- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.601
Seni geçerimDaha dur alican kilo ben 22 kilo aldim
Korkma geçsende emzirirken gidiyoSeni geçerim
Amin canım Allah yardımcımız olsun, sağlıkla sıhhatle kavuşalımkalbi güzelim yemin ederim gözlerim dolduinan ki derdin hangisini saysan o kadar zor ki Allah yardımcımız olsun bizim de kucaklarımız evimiz çocuk neşesiyle dolsun inşallah
Oyyyy mis kokulu eliffffffAdini elif koyduk , sadece elif
Dogum iyi gecti sükür baya uzun sürdü ama sancilar aksam 19 da basladi ertesi gün öglen dogdunormal olsun hic bisi istemiyorum dmeistim ama dayanamdim sabaha karsi epidurali taktirdim keske önceden yapsaymisim onca saat cekmeseymisim. Benim bel agrilarim kücpklügpmden beri var cok korkuyordum etki eder agrim olur diye ama hic bisi olmadi .
Sadece kizim 3 gün yogun bakimda kaldi nefes sorunu yasadi enfeksiyon kapti . Toplam 1,5 hafta hastanede kaldik. Sükür simdi hersey yolunda ukyu düzenimiz bile oldu ayakta salliyorduk mahvoluyorduk ama onu da halletim yatagina alistirdim uykusu gelince dönencesini aciyorum kendi kendine uyuyor sükür.
Sira odasina alistirmak öglenleri odasinda geceleri bizim odada kendi yatagina yatircam.
ebemiz vardi yardim etmek icin ama gic gerek bile kalmadi herseyi kendim halledebiliyordum yardmsiz ilk banyosunu bile kendim tek basima yaptirdim.
lohusayken tek basina olunca insan herseyi kendi yapmaya alisiyor ve rabbimde ona göre güc veriyor ...
Burdan herkese söylüyorum inshalla bebislerimiz olcak ve ozaman sakin olup ebemin bana dedigini uygulamak en iysi oda anne sakin ve telasiz olunca bebek bunu anliyor ve oda sakin telassiz bi bebek oluyor eger anne korkuyor tedirgin oluyorsa bebekde öyle oluyor
Amin canım hepimizin gönlüne göre versinCnmmAllah gonlune gore versin. Insallah guzel haberlerini alalim en kisa zamanda. Beni de etiketlemeyi unutma olur mu
Amin canım aminNe güzel dua etmişsin. Allah razı olsun. Sağlıkla olsun inşalalh hepimizin
Son 10 diyorsunParesilaaa
bir mucizee
Hemsirecik
Htceyldrm
anonimbirbayan
cukulatam
ozge_gorkem
HUN KIZI
Katre_g
Ulkumyvz
Hadiiii sıra sizde.. Sonra dükkan kapanıo
Gaskahsgahah insallah amiiiin balus ben birdahaki aya gebeyim ahada görürsünüz hdzhParesilaaa
bir mucizee
Hemsirecik
Htceyldrm
anonimbirbayan
cukulatam
ozge_gorkem
HUN KIZI
Katre_g
Ulkumyvz
Hadiiii sıra sizde.. Sonra dükkan kapanıo
Ne güzel haberler, ramazan ayının bereketi gelmiş topiğe.Kızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Rabbim tekrar nasip etti bin şükür çok şükürbekletmedi bu sefer ama çok zor günler geçirdim düşükten sonra önce bir Rabbim bilir bir ben Allah kımseye yaşatmasın biz duyunca çok da sevinemedik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne seneryolar dönüyor kafamda bir bilseniz ne zormuş
Ne elin karnıma gidiyor ne duygusal bir bağ kuruyorum korkudan doktorda usgnin ekranına bile bakamıyorum yapamıyorum çok korkuyorum yine bişey olursa diye çok korkuyorum
Bugün duyduk kalp atışlarını daha 8.haftamdayım inşallah sonu güzel olur sağlıkla gelir önemli olan bu şu an
Sadece annem biliyor zaten bır de buraya yazdım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsın hamile kalmak değil esasında önemli olan sağlıkla ilerlemesi
Amin amin canım hepimizi evlatlarımızıNe güzel haberler, ramazan ayının bereketi gelmiş topiğe.
