- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.661
Cidden mi oldun :/ Bi de gülüyor yav deli gadınKanka yeni bahanem geliyor hazirmisin galiba korona oldum hshshhs
Ah iş bu aralar çok yoğundu giremedim sık sık kuzumNerelerdesin
Gül gül
Gelmez
Kızzz hayır eksilmeniz lazm
Hemen gebe kalın sayı düşsün hdiiiii
Dun göğsümde yanma vardi aksam gidip baktirdim cigerlerimde enfeksiyon cikti ilac verdiler 3 gun içinde gecmezse korona testi yapilacakmis ama ben bugun gidip suruntu testi vericemCidden mi oldun :/ Bi de gülüyor yav deli gadın
Ver bakem. Hay Allah ya. Bir şey çıkmaz inşallahDun göğsümde yanma vardi aksam gidip baktirdim cigerlerimde enfeksiyon cikti ilac verdiler 3 gun içinde gecmezse korona testi yapilacakmis ama ben bugun gidip suruntu testi vericem
Insallah yaVer bakem. Hay Allah ya. Bir şey çıkmaz inşallah
yok artıkŞu psikoloji ile bile zor tahammül ederim, düşün ki lohusalık.
Ama benim annem de çok farklı değil ki, daha 12 haftalık hamileyken kaynanamla plan yapıyolardı, hastanede ikisi de kalıcakmış da, odadaki kettle'ı konuşuyolardı çay mı götürelim, kahve mi götürelim, orda ne yeriz, eve gelince sen şu saatlerde bakarsın, ben bu saatlerde bakarım diye. Bana soran var mı, yok ki. Al birini vur ötekine, kankalar.Annem bir de demez mi ben gündüzleri bakarım geceleri kaynanan varsa kocan varsa eve giderim diye. Asıl onlar varken kal ki, onlardan isteyemediğim birşey olursa senden isteyebileyim, ilk zamanlar hani daha özel durumlar yani.
6 aylığım ya, kara kara düşünmelere başladım.yok artıkhiç sormadan bir sürü plan... sizinkiler de bizimkiler gibi desene. dediğim dedik çaldığım düdük. Allah yardımcımız olsun ne anne ne kayınvalide taraftarıyım ikisi de birbirinden beter.kendi bildiklerini okuyan tipler zor bu işler zor. o zamanlar gelsin de düşünürüz artık
Allah kolaylık versin buraya yazarsın neler olup bittiğini ben de ön izlenim yapmış olurum6 aylığım ya, kara kara düşünmelere başladım.
Kettle'a güldüm. Ya cidden şaşırdım. Millet yardıma gelecek ana bulamıyor ikna edemiyorlar. Bunlar niye zorla geliyor? Siz ihtiyacınız olursa zaten çağırırsınız. Bir de ortalık yangın yeri. Ne kadar az insan o kadar az risk. Hem de sen zaten yorgun olacaksın. Rahat rahat şey yapardın eşin bu konuda destekse. Yardım lazım olunca anneleri çağırırdınızŞu psikoloji ile bile zor tahammül ederim, düşün ki lohusalık.
Ama benim annem de çok farklı değil ki, daha 12 haftalık hamileyken kaynanamla plan yapıyolardı, hastanede ikisi de kalıcakmış da, odadaki kettle'ı konuşuyolardı çay mı götürelim, kahve mi götürelim, orda ne yeriz, eve gelince sen şu saatlerde bakarsın, ben bu saatlerde bakarım diye. Bana soran var mı, yok ki. Al birini vur ötekine, kankalar.Annem bir de demez mi ben gündüzleri bakarım geceleri kaynanan varsa kocan varsa eve giderim diye. Asıl onlar varken kal ki, onlardan isteyemediğim birşey olursa senden isteyebileyim, ilk zamanlar hani daha özel durumlar yani.
Kendi annem zaten üst sokakta oturuyor, eşim de burda, yardımlık bişey yok ama anlatamıyorum.Kettle'a güldüm. Ya cidden şaşırdım. Millet yardıma gelecek ana bulamıyor ikna edemiyorlar. Bunlar niye zorla geliyor? Siz ihtiyacınız olursa zaten çağırırsınız. Bir de ortalık yangın yeri. Ne kadar az insan o kadar az risk. Hem de sen zaten yorgun olacaksın. Rahat rahat şey yapardın eşin bu konuda destekse. Yardım lazım olunca anneleri çağırırdınız
Kendi annem zaten üst sokakta oturuyor, eşim de burda, yardımlık bişey yok ama anlatamıyorum.
