- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.701
Günaydın güzel anneGünaydın canımlarımmmmmmhadi bugün hamile haberi alalimmmmm
Ayyy keşkeeeeeeGünaydın canımlarımmmmmmhadi bugün hamile haberi alalimmmmm
Koptum buna yaGünaydın kızlarrrrrr
Paresilaaa bana neden sıfır verdin anacım hiç mi ışık görmüyosun hamilelik için
Eki Görüntüle 2824835
Amin canım amin
Bu ay olmazsa dahi öbür ay tüm gücümüzle saldıracağız
10 kişi kalmışız ikişer ikişer güzel haberler alacağız Allahın izni ile inşallah
Kız olur muGünaydın kızlarrrrrr
Eki Görüntüle 2824835
Bende miyon var fıstığım aklıma başka şey gelmiyor damla damla leke de geliyorBaşka birşeyin de belirtileri olablir bacımdur bir hemen kist dedin aaaaa
Ben regl oldum. Saylanır mıGünaydın canımlarımmmmmmhadi bugün hamile haberi alalimmmmm
Farkettinse sen 10 kişilik listede yoksunBen regl oldum. Saylanır mı
Gebelerin arasında kalmışızGünaydın kızlarrrrrr
Eki Görüntüle 2824835
O kadar farkındalığında değilim işte anlaFarkettinse sen 10 kişilik listede yoksun
Otur sıfır
O kadar farkındalığında değilim işte anlaDemek beni dışladınız. Hamile kalmadan "Sen hamilesin" dediniz. Göreceeeeeeez bakalım
Bak işte o kadar kaptırmıççşsn tavşana kendini geçen geldiğinde knuştuklarımızı bile unutmuşsn avukat hanmHahaha elimizden geleni yapiyoruz
O degilde sen hamişmisin baloncugum yaaa ben bunu nasil kacirmisim
Inan o kadar sevindim ki senin adina ❤
Sag salim gelsin bebişin
Bizde pesinden gelelim
Benim de var kuzu miyom ama kistle aynı sey değil heralde güzel şeyler olacak ben inanııyorumKız olur mutelden düzelttim tarihi oraya da yazmışım telde çok zor oluyor
Bende miyon var fıstığım aklıma başka şey gelmiyor damla damla leke de geliyormiyomu olanlarda oluyormuş
Yaa ama sen bana demedin kii desen unuturmuyumBak işte o kadar kaptırmıççşsn tavşana kendini geçen geldiğinde knuştuklarımızı bile unutmuşsn avukat hanm
Hayir, otur sifir. Bundan sonra sifirci bacilariz biz. Bi daaaki aya yus puan almak icin hamile ol gel, yildizli pekiiiiiler vercessssBen regl oldum. Saylanır mı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah guzel haberlerle geleceksinHerkese toplu bilgilendirme olsun senin mesajın vesilesiyle. Benim süreç biraz beklenmedik pürüzlerle şey oldu. Transfer her şey yolunda giderse iki ay sonra yapılacak ama bedenen de kafa olarak da bayağı bitiğim. Bu konuyu bir süre rafa kaldıracağım. Güzel haberler olursa paylaşacağım inşallah
@bir mucizee Gözün aydın mı diyelim, düşüşe geçmiş. Sağ salim atlatırsın inşallah hayırlısıyla. Sonra bebiğin yeri yeniden hazır ve nazır olur, en kısa zamanda sağlıkla gelir inşallah
dayler dayler İki dakka gittik diye boşluğu fırsat bilip göze mi geldin ne ettin eeey Ajan D? Derhal dobarlan, gendine gel. İyisin di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?