Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı şeyi ben bile şimdiden düşünmeye başladım.başka şehire gelin geldim kimsecikler yok kafamı dinlemeye huzura alıştım.şimdi hurra herkes doluşcak kayınvalidem annem her şeye karışacak ay en nefret ettiğim şey.minyonum diye çocuk zannediyorlar hala. umarım 2 haftadan fazla sürmez yoksa yollamak zorunda kalırım

Cnm iş konusunda ne karar verdn
Nasılsın

Cnm iş konusunda ne karar verdn
Nasılsın
iyiyim çok şükür arada kasık ağrısı tedirgin etse de normal diyorlar 26sına randevum o günü sabırsızlıkla bekliyorum işten ayrıldım daha doğrusu ben ayrıldım demeye kalmadan onlar çıkardılar.düşük riskinden dolayı rapor vermiştim oradan öğrendiler.hamileliğin etkisi var çıkarmamız da doğumdan sonra tekrar çalışabilirsiniz falan filan dediler.ama düşünmüyorum kendime dükkan açıcam inşallah bebiş sağlıcakla doğsun da bir

Amannn istemez deseydn
Aynen bebek doğsn biraz büyüsünde inşallah

Gözlerim üzerinde 👁👁 Ayağını denk al!!!

agahhshsjbs kendisini takipte değilim. Yeni hali nasıl bilmiyorum. Vazgeç bu sevdadan mucize. Sen evli bi BAĞYANsın
terliyorum nealll yok gııı o geçmişte kaldı ben evli barkhlı gadınam len

Eşime de çaktırmadan söylüyorum, bak annen yaşlı kadın, başka şehirden kalkıp gelicek, o kadar zahmet vermeyelim diye ama sen hem eve hem çocuğa yetişemezsin, sabahları kahvaltını hazırlar, akşamları yemekleri yapar evi temizler diyo. Kadına da hizmetçi muamelesi yapıyor ayıp ediyor. Bişey deyince yapıcak tabi diyo.
Annem bir şeye müdahele etse yapma derim ama kayınvalideme diyemem. Bir de koy üstüne lohusalık psikolojisini. İnşallah büyük kabalıklar yapmam.

Çok haklısın erkekler pek empati yapamıyorlar.insan kayınvalidesine yapma etme de diyemez.bizimkiler başka şehirden gelecekler onlara da kolay kolay diyemem. alcaklar ayaklarında sallayacaklar su vericekler kucağa alıştıracaklar yüz kat giydirecekler kundağa sıkı sıkı satacaklar daha bir sürü şey.. inşallah kabalık etmeyiz dicem de böyle durumlar da sabır taşabilir. yemek temizlik bence 1 - 2 hafta bizim toparlanmamıza kadar yardımcı olabilirler sonra gitmeleri lazım yoksa mecbur derim ben küsmek isteyen küsebilir lohusaya hak verilmeli

Şu psikoloji ile bile zor tahammül ederim, düşün ki lohusalık.
Ama benim annem de çok farklı değil ki, daha 12 haftalık hamileyken kaynanamla plan yapıyolardı, hastanede ikisi de kalıcakmış da, odadaki kettle'ı konuşuyolardı çay mı götürelim, kahve mi götürelim, orda ne yeriz, eve gelince sen şu saatlerde bakarsın, ben bu saatlerde bakarım diye. Bana soran var mı, yok ki. Al birini vur ötekine, kankalar. Annem bir de demez mi ben gündüzleri bakarım geceleri kaynanan varsa kocan varsa eve giderim diye. Asıl onlar varken kal ki, onlardan isteyemediğim birşey olursa senden isteyebileyim, ilk zamanlar hani daha özel durumlar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…