MaşaAllah berakAllah, Allah nazarlardan korusun.
Keşke ben de tek olsaydım, yanımda sadece eşim olsaydı, kayınvalidem gelip kalıcak, annem gelicek ev ana baba günü olacak.Bende de öyleydi öyle bi hal aldiki arabada yola gitmede korkar olmustum. Arabada ayakta salladigimi jilirim . En son yeter ama haa dedim 1 hafta süre verdim ilk günler baya yorulana kadar uykusu gelene kadar direndi aglatmadan yatagina koydum emzik verdim dönenceyi actim. Agladi an kucagima aldim susunca geri yataga koydum . Inat ettim böyle... ilk dört gün baya zorlandi oda bende ama 1 hafta sonra alisti artik emzik verince dönenceyi de acinca biliyor umuasi gerektigini. Odadan cikiyorum 5 dk sonra kontrol amacli giriyorum odaya uyumus bile.
dene istersen sabir gerektiriyor ama ... uykusuz kalcan bayaaa yorulcan ama sonunda degiyor .
bazilari böyle bebkleri aglatarak yapiyor ama ben kiyamam agladifi an veya mizmizlandigi an kucagima aldim ilk zamanlar ama pes etmedim hep yataga geri koydum .
Millet ister gelmezler, seninkiler zorla mı geliyor? Söyle gelmesinler ya. İhtiyaç duyarsak çağırırız desen olmaz mıKeşke ben de tek olsaydım, yanımda sadece eşim olsaydı, kayınvalidem gelip kalıcak, annem gelicek ev ana baba günü olacak.
Ben sakin bir insanım, küçük de değilim, 30 yaşındayım, beni bi salsınlar, bi çocuğumla ilgileneyim isterdim. Nasip böyleymiş.
Kimse beni dinlemez.Millet ister gelmezler, seninkiler zorla mı geliyor? Söyle gelmesinler ya. İhtiyaç duyarsak çağırırız desen olmaz mı
Zorla gireceğim diyor. Uslanmıyor bu gız heffffKanka ben kesin girerim hshshs
Kızlar koşunGaskahsgahah insallah amiiiin balus ben birdahaki aya gebeyim ahada görürsünüz hdzh
Diyorummmmm ve bitecekSon 10 diyorsun
İnşallaaaahhhhhhhGaskahsgahah insallah amiiiin balus ben birdahaki aya gebeyim ahada görürsünüz hdzh
Cnm öyle şeymi olur... Bunu tatlı dille anlatsan.. Eşinde sana destek verse..Keşke ben de tek olsaydım, yanımda sadece eşim olsaydı, kayınvalidem gelip kalıcak, annem gelicek ev ana baba günü olacak.
Ben sakin bir insanım, küçük de değilim, 30 yaşındayım, beni bi salsınlar, bi çocuğumla ilgileneyim isterdim. Nasip böyleymiş.
Yaaa Allah seni ya.. Heycanlandm
Hshshshshshs kanka dur 1 ay sonra ver bu haberi hsbsbs
Senden duymazsam darılırımHshshshshshs kanka dur 1 ay sonra ver bu haberi hsbsbs
Olmaz, ben sabırsız bir insanımHshshshshshs kanka dur 1 ay sonra ver bu haberi hsbsbs
Olmaz, bunu da benden duyacaksınız. Yalnız beyazın resmen başını yaktım ya olacak iş değil. İstesem olmazdıSenden duymazsam darılırım
Ben hala onun şokundayımOlmaz, ben sabırsız bir insanım
Olmaz, bunu da benden duyacaksınız. Yalnız beyazın resmen başını yaktım ya olacak iş değil. İstesem olmazdı
Yok la nerden bileyimBen hala onun şokundayım
İtiraf et bilormuydun kız?
Bende yengecm o yazdğn benim okuyamadm şeyden bana nie olmadıYok la nerden bileyimYengecim ben hissikablelvuku oldu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?