- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.621
Bebek yeteneklerini bloke etmiş olabilir orasını ben bilememBende yengecm o yazdğn benim okuyamadm şeyden bana nie olmadı
Lütfen kendin için iyi şeyler malum olsun içineeeeeeBebek yeteneklerini bloke etmiş olabilir orasını ben bilememNormalde içine doğar mı böyle şeyler? Benim çok olur, hatta korkuyorum her seferinde "Bu bana nerden malum oldu" diye
Keşke yaa :/Lütfen kendin için iyi şeyler malum olsun içineeeeee
O ne demekmiş aa denir mi öylebenm olduysa herkesn olur diyorm artk
Cık cık cık seni de çocuğuna şikayet edeceğimDenir denir
Shahshs olsunda ilan vercem heryere hshshSenden duymazsam darılırım
Kiz benle ilgili seyler doguyomu icineOlmaz, ben sabırsız bir insanım
Olmaz, bunu da benden duyacaksınız. Yalnız beyazın resmen başını yaktım ya olacak iş değil. İstesem olmazdı
Olmaz, ben sabırsız bir insanım
Olmaz, bunu da benden duyacaksınız. Yalnız beyazın resmen başını yaktım ya olacak iş değil. İstesem olmazdı
Ay gülmekten kriz geldiBen hala onun şokundayım
İtiraf et bilormuydun kız?
Geri gelir mi kiiii
Sen sürekli ortadan kaybolduğun için algılarımı bozuyorsun. Bir şey doğamıyor. Yetenek körelticiKiz benle ilgili seyler doguyomu icine
Ya benim aylik depresyon gunlerim var malum hshshshsSen sürekli ortadan kaybolduğun için algılarımı bozuyorsun. Bir şey doğamıyor. Yetenek köreltici
Nerelerdesinson 10 mu kalmış, hadi çoğalalım genjjleeer
Bırak ya ben oynamıyorum. Senin günler depresyonla da sınırlı değil ki. "Misafirim geldi", "cinnet geçirdim", "kuşumu kesicem" ohoo bitmiyorYa benim aylik depresyon gunlerim var malum hshshshs
Gül gülAy gülmekten kriz geldi
Geri gelir mi kiiii
Kızzz hayır eksilmeniz lazmson 10 mu kalmış, hadi çoğalalım genjjleeer
İyiyiz dayloşşş sen nasılsınGunaydinnnnn, nasilsiniz canimlarim
len hafiye beni mi buldun yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?