Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcın olun gelinim
Benim herif öle diyemez
Ben doğuruom ben lohusayım ben karar veririm

Ah iş bu aralar çok yoğundu giremedim sık sık kuzum

Hahahahahhahahajsh biz çoğalalımki sayı düşsün baloncukumm
Heee doğru diosn cukummmm yaaaa

Dun göğsümde yanma vardi aksam gidip baktirdim cigerlerimde enfeksiyon cikti ilac verdiler 3 gun içinde gecmezse korona testi yapilacakmis ama ben bugun gidip suruntu testi vericem
Hayırdır askosssss
Geçmiş olsunnnnn

Lohusa topuzu + pijama + tek elde kahve diğer elde bez, uykusuzluktan dil dışarda mood zombi.
Bence ön izlenim gözünde canlandı. Çünkü anlatırken benim gözümda bile canlandı.
DusunceBulutu
buna sesli güldüm hiç hayal etmemiştm daha

İnşallahhhh katremmm..
Kızzz ykkk onca kiloyı vermek var bide

İyiyim kuzum, uyumusum da
Hem burnum tikali hem cok koku alıyorum yine bir dengesizlik ornegi
Allahım yaa.. Dikkat etsene kendine

Ah iş bu aralar çok yoğundu giremedim sık sık kuzum

Hahahahahhahahajsh biz çoğalalımki sayı düşsün baloncukumm
Allah yardımcın olsun fıstığım
Yarın bat günü regl belirtileri başladı
Benim pazar ama şimdiden başladı. Kasıklarım ağrımaya, belim ağrımaya . Ya çok üşüttüm ya da kist oluştu
Ama inşallah senin ki kandırıyordur
9 ay 10 gün gelmez

inşallah kuzum inşallah seninkilerde yanıltıcıdır, bebiştir. Pazar günü anne ben burdayım der Öyle çok istiyorumki biran önce şu topikteki herkes anne olsun

Kiz yok allerjiden tıkalı, normal yani. Ama o tikaliliga cok koku alıyorum onu demek istedim

inşallah kuzum inşallah seninkilerde yanıltıcıdır, bebiştir. Pazar günü anne ben burdayım der Öyle çok istiyorumki biran önce şu topikteki herkes anne olsun
Amin canım amin
Bu ay olmazsa dahi öbür ay tüm gücümüzle saldıracağız
10 kişi kalmışız ikişer ikişer güzel haberler alacağız Allahın izni ile inşallah

Başka birşeyin de belirtileri olablir bacım dur bir hemen kist dedin aaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…