Kocan yine makyaj yap süslen demesin mi? Kahve içilinebiliniyor mu???Lohusa topuzu + pijama + tek elde kahve diğer elde bez, uykusuzluktan dil dışarda mood zombi.
Bence ön izlenim gözünde canlandı.Çünkü anlatırken benim gözümda bile canlandı.
DusunceBulutu
sezryan ve kafein sevgili gibidirKocan yine makyaj yap süslen demesin mi? Kahve içilinebiliniyor mu???
Len ben geyiğine dedim. Öyle bir şey yaparsa b.klu bezleri bırak yastığının altına hıhsezryan ve kafein sevgili gibidir
onun süsüne başlarım, iki saatte bir çocuk emzirirken makyaja nasıl fırsat bulucam? Öyle şuursuzluklar yapmaz umarım.
Ahhh kuzucum çok sevindim. Hiç moralini bozma diğeri başka bir hamilelikti bu bambaşka bir hamilelik. Ben inanıyorum her şey çooook yolunda gidecek. Kötüleri düşünüp keyfini çıkarıcan zamanları sakın ama sakın harcamaKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Rabbim tekrar nasip etti bin şükür çok şükürbekletmedi bu sefer ama çok zor günler geçirdim düşükten sonra önce bir Rabbim bilir bir ben Allah kımseye yaşatmasın biz duyunca çok da sevinemedik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne seneryolar dönüyor kafamda bir bilseniz ne zormuş
Ne elin karnıma gidiyor ne duygusal bir bağ kuruyorum korkudan doktorda usgnin ekranına bile bakamıyorum yapamıyorum çok korkuyorum yine bişey olursa diye çok korkuyorum
Bugün duyduk kalp atışlarını daha 8.haftamdayım inşallah sonu güzel olur sağlıkla gelir önemli olan bu şu an
Sadece annem biliyor zaten bır de buraya yazdım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsın hamile kalmak değil esasında önemli olan sağlıkla ilerlemesi
Bal0ncuuum hadi inş diyelimParesilaaa
@bir mucizee
Hemsirecik
@Htceyldrm
@anonimbirbayan
cukulatam
@ozge_gorkem
@HUN KIZI
Katre_g
@Ulkumyvz
Hadiiii sıra sizde.. Sonra dükkan kapanıo
narkoz falan veriyolar ya, genelde çıkışta bol kahve için diye tavsiye ediyolar. yoksa doğrudan bi bağlantısı yok yani.Len ben geyiğine dedim. Öyle bir şey yaparsa b.klu bezleri bırak yastığının altına hıh
Dibine kadar yaşa vallahi lohusalığı. Ne bakımı ya. Yapacağın tek bakım; olabildiğince uyku, beslenme ve meme ucu bakımı olsun
Kahveyle sezaryenin bağlantısı ney? Ben bilmiyorum
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için canımAhhh kuzucum çok sevindim. Hiç moralini bozma diğeri başka bir hamilelikti bu bambaşka bir hamilelik. Ben inanıyorum her şey çooook yolunda gidecek. Kötüleri düşünüp keyfini çıkarıcan zamanları sakın ama sakın harcama
Bal0ncuuum hadi inş diyelimcidden iki elin parmağı kalmış geçen ben de baktım ilk sayfaya aynı şeyi düşündüm
Bu arada kilolar alınıyormuş duyduğuma göre. Ama hakkındır çok savaş verdin sefasını da sen süreceksin iki gözümün çiçeği
canlandıLohusa topuzu + pijama + tek elde kahve diğer elde bez, uykusuzluktan dil dışarda mood zombi.
Bence ön izlenim gözünde canlandı.Çünkü anlatırken benim gözümda bile canlandı.
DusunceBulutu
o zaman bizimki kundakta sıra dayağına başlar, net.canlandıcanlandı da bana kahve içirmezler kesin her şeye karışan ailem onada karışır zararlı der sütü arttıracak bir şeyler verirler uykusuzluk en zoru olacak. uykusuz olunca gergin oluyorum eşimle birbirimizi yeriz gari ya da annelerle geçen biri yazdı anne sakin olunca bebek hissedip sakin oluyor diye bizim ki kesin ağlak olcak sakin olmam imkansız gibi ya dur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?