Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok artık hiç sormadan bir sürü plan... sizinkiler de bizimkiler gibi desene. dediğim dedik çaldığım düdük. Allah yardımcımız olsun ne anne ne kayınvalide taraftarıyım ikisi de birbirinden beter.kendi bildiklerini okuyan tipler zor bu işler zor. o zamanlar gelsin de düşünürüz artık

6 aylığım ya, kara kara düşünmelere başladım.

Kettle'a güldüm. Ya cidden şaşırdım. Millet yardıma gelecek ana bulamıyor ikna edemiyorlar. Bunlar niye zorla geliyor? Siz ihtiyacınız olursa zaten çağırırsınız. Bir de ortalık yangın yeri. Ne kadar az insan o kadar az risk. Hem de sen zaten yorgun olacaksın. Rahat rahat şey yapardın eşin bu konuda destekse. Yardım lazım olunca anneleri çağırırdınız

Kendi annem zaten üst sokakta oturuyor, eşim de burda, yardımlık bişey yok ama anlatamıyorum.

sezryan ve kafein sevgili gibidir
onun süsüne başlarım, iki saatte bir çocuk emzirirken makyaja nasıl fırsat bulucam? Öyle şuursuzluklar yapmaz umarım.
Len ben geyiğine dedim. Öyle bir şey yaparsa b.klu bezleri bırak yastığının altına hıh
Dibine kadar yaşa vallahi lohusalığı. Ne bakımı ya. Yapacağın tek bakım; olabildiğince uyku, beslenme ve meme ucu bakımı olsun

Kahveyle sezaryenin bağlantısı ney? Ben bilmiyorum

Ahhh kuzucum çok sevindim. Hiç moralini bozma diğeri başka bir hamilelikti bu bambaşka bir hamilelik. Ben inanıyorum her şey çooook yolunda gidecek. Kötüleri düşünüp keyfini çıkarıcan zamanları sakın ama sakın harcama
Bal0ncuuum hadi inş diyelim cidden iki elin parmağı kalmış geçen ben de baktım ilk sayfaya aynı şeyi düşündüm
Bu arada kilolar alınıyormuş duyduğuma göre. Ama hakkındır çok savaş verdin sefasını da sen süreceksin iki gözümün çiçeği

narkoz falan veriyolar ya, genelde çıkışta bol kahve için diye tavsiye ediyolar. yoksa doğrudan bi bağlantısı yok yani.

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için canım İnşallah herşey güzel gider

Lohusa topuzu + pijama + tek elde kahve diğer elde bez, uykusuzluktan dil dışarda mood zombi.
Bence ön izlenim gözünde canlandı. Çünkü anlatırken benim gözümda bile canlandı.
DusunceBulutu
canlandı canlandı da bana kahve içirmezler kesin her şeye karışan ailem onada karışır zararlı der sütü arttıracak bir şeyler verirler uykusuzluk en zoru olacak. uykusuz olunca gergin oluyorum eşimle birbirimizi yeriz gari ya da annelerle geçen biri yazdı anne sakin olunca bebek hissedip sakin oluyor diye bizim ki kesin ağlak olcak sakin olmam imkansız gibi ya dur bakalım

o zaman bizimki kundakta sıra dayağına başlar, net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…