- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.721
Çok sevindim canım benimKızlar tahminlerınız doğru hamileyım
Rabbim tekrar nasip etti bin şükür çok şükürbekletmedi bu sefer ama çok zor günler geçirdim düşükten sonra önce bir Rabbim bilir bir ben Allah kımseye yaşatmasın biz duyunca çok da sevinemedik yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ne seneryolar dönüyor kafamda bir bilseniz ne zormuş
Ne elin karnıma gidiyor ne duygusal bir bağ kuruyorum korkudan doktorda usgnin ekranına bile bakamıyorum yapamıyorum çok korkuyorum yine bişey olursa diye çok korkuyorum
Bugün duyduk kalp atışlarını daha 8.haftamdayım inşallah sonu güzel olur sağlıkla gelir önemli olan bu şu an
Sadece annem biliyor zaten bır de buraya yazdım
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsın hamile kalmak değil esasında önemli olan sağlıkla ilerlemesi
Ayyyyyy
Bir kez daha teyzoşşş oluyorummmmm
Gözümüzzz aydınnnnnnnn
Hayırlı uğurlu olsun beyazım ama en en en en en önemlisiiiiii SAĞLIKLA ilerlesin inşallahhhhh
Ayyyyy bir kişi daha eksildiiiii cok şükürrrr
@NealStreet veNurzfr eksildi sayıyorum
Bitiriyoruz az kaldııııııı, sıra diğerlerindeeeee
Selam canlarim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.. bütün yazılanları okuyamadim regl bekliyorum bende hayırlısı bakalım gelirseKısmet be canım
Olmazsa kış anası değil bahar anası oluruz
İnan ki seni yüzyüze tanımasam da üzüntünü içten hissettim. Canı gönülden istedim.
Bal0ncuk ilk denemesinde olması için dua ettim. O Ne kadar üşüyorum ben ateş basmam yok dese de ben hep inandım.. dayler dayler in kaybından sonra dua ettim kendime olsun istediğim kadar... Hepimiz anne olalım ama kayıp yaşayanları, erkek faktörü nedeniyle hiç olmayacak düşüncesi ile içi yananların ayrı olmasını istiyorum...
Baloncuğun dediği gibiNurzfr ve @NealStreet tedavilerinden olumlu sonuç alacak biliyorum kayıp yaşayan @bir mucizee ve ben de bu duyguyu tadacağız... Kistleri yüzünden ve anladığım kadarıyla diğer özel sebeplerden şimdiye kadar olmayan Hemsirecik de yaşayacak
@eskisehirli81 bizi uzaktan uzağa takip etsende @lego @Sirinca özge ve bizi bıraksada matmazel hep duamdasınız.. Bazılarınızın haberini alamayacağım belki ama anneliği yaşayacağız hepimiz
Korkun benden
Pazar olacak canım
Aminn inşallah hepimizin canımÇok sevindim canım beniminşallah sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin rabbim
Bir dahaki ay da regl olacağım. İkinci regli bekleyeceğiz dediler. Sizin de notunuz çok kıt. Gidiş yoluna puan vereydiniz bariHayir, otur sifir. Bundan sonra sifirci bacilariz biz. Bi daaaki aya yus puan almak icin hamile ol gel, yildizli pekiiiiiler vercessss
Amin hayırlısıyla inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelimHakkında hayırlısı olsun inşallah guzel haberlerle geleceksin
Tamam hadi bej puyan kazandin, affettimBir dahaki ay da regl olacağım. İkinci regli bekleyeceğiz dediler. Sizin de notunuz çok kıt. Gidiş yoluna puan vereydiniz bari
Henüz belli değil canım, doktora gitmek için eşimin gelmesini bekliyorum
Hojalar bana taktı yieaaTamam hadi bej puyan kazandin, affettimsifirci pislik hojalar
Henüz belli değil canım, doktora gitmek için eşimin gelmesini bekliyorumuğraşıyorum ev iş güç, kedi sen nasılsın?
Anneaaaağ hoja bana taktı, zayif verdihahshahdsHojalar bana taktı yieaa
Tavşan kadar olamadıkYaa ama sen bana demedin kii desen unuturmuyum
Tavşancıkta cok tatlii durmadan oyun istiyor
YinemiBoğazım ağrıyor yine yasinir oldum
İyi akşamlarTünaydınlar
Ohh aşkoşşşş gözümüz aydınnnTestim negatif cikti sadece fazla usutmusum
Cnmmmm bizde regl olmanı bekliyoruZzzzzzzSelam canlarim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun.. bütün yazılanları okuyamadim regl bekliyorum bende hayırlısı bakalım gelirse
Tşk ederim cnm.. Allah bekleyen herkese hayırlı sağlıklı doğum..Selam kızceler...
nasılsınız ?
Bal0ncuk gebe yakaladım seni Hayırlı olsun tatlım Allah tamamına erdirsin.
Sagol askosum cok korktum pozitif diye belirtiler var cünku ama dr fazlaca usutmussun dedi. Cam siliyordum o zaman aldim ruzgari galibaTavşan kadar olamadık
Yinemi
Hemen hemeb sıcak su
İyi akşamlar
Ohh aşkoşşşş gözümüz aydınnn
Geçmiş olsun
Cnmmmm bizde regl olmanı bekliyoruZzzzzzz
Kedilervekitaplar yalan oldu unuttu bizi
Tşk ederim cnm.. Allah bekleyen herkese hayırlı sağlıklı doğum..
İsteyen herkesede sağlıklı gebelik nasip etsin
Iftara yemekk❤ sen ve minik kizcen ne yapıyorNe ediosunuz gariii gıızzzlarrrrr
Ağrıdan bayılacak ben yatıyorum öyle sen napiosun premses napiyoNe ediosunuz gariii gıızzzlarrrrr
Allah kabul etsin aşkoş.Iftara yemekk❤ sen ve minik kizcen ne yapıyor
Hayırdır nurum neyin var kuzuAğrıdan bayılacak ben yatıyorum öyle sen napiosun premses napiyo
Usuttum sanırım gecen hafta dayım vefat etmişti memlekete gittim gir çık koştur et derken baya da soğuktu hava farkedememisim regl donemim ya usutunce kasıklarım fenaAllah kabul etsin aşkoş.
Döktürmüşsündür kim bilir
Hayırdır nurum neyin var kuzu
Başın saolsun nurum..Usuttum sanırım gecen hafta dayım vefat etmişti memlekete gittim gir çık koştur et derken baya da soğuktu hava farkedememisim regl donemim ya usutunce kasıklarım fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?