- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.641
Gözlerim üzerinde 👁👁 Ayağını denk al!!!len hafiye beni mi buldun yoksam
agahhshsjbs kendisini takipte değilim. Yeni hali nasıl bilmiyorum. Vazgeç bu sevdadan mucize. Sen evli bi BAĞYANsın@NealStreet itiraf et adam yaşlanmıyor ama yav
günaydın hayırlı bereketli ramazanlar
Günaydın canlarRamazan ayı hepimiz için hayır getırsın mubarek olsun
Aynı şeyi ben bile şimdiden düşünmeye başladım.başka şehire gelin geldim kimsecikler yok kafamı dinlemeye huzura alıştım.şimdi hurra herkes doluşcak kayınvalidem annem her şeye karışacak ay en nefret ettiğim şey.minyonum diye çocuk zannediyorlar hala. umarım 2 haftadan fazla sürmez yoksa yollamak zorunda kalırımKeşke ben de tek olsaydım, yanımda sadece eşim olsaydı, kayınvalidem gelip kalıcak, annem gelicek ev ana baba günü olacak.
Ben sakin bir insanım, küçük de değilim, 30 yaşındayım, beni bi salsınlar, bi çocuğumla ilgileneyim isterdim. Nasip böyleymiş.
Cnm iş konusunda ne karar verdnAynı şeyi ben bile şimdiden düşünmeye başladım.başka şehire gelin geldim kimsecikler yok kafamı dinlemeye huzura alıştım.şimdi hurra herkes doluşcak kayınvalidem annem her şeye karışacak ay en nefret ettiğim şey.minyonum diye çocuk zannediyorlar hala. umarım 2 haftadan fazla sürmez yoksa yollamak zorunda kalırım
iyiyim çok şükür arada kasık ağrısı tedirgin etse de normal diyorlar 26sına randevum o günü sabırsızlıkla bekliyorumCnm iş konusunda ne karar verdn
Nasılsın
Amannn istemez deseydniyiyim çok şükür arada kasık ağrısı tedirgin etse de normal diyorlar 26sına randevum o günü sabırsızlıkla bekliyorumişten ayrıldım daha doğrusu ben ayrıldım demeye kalmadan onlar çıkardılar.düşük riskinden dolayı rapor vermiştim oradan öğrendiler.hamileliğin etkisi var çıkarmamız da doğumdan sonra tekrar çalışabilirsiniz falan filan dediler.ama düşünmüyorum kendime dükkan açıcam inşallah bebiş sağlıcakla doğsun da bir
dicektim de demeye kalmadan ağlamaya başladım hiç profesyonel değilimAmannn istemez deseydn
Aynen bebek doğsn biraz büyüsünde inşallah
Senin hormonlar cok erken başlamşdicektim de demeye kalmadan ağlamaya başladım hiç profesyonel değilim
öyle zaten yükselenim yengeç duygusal biriyim bu hormonlar da tuzu biberi olduSenin hormonlar cok erken başlamş
Allah yardımcın olsun
Ben aynıöyle zaten yükselenim yengeç duygusal biriyim bu hormonlar da tuzu biberi oldusen nasılsın
terliyorum nealllGözlerim üzerinde 👁👁 Ayağını denk al!!!
agahhshsjbs kendisini takipte değilim. Yeni hali nasıl bilmiyorum. Vazgeç bu sevdadan mucize. Sen evli bi BAĞYANsın
iyi çok şükür iyi ol daBen aynı
Bende bişey değişmedi
Kaldığım yerden devam go go go
Eşime de çaktırmadan söylüyorum, bak annen yaşlı kadın, başka şehirden kalkıp gelicek, o kadar zahmet vermeyelim diye ama sen hem eve hem çocuğa yetişemezsin, sabahları kahvaltını hazırlar, akşamları yemekleri yapar evi temizler diyo. Kadına da hizmetçi muamelesi yapıyor ayıp ediyor. Bişey deyince yapıcak tabi diyo.Aynı şeyi ben bile şimdiden düşünmeye başladım.başka şehire gelin geldim kimsecikler yok kafamı dinlemeye huzura alıştım.şimdi hurra herkes doluşcak kayınvalidem annem her şeye karışacak ay en nefret ettiğim şey.minyonum diye çocuk zannediyorlar hala. umarım 2 haftadan fazla sürmez yoksa yollamak zorunda kalırım
Çok haklısın erkekler pek empati yapamıyorlar.insan kayınvalidesine yapma etme de diyemez.bizimkiler başka şehirden gelecekler onlara da kolay kolay diyemem. alcaklar ayaklarında sallayacaklar su vericekler kucağa alıştıracaklar yüz kat giydirecekler kundağa sıkı sıkı satacaklar daha bir sürü şey.. inşallah kabalık etmeyiz dicem de böyle durumlar da sabır taşabilir. yemek temizlik bence 1 - 2 hafta bizim toparlanmamıza kadar yardımcı olabilirler sonra gitmeleri lazım yoksa mecbur derim ben küsmek isteyen küsebilir lohusaya hak verilmeliEşime de çaktırmadan söylüyorum, bak annen yaşlı kadın, başka şehirden kalkıp gelicek, o kadar zahmet vermeyelim diye ama sen hem eve hem çocuğa yetişemezsin, sabahları kahvaltını hazırlar, akşamları yemekleri yapar evi temizler diyo. Kadına da hizmetçi muamelesi yapıyor ayıp ediyor. Bişey deyince yapıcak tabi diyo.
Annem bir şeye müdahele etse yapma derim ama kayınvalideme diyemem. Bir de koy üstüne lohusalık psikolojisini. İnşallah büyük kabalıklar yapmam.
Kanka yeni bahanem geliyor hazirmisin galiba korona oldum hshshhsBırak ya ben oynamıyorum. Senin günler depresyonla da sınırlı değil ki. "Misafirim geldi", "cinnet geçirdim", "kuşumu kesicem" ohoo bitmiyor
Şu psikoloji ile bile zor tahammül ederim, düşün ki lohusalık.Çok haklısın erkekler pek empati yapamıyorlar.insan kayınvalidesine yapma etme de diyemez.bizimkiler başka şehirden gelecekler onlara da kolay kolay diyemem. alcaklar ayaklarında sallayacaklar su vericekler kucağa alıştıracaklar yüz kat giydirecekler kundağa sıkı sıkı satacaklar daha bir sürü şey.. inşallah kabalık etmeyiz dicem de böyle durumlar da sabır taşabilir. yemek temizlik bence 1 - 2 hafta bizim toparlanmamıza kadar yardımcı olabilirler sonra gitmeleri lazım yoksa mecbur derim ben küsmek isteyen küsebilir lohusaya hak verilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?