Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elbet bir gün izleyeckler
En erken 2 yaş
Valla canım durmayınca aman dursun da izlesin diyorsun
Yk valla bacm izletmemeye çalış

Hehhh helal olsun akmoşşşşş

Cnmm Allah gonlune gore versin. Insallah guzel haberlerini alalim en kisa zamanda. Beni de etiketlemeyi unutma olur mu

Ne güzel dua etmişsin. Allah razı olsun. Sağlıkla olsun inşalalh hepimizin

Canım adıyla rabbim büyütsün kızını inşallah. Geçmiş tabiki geçerken sana sormak lazım ama geride kaldı bizimki ayağa alıştı napicam bilmiyorum uyumuyor yoksa uykusu dağılıyor daha da aksi oluyor

Ya sen nasil guzel bir seysin acaba nasillllll canim benimmm, en yakinimda hissettim o guzel duygularini ve emin ol ben de cok cok çok istiyorum anne olmani, taaaaa içimden kuzum
Pazar olmayacak yani
Maşallah kuzum ya inşallah Evet canım Aynı zamana denk gelmiş herşeyimiz Rabbım inşallah bu süreci sağlıkla geçirebilmemizi nasip eder
Aminnn canim cok benziyor gercekten amin kuzumm insallahhy
Biz ablayız, hazır ola geçin

Seni yerin can parçam dostm..
Az kaldı hepimiz o gün davul zurnayla göbek atacaz
Ehheheheh o ablayi yersemmmmmm
Olsun da hele yaparım yaparım. Siz de şey dersiniz "Var gibi. Beş tane daha test yap cnms"

Töbe de kız. Lohusa depresyonu çok ağır bir şey. Lohusa şikayetleri/dertleri falan de bari
Bilemedim canim ya, sabah erken saatte yap ilk tooletinle, var da diyemem yok da... Ahhdjshsjsjd
Ah kuzum hemde ne fena birde ağzının yolunu biliyor oyuncak veriyorum direk ağzına ac geldi dünyaya accccc
Oral dönemde tum bebeler buldugu her şeyi ağzına goturur, acliktan degil, kesfetmekten annesi

Sanırım öyle kuzum cani sağ olsun sağlıklı olsun önemli değil hiç biri

Bende de öyleydi öyle bi hal aldiki arabada yola gitmede korkar olmustum. Arabada ayakta salladigimi jilirim . En son yeter ama haa dedim 1 hafta süre verdim ilk günler baya yorulana kadar uykusu gelene kadar direndi aglatmadan yatagina koydum emzik verdim dönenceyi actim. Agladi an kucagima aldim susunca geri yataga koydum . Inat ettim böyle... ilk dört gün baya zorlandi oda bende ama 1 hafta sonra alisti artik emzik verince dönenceyi de acinca biliyor umuasi gerektigini. Odadan cikiyorum 5 dk sonra kontrol amacli giriyorum odaya uyumus bile.

dene istersen sabir gerektiriyor ama ... uykusuz kalcan bayaaa yorulcan ama sonunda degiyor .

bazilari böyle bebkleri aglatarak yapiyor ama ben kiyamam agladifi an veya mizmizlandigi an kucagima aldim ilk zamanlar ama pes etmedim hep yataga geri koydum .

Kuzum yaparım ama sorun şu ki benimki emzik emmiyorve gece benimle uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…