sükür simdi hersey yolunda ukyu düzenimiz bile oldu ayakta salliyorduk mahvoluyorduk ama onu da halletim yatagina alistirdim uykusu gelince dönencesini aciyorum kendi kendine uyuyor sükür.
Sira odasina alistirmak öglenleri odasinda geceleri bizim odada kendi yatagina yatircam.

ebemiz vardi yardim etmek icin ama gic gerek bile kalmadi herseyi kendim halledebiliyordum yardmsiz ilk banyosunu bile kendim tek basima yaptirdim.

lohusayken tek basina olunca insan herseyi kendi yapmaya alisiyor ve rabbimde ona göre güc veriyor ...

Burdan herkese söylüyorum inshalla bebislerimiz olcak ve ozaman sakin olup ebemin bana dedigini uygulamak en iysi oda anne sakin ve telasiz olunca bebek bunu anliyor ve oda sakin telassiz bi bebek oluyor eger anne korkuyor tedirgin oluyorsa bebekde öyle oluyor

Aaa olmaz sakn izletme bacm
Yok izletmiyorum kesinlikle kitaplarimiz var bol bol onu okuyoruz 3 aylik olmasina ragmen alsiti ve görünce heycanlaniyor . Okadar bekledim yavrumu zamanimi tv izlemekte gecirmesine izin vermem tek istisna dus alicagim zaman uyumamisti ozmn yapcak bisi yok deyip 10 dk koymustum ama genel olarak cok karisiym bende arkadasim kirmizi balik seyretiyordu 2 aylik bebegine hayret ediyordum simdi lerde elinde ipad ile dolasiyor 1,5 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…