Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol askosum cok korktum pozitif diye belirtiler var cünku ama dr fazlaca usutmussun dedi. Cam siliyordum o zaman aldim ruzgari galiba
Aferin sana. Ne ka çalışkan hatunlarsınız ya. Kışın cam mı silinir bırak kalsın. Ben senede bir cam. Hiç uğraşamam onunla. Neyse geçmiş olsun. Dikkat et. Benim de boğazda enfeksiyon olmuş. Antibiyotik verdi

Kocam yoktu keyfim de pek yoktu bakış, gizli gizli okuyup kenara çekiliyordum yine yoksa sürekli takipteyim

Amin canım
Ne kadarlık gebelik ve tek mi cinsiyet nedir

Oyle deme teyzesi hepinizin yeri farkli
Ne ediosunuz gariii gıızzzlarrrrr
Daha yeni totomu indirip oturdum sen napiyorsun

Allah kabul etsin aşkoş.
Döktürmüşsündür kim bilir

Hayırdır nurum neyin var kuzu
Eh yaptik biseyler bebekim
Kiz perdeler dile geldi yika bizi diye gunde 1 tane siliyordum halbukisi gecmis olsun askos balli ilik su ic

Eh yaptik biseyler bebekim

Kiz perdeler dile geldi yika bizi diye gunde 1 tane siliyordum halbukisi gecmis olsun askos balli ilik su ic
Boş ver ya hava iyice ısınsın öyle giriş öyle işlere. Gel kenks rehabilitasyona devam edelim. Ben kahve de aldım bu sefer ️ Haftalaaaar sonra kahve

Benim kahvem bitti markete yetisemedik cunku boklu pamuksu için mama almaya gittik gelene kadar market kapanmis
Kendi beslediğin hayvanlara olan sevgin gözlerimi yaşartıyor. Bebiğin arkasından da böyle sallamayacaksın değil mi? Korkuyorum Amaan alamadığın kahve olsun. Yarın alırsın

Kendi beslediğin hayvanlara olan sevgin gözlerimi yaşartıyor. Bebiğin arkasından da böyle sallamayacaksın değil mi? Korkuyorum Amaan alamadığın kahve olsun. Yarın alırsın

Bana olan aşkına baksana şunun hzhshsh seviyom kiz valla son param dahi olsa harcarim onun için ❤

iyi geceler

Kocam yoktu keyfim de pek yoktu bakış, gizli gizli okuyup kenara çekiliyordum yine yoksa sürekli takipteyim
Kızzzzz kedoşşşşş nereye gönderdin yine enişteyi.. Nasılsa bebe yaptn demi

Amin canım
Ne kadarlık gebelik ve tek mi cinsiyet nedir
6. Ayı bitiriyoruz hayırlı ile
Kız olcakmş kendileri nasip olursa

Oyle deme teyzesi hepinizin yeri farkli

Daha yeni totomu indirip oturdum sen napiyorsun
Niee neynn yapıodn bakim sen bizden gizli gizli

Eki Görüntüle 2825461
Bana olan aşkına baksana şunun hzhshsh seviyom kiz valla son param dahi olsa harcarim onun için ❤

Eki Görüntüle 2825462
Mama almadan onceki bakislarina kandim hshshshs

Yemelikkkkkkkkkkkkk

Yaaaaa buluttttt

MNbeyaz nasıl oldun beybiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…