- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.105
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.581
En erken 2 yaşElbet bir gün izleyeckler
Yk valla bacm izletmemeye çalışValla canım durmayınca aman dursun da izlesin diyorsun
Hehhh helal olsun akmoşşşşşYok izletmiyorum kesinlikle kitaplarimiz var bol bol onu okuyoruz 3 aylik olmasina ragmen alsiti ve görünce heycanlaniyor . Okadar bekledim yavrumu zamanimi tv izlemekte gecirmesine izin vermem tek istisna dus alicagim zaman uyumamisti ozmn yapcak bisi yok deyip 10 dk koymustumama genel olarak cok karisiym bende arkadasim kirmizi balik seyretiyordu 2 aylik bebegine hayret ediyordum simdi lerde elinde ipad ile dolasiyor 1,5 yasinda
Kısmet be canım
Olmazsa kış anası değil bahar anası oluruz
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.
Bal0ncuk ilk denemesinde olması için dua ettim. O Ne kadar üşüyorum ben ateş basmam yok dese de ben hep inandım.. dayler dayler in kaybından sonra dua ettim kendime olsun istediğim kadar... Hepimiz anne olalım ama kayıp yaşayanları, erkek faktörü nedeniyle hiç olmayacak düşüncesi ile içi yananların ayrı olmasını istiyorum...
Baloncuğun dediği gibi @Nurzfr ve @NealStreet tedavilerinden olumlu sonuç alacak biliyorum kayıp yaşayanbir mucizee ve ben de bu duyguyu tadacağız... Kistleri yüzünden ve anladığım kadarıyla diğer özel sebeplerden şimdiye kadar olmayan Hemsirecik de yaşayacak
Saron bizi uzaktan uzağa takip etsende @lego @Sirinca özge ve bizi bıraksada matmazel hep duamdasınız.. Bazılarınızın haberini alamayacağım belki ama anneliği yaşayacağız hepimiz
Korkun benden
Pazar olacak canım
Ne güzel dua etmişsin. Allah razı olsun. Sağlıkla olsun inşalalh hepimizinKısmet be canım
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.
Bal0ncuk ilk denemesinde olması için dua ettim. O Ne kadar üşüyorum ben ateş basmam yok dese de ben hep inandım.. dayler dayler in kaybından sonra dua ettim kendime olsun istediğim kadar... Hepimiz anne olalım ama kayıp yaşayanları, erkek faktörü nedeniyle hiç olmayacak düşüncesi ile içi yananların ayrı olmasını istiyorum...
Baloncuğun dediği gibi @Nurzfr ve @NealStreet tedavilerinden olumlu sonuç alacak biliyorum kayıp yaşayanbir mucizee ve ben de bu duyguyu tadacağız... Kistleri yüzünden ve anladığım kadarıyla diğer özel sebeplerden şimdiye kadar olmayan Hemsirecik de yaşayacak
Saron bizi uzaktan uzağa takip etsende @lego @Sirinca özge ve bizi bıraksada matmazel hep duamdasınız.. Bazılarınızın haberini alamayacağım belki ama anneliği yaşayacağız hepimiz
herşey güzel olacak inanİnşallah canım Rabbim sağlıkla bir evlat nasip etsin sana bekletmesin
Evet bütün ihtimalleri konuştuk sıkı kontroldeyim dr da biz de elinizden geleni yapıcaz bakalım Rabbim ne gösterecek
Kuzum emerken bırakıyor tviye bakıyor sonra dönüp emiyor bi daha sen görsen neler yapıyorEn erken 2 yaş
Yk valla bacm izletmemeye çalış
Hehhh helal olsun akmoşşşşş
Kanka ben kesin girerim hshshsOlsun da hele yaparım yaparım. Siz de şey dersiniz "Var gibi. Beş tane daha test yap cnms"
Töbe de kız. Lohusa depresyonu çok ağır bir şey. Lohusa şikayetleri/dertleri falan de bari
Fenalar yaKuzum emerken bırakıyor tviye bakıyor sonra dönüp emiyor bi daha sen görsen neler yapıyor
Ah kuzum hemde ne fena birde ağzının yolunu biliyor oyuncak veriyorum direk ağzına ac geldi dünyaya acccccFenalar ya
Canım adıyla rabbim büyütsün kızını inşallah. Geçmiş tabiki geçerken sana sormak lazım ama geride kaldı bizimki ayağa alıştı napicam bilmiyorum uyumuyor yoksa uykusu dağılıyor daha da aksi oluyorAdini elif koyduk , sadece elif
Dogum iyi gecti sükür baya uzun sürdü ama sancilar aksam 19 da basladi ertesi gün öglen dogdunormal olsun hic bisi istemiyorum dmeistim ama dayanamdim sabaha karsi epidurali taktirdim keske önceden yapsaymisim onca saat cekmeseymisim. Benim bel agrilarim kücpklügpmden beri var cok korkuyordum etki eder agrim olur diye ama hic bisi olmadi .
Sadece kizim 3 gün yogun bakimda kaldi nefes sorunu yasadi enfeksiyon kapti . Toplam 1,5 hafta hastanede kaldik. Sükür simdi hersey yolunda ukyu düzenimiz bile oldu ayakta salliyorduk mahvoluyorduk ama onu da halletim yatagina alistirdim uykusu gelince dönencesini aciyorum kendi kendine uyuyor sükür.
Sira odasina alistirmak öglenleri odasinda geceleri bizim odada kendi yatagina yatircam.
ebemiz vardi yardim etmek icin ama gic gerek bile kalmadi herseyi kendim halledebiliyordum yardmsiz ilk banyosunu bile kendim tek basima yaptirdim.
lohusayken tek basina olunca insan herseyi kendi yapmaya alisiyor ve rabbimde ona göre güc veriyor ...
