- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.681
o zaman bizimki kundakta sıra dayağına başlar, net.
Allah Allah iki kez temiz temiz narkoz aldım, bana niye böyle bir şey söylemediler acaba :/narkoz falan veriyolar ya, genelde çıkışta bol kahve için diye tavsiye ediyolar. yoksa doğrudan bi bağlantısı yok yani.
inşallah bir şey çıkmaz geçmiş olsunDun göğsümde yanma vardi aksam gidip baktirdim cigerlerimde enfeksiyon cikti ilac verdiler 3 gun içinde gecmezse korona testi yapilacakmis ama ben bugun gidip suruntu testi vericem
narkozun etkisini atmaya yardımcı oluyormuş.Allah Allah iki kez temiz temiz narkoz aldım, bana niye böyle bir şey söylemediler acaba :/
Anladık ülen. Ben ilk defa duydum da ona şaşırıyorum kendi kendimenarkozun etkisini atmaya yardımcı oluyormuş.
İyiyim kuzum, uyumusum daİyiyiz dayloşşş sen nasılsın
Allah yardımcın olun gelinimEşime de çaktırmadan söylüyorum, bak annen yaşlı kadın, başka şehirden kalkıp gelicek, o kadar zahmet vermeyelim diye ama sen hem eve hem çocuğa yetişemezsin, sabahları kahvaltını hazırlar, akşamları yemekleri yapar evi temizler diyo. Kadına da hizmetçi muamelesi yapıyor ayıp ediyor. Bişey deyince yapıcak tabi diyo.
Annem bir şeye müdahele etse yapma derim ama kayınvalideme diyemem. Bir de koy üstüne lohusalık psikolojisini. İnşallah büyük kabalıklar yapmam.
Heee doğru diosn cukummmm yaaaaAh iş bu aralar çok yoğundu giremedim sık sık kuzum
Hahahahahhahahajsh biz çoğalalımki sayı düşsün baloncukumm
Hayırdır askosssssDun göğsümde yanma vardi aksam gidip baktirdim cigerlerimde enfeksiyon cikti ilac verdiler 3 gun içinde gecmezse korona testi yapilacakmis ama ben bugun gidip suruntu testi vericem
Lohusa topuzu + pijama + tek elde kahve diğer elde bez, uykusuzluktan dil dışarda mood zombi.
Bence ön izlenim gözünde canlandı.Çünkü anlatırken benim gözümda bile canlandı.
DusunceBulutu
İnşallahhhh katremmm..Ahhh kuzucum çok sevindim. Hiç moralini bozma diğeri başka bir hamilelikti bu bambaşka bir hamilelik. Ben inanıyorum her şey çooook yolunda gidecek. Kötüleri düşünüp keyfini çıkarıcan zamanları sakın ama sakın harcama
Bal0ncuuum hadi inş diyelimcidden iki elin parmağı kalmış geçen ben de baktım ilk sayfaya aynı şeyi düşündüm
Bu arada kilolar alınıyormuş duyduğuma göre. Ama hakkındır çok savaş verdin sefasını da sen süreceksin iki gözümün çiçeği
Allahım yaa.. Dikkat etsene kendineİyiyim kuzum, uyumusum da
Hem burnum tikali hem cok koku alıyorum yine bir dengesizlik ornegi
Allah yardımcın olsun fıstığımAh iş bu aralar çok yoğundu giremedim sık sık kuzum
Hahahahahhahahajsh biz çoğalalımki sayı düşsün baloncukumm
Benim pazar ama şimdiden başladı. Kasıklarım ağrımaya, belim ağrımaya . Ya çok üşüttüm ya da kist oluştuYarın bat günü regl belirtileri başladı
Hahaha elimizden geleni yapiyoruzParesilaaa
@bir mucizee
@Hemsirecik
@Htceyldrm
anonimbirbayan
cukulatam
@ozge_gorkem
@HUN KIZI
Katre_g
@Ulkumyvz
Hadiiii sıra sizde.. Sonra dükkan kapanıo
Allah yardımcın olsun fıstığım
Benim pazar ama şimdiden başladı. Kasıklarım ağrımaya, belim ağrımaya . Ya çok üşüttüm ya da kist oluştu
Ama inşallah senin ki kandırıyordur
9 ay 10 gün gelmez
Kiz yok allerjiden tıkalı, normal yani. Ama o tikaliliga cok koku alıyorum onu demek istedimAllah yardımcın olun gelinim
Benim herif öle diyemez
Ben doğuruom ben lohusayım ben karar veririm
Heee doğru diosn cukummmm yaaaa
Hayırdır askosssss
Geçmiş olsunnnnn
buna sesli güldüm hiç hayal etmemiştm daha
İnşallahhhh katremmm..
Kızzz ykkk onca kiloyı vermek var bide
Allahım yaa.. Dikkat etsene kendine
Amin canım amininşallah kuzum inşallah seninkilerde yanıltıcıdır, bebiştir. Pazar günü anne ben burdayım derÖyle çok istiyorumki biran önce şu topikteki herkes anne olsun
Benim de öyle ama hep öyle. Köpek gibi koku alıyorum ama burun hep tıkalı. Rehabilitasyon grubu geri mi kuruluyor? Ben mi kaçırdımKiz yok allerjiden tıkalı, normal yani. Ama o tikaliliga cok koku alıyorum onu demek istedim
Ortak derdimiz, gel sarilalimBenim de öyle ama hep öyle. Köpek gibi koku alıyorum ama burun hep tıkalı. Rehabilitasyon grubu geri mi kuruluyor? Ben mi kaçırdım
Günaydın canım amin inşallah alalımGünaydın canımlarımmmmmmhadi bugün hamile haberi alalimmmmm
Geldim anacım. Biz ayrılamayacağız bu gidişle. Doğumuna da gelicem sarılacamOrtak derdimiz, gel sarilalim
Başka birşeyin de belirtileri olablir bacımAllah yardımcın olsun fıstığım
Benim pazar ama şimdiden başladı. Kasıklarım ağrımaya, belim ağrımaya . Ya çok üşüttüm ya da kist oluştu
Ama inşallah senin ki kandırıyordur
9 ay 10 gün gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?