- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.954
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.561
YaaaAmin amin hepimizin evlatlarınıCansın bu duygularımı hep bastırıyorum şu an hiç bişey yokmuş gibi yapıyorum o travma benı mahvetmıs galıba zamanla toparlarım inşallah canım
Çünkü o üzüm tanesiymisBiz pozitif enerji verelimde
Senin bebeni yerim
Yap, yapmazsan saymamnabdjabdjsTabii ki öyle yapacağım
Kısmet be canım
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.Canımsındaha ben bilmiyordum sen demiştin zaten ilk aydan yeniden hamile olacaksın diye doğru da çıktı Rabbim en kısa zamanda güzel haberler alabilmenı nasıp etsın hatta bu ay mumkunse
Korkun benden
Pazar olacak canımNe kadar var kuzum regline
Maşallah kuzum ya inşallahYaaaaaa kasim annesi mi olcaz biz senleeeekuzumm, hayırlısı olsun cok sevindim, benzer süreç yaşamışız hemen hemen, benim de 15 aralikta kurtajdi, simdi 9 haftaligim bak, her sey yolunda olacak, stres yapma nolur, guzel dusun her seyin hayirlisini dile. İnsallah saglikla kavusacagiz kuzularimiza
Biz ablayız, hazır ola geçinÇünkü o üzüm tanesiymis
Yap, yapmazsan saymamnabdjabdjs
Seni yerin can parçam dostm..Kısmet be canım
Olmazsa kış anası değil bahar anası oluruz
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.
Bal0ncuk ilk denemesinde olması için dua ettim. O Ne kadar üşüyorum ben ateş basmam yok dese de ben hep inandım.. dayler dayler in kaybından sonra dua ettim kendime olsun istediğim kadar... Hepimiz anne olalım ama kayıp yaşayanları, erkek faktörü nedeniyle hiç olmayacak düşüncesi ile içi yananların ayrı olmasını istiyorum...
Baloncuğun dediği gibiNurzfr ve @NealStreet tedavilerinden olumlu sonuç alacak biliyorum kayıp yaşayan bir mucizee ve ben de bu duyguyu tadacağız... Kistleri yüzünden ve anladığım kadarıyla diğer özel sebeplerden şimdiye kadar olmayan Hemsirecik de yaşayacak
Saron bizi uzaktan uzağa takip etsende lego Sirinca özge ve bizi bıraksada matmazel hep duamdasınız.. Bazılarınızın haberini alamayacağım belki ama anneliği yaşayacağız hepimiz
Korkun benden
Pazar olacak canım
İnşallah canım Rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin sana bekletmesinçok şükür ya çok bekletmeden gelmiş ne güzel ama baloşumun da dediği gibi sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah :)
darısı bigün bize de olur mu kim bilir
dr bişey demedi mi diğerine suyun geldi demi öyle düşmüştü acaba rahim taşımıyomu dikiş falan atıyolarmış öyle durumda riskli gebelik dr na da bi gitsen mi acaba
Kısmet be canım
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.
Bal0ncuk ilk denemesinde olması için dua ettim. O Ne kadar üşüyorum ben ateş basmam yok dese de ben hep inandım.. dayler dayler in kaybından sonra dua ettim kendime olsun istediğim kadar... Hepimiz anne olalım ama kayıp yaşayanları, erkek faktörü nedeniyle hiç olmayacak düşüncesi ile içi yananların ayrı olmasını istiyorum...
Baloncuğun dediği gibiNurzfr ve @NealStreet tedavilerinden olumlu sonuç alacak biliyorum kayıp yaşayan bir mucizee ve ben de bu duyguyu tadacağız... Kistleri yüzünden ve anladığım kadarıyla diğer özel sebeplerden şimdiye kadar olmayan Hemsirecik de yaşayacak
Saron bizi uzaktan uzağa takip etsende lego Sirinca özge ve bizi bıraksada matmazel hep duamdasınız.. Bazılarınızın haberini alamayacağım belki ama anneliği yaşayacağız hepimiz
Korkun benden
Pazar olacak canım
Ahh pariskom insallah birgun lohusa depresyon hallerimizi konusuruzKısmet be canım
Korkun benden
Pazar olacak canım
Yok canim ne uyumasi öyle laf istiyor birde eskiden bebkler 40 gün gözünü acmazmis mübarek bizimki gözü acik dogduhani bebeler hep uyurdu
kolay gele paroşum
ooo temiz hava mis mis
Aaa olmaz sakn izletme bacmYok canim ne uyumasi öyle laf istiyor birde eskiden bebkler 40 gün gözünü acmazmis mübarek bizimki gözü acik dogdutv acik gördümmü heme gözler oraya gidiyor
Sağol canım inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasıp etsın sağlıklaYaaasağlıkla gelsin insallah hayirli olsun❤❤❤
Tabiki tee hataydan duyulacak davul sesiBiz ablayız, hazır ola geçin
Seni yerin can parçam dostm..
Az kaldı hepimiz o gün davul zurnayla göbek atacaz
Ama bunlar mutluluktanAğlatmayın artık yeter gari
İnşallah canım konuşacağızAhh pariskom insallah birgun lohusa depresyon hallerimizi konusuruz
kalbi güzelim yemin ederim gözlerim dolduKısmet be canım
Korkun benden
Pazar olacak canım
Valla canım durmayınca aman dursun da izlesin diyorsunAaa olmaz sakn izletme bacm
Adini elif koyduk , sadece elifCanım nasılsın bebegin nasıl gözün aydın olsun inşallah anlat nasıl bi doğum oldu adı ne
Yok izletmiyorum kesinlikle kitaplarimiz var bol bol onu okuyoruz 3 aylik olmasina ragmen alsiti ve görünce heycanlaniyor . Okadar bekledim yavrumu zamanimi tv izlemekte gecirmesine izin vermem tek istisna dus alicagim zaman uyumamisti ozmn yapcak bisi yok deyip 10 dk koymustumAaa olmaz sakn izletme bacm
Olsun da hele yaparım yaparım. Siz de şey dersiniz "Var gibi. Beş tane daha test yap cnms"Yap, yapmazsan saymamnabdjabdjs
Töbe de kız. Lohusa depresyonu çok ağır bir şey. Lohusa şikayetleri/dertleri falan de bariAhh pariskom insallah birgun lohusa depresyon hallerimizi konusuruz
Hayirli olsun kiiz sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinMaşallah kuzum ya inşallahEvet canım Aynı zamana denk gelmiş herşeyimiz Rabbım inşallah bu süreci sağlıkla geçirebilmemizi nasip eder
Amin canım sağolHayirli olsun kiiz sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?