Burdan herkese söylüyorum inshalla bebislerimiz olcak ve ozaman sakin olup ebemin bana dedigini uygulamak en iysi oda anne sakin ve telasiz olunca bebek bunu anliyor ve oda sakin telassiz bi bebek oluyor eger anne korkuyor tedirgin oluyorsa bebekde öyle oluyor
Ya sen nasil guzel bir seysin acaba nasillllllKısmet be canım
Korkun benden
Pazar olacak canım
Aminnn canim cok benziyor gercektenMaşallah kuzum ya inşallahEvet canım Aynı zamana denk gelmiş herşeyimiz Rabbım inşallah bu süreci sağlıkla geçirebilmemizi nasip eder
Ehheheheh o ablayi yersemmmmmmBiz ablayız, hazır ola geçin
Seni yerin can parçam dostm..
Az kaldı hepimiz o gün davul zurnayla göbek atacaz
Bilemedim canim ya, sabah erken saatte yap ilk tooletinle, var da diyemem yok da... AhhdjshsjsjdOlsun da hele yaparım yaparım. Siz de şey dersiniz "Var gibi. Beş tane daha test yap cnms"
Töbe de kız. Lohusa depresyonu çok ağır bir şey. Lohusa şikayetleri/dertleri falan de bari
Oral dönemde tum bebeler buldugu her şeyi ağzına goturur, acliktan degil, kesfetmekten annesiAh kuzum hemde ne fena birde ağzının yolunu biliyor oyuncak veriyorum direk ağzına ac geldi dünyaya accccc
Sanırım öyle kuzum cani sağ olsun sağlıklı olsun önemli değil hiç biriYa sen nasil guzel bir seysin acaba nasillllllcanim benimmm, en yakinimda hissettim o guzel duygularini ve emin ol ben de cok cok çok istiyorum anne olmani, taaaaa içimden kuzum
Pazar olmayacak yani
Aminnn canim cok benziyor gercektenamin kuzumm insallahhy
Ehheheheh o ablayi yersemmmmmm
Bilemedim canim ya, sabah erken saatte yap ilk tooletinle, var da diyemem yok da... Ahhdjshsjsjd
Oral dönemde tum bebeler buldugu her şeyi ağzına goturur, acliktan degil, kesfetmekten annesi
Evet canim, gelisim özellikleri bunu gerektiriyor, ağız kesfetme aracidir bu donemde ve buldukları her seyi agza gotururler, buna oral donem denir. Saglikla buyusun kuzucuklarSanırım öyle kuzum cani sağ olsun sağlıklı olsun önemli değil hiç biri
Bende de öyleydi öyle bi hal aldiki arabada yola gitmede korkar olmustum. Arabada ayakta salladigimi jilirim . En son yeter ama haa dedim 1 hafta süre verdim ilk günler baya yorulana kadar uykusu gelene kadar direndi aglatmadan yatagina koydum emzik verdim dönenceyi actim. Agladi an kucagima aldim susunca geri yataga koydum . Inat ettim böyle... ilk dört gün baya zorlandi oda bende ama 1 hafta sonra alisti artik emzik verince dönenceyi de acinca biliyor umuasi gerektigini. Odadan cikiyorum 5 dk sonra kontrol amacli giriyorum odaya uyumus bile.Canım adıyla rabbim büyütsün kızını inşallah. Geçmiş tabiki geçerken sana sormak lazım ama geride kaldı bizimki ayağa alıştı napicam bilmiyorum uyumuyor yoksa uykusu dağılıyor daha da aksi oluyor
Kuzum yaparım ama sorun şu ki benimki emzik emmiyorve gece benimle uyuyorBende de öyleydi öyle bi hal aldiki arabada yola gitmede korkar olmustum. Arabada ayakta salladigimi jilirim . En son yeter ama haa dedim 1 hafta süre verdim ilk günler baya yorulana kadar uykusu gelene kadar direndi aglatmadan yatagina koydum emzik verdim dönenceyi actim. Agladi an kucagima aldim susunca geri yataga koydum . Inat ettim böyle... ilk dört gün baya zorlandi oda bende ama 1 hafta sonra alisti artik emzik verince dönenceyi de acinca biliyor umuasi gerektigini. Odadan cikiyorum 5 dk sonra kontrol amacli giriyorum odaya uyumus bile.
dene istersen sabir gerektiriyor ama ... uykusuz kalcan bayaaa yorulcan ama sonunda degiyor .
bazilari böyle bebkleri aglatarak yapiyor ama ben kiyamam agladifi an veya mizmizlandigi an kucagima aldim ilk zamanlar ama pes etmedim hep yataga geri koydum .
Cok güldüm yaAh kuzum hemde ne fena birde ağzının yolunu biliyor oyuncak veriyorum direk ağzına ac geldi dünyaya accccc
Gül gül 6 ay sonra bende sana gülerim inşallah o günler gelirdeCok güldüm ya
Umarm aç doğmazGül gül 6 ay sonra bende sana gülerim inşallah o günler gelirde
Kız ben hamileyken doymadım şimdide kız zor doyuyorUmarm aç doğmaz
Ben iştahsızım ama nasıl alıyorm bu kiloları bilmiormKız ben hamileyken doymadım şimdide kız zor doyuyor
Daha dur alican kilo ben 22 kilo aldimBen iştahsızım ama nasıl alıyorm bu kiloları bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?