- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.741
Aferin sana. Ne ka çalışkan hatunlarsınız ya. Kışın cam mı silinir bırak kalsın. Ben senede bir cam. Hiç uğraşamam onunla. Neyse geçmiş olsun. Dikkat et. Benim de boğazda enfeksiyon olmuş. Antibiyotik verdiSagol askosum cok korktum pozitif diye belirtiler var cünku ama dr fazlaca usutmussun dedi. Cam siliyordum o zaman aldim ruzgari galiba
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Sana da geçmiş olsunUsuttum sanırım gecen hafta dayım vefat etmişti memlekete gittim gir çık koştur et derken baya da soğuktu hava farkedememisim regl donemim ya usutunce kasıklarım fena
Sağol kuzum tutmaya çalışıyorum ama bakalım bı geleydiBaşın saolsun nurum..
Sıcak tut kendini kuzum
Çok teşekkür ederim sagolasinBaşınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Sana da geçmiş olsun
Kocam yoktu keyfim de pek yoktu bakış, gizli gizli okuyup kenara çekiliyordum yineTavşan kadar olamadık
Yinemi
Hemen hemeb sıcak su
İyi akşamlar
Ohh aşkoşşşş gözümüz aydınnn
Geçmiş olsun
Cnmmmm bizde regl olmanı bekliyoruZzzzzzz
Kedilervekitaplar yalan oldu unuttu bizi
Tşk ederim cnm.. Allah bekleyen herkese hayırlı sağlıklı doğum..
İsteyen herkesede sağlıklı gebelik nasip etsin
Yaa güzel kalbini hislerini yerimerkek hissettim bi ankolay gelsin canım, bende aynı bıraktığın gibiyim
Amin canımTavşan kadar olamadık
Yinemi
Hemen hemeb sıcak su
İyi akşamlar
Geçmiş olsun
Oyle deme teyzesi hepinizin yeri farkliTavşan kadar olamadık
Yinemi
Hemen hemeb sıcak su
İyi akşamlar
Geçmiş olsun
Daha yeni totomu indirip oturdum sen napiyorsunNe ediosunuz gariii gıızzzlarrrrr
Amiin inşallah canısııYaa güzel kalbini hislerini yerimkendi bebişini hissedeceğin günler de çok yakın inşallah, dualarım heeep sizinle
Eh yaptik biseyler bebekimAllah kabul etsin aşkoş.
Döktürmüşsündür kim bilir
Hayırdır nurum neyin var kuzu
Kiz perdeler dile geldi yika bizi diye gunde 1 tane siliyordum halbukisiAferin sana. Ne ka çalışkan hatunlarsınız ya. Kışın cam mı silinir bırak kalsın. Ben senede bir cam. Hiç uğraşamam onunla. Neyse geçmiş olsun. Dikkat et. Benim de boğazda enfeksiyon olmuş. Antibiyotik verdi
Boş ver ya hava iyice ısınsın öyle giriş öyle işlere. Gel kenks rehabilitasyona devam edelim. Ben kahve de aldım bu seferEh yaptik biseyler bebekim
Kiz perdeler dile geldi yika bizi diye gunde 1 tane siliyordum halbukisigecmis olsun askos balli ilik su ic
Benim kahvem bitti markete yetisemedik cunku boklu pamuksu için mama almaya gittik gelene kadar market kapanmisBoş ver ya hava iyice ısınsın öyle giriş öyle işlere. Gel kenks rehabilitasyona devam edelim. Ben kahve de aldım bu sefer️ Haftalaaaar sonra kahve
Kendi beslediğin hayvanlara olan sevgin gözlerimi yaşartıyor. Bebiğin arkasından da böyle sallamayacaksın değil mi? KorkuyorumBenim kahvem bitti markete yetisemedik cunku boklu pamuksu için mama almaya gittik gelene kadar market kapanmis
Kendi beslediğin hayvanlara olan sevgin gözlerimi yaşartıyor. Bebiğin arkasından da böyle sallamayacaksın değil mi? KorkuyorumAmaan alamadığın kahve olsun. Yarın alırsın
Hin bakışlı, aç kalsa seni yer gibi. Kendine kahve yerine ona mama alman isabetli bir karar olmuş karşimEki Görüntüle 2825461
Bana olan aşkına baksana şunun hzhshshseviyom kiz valla son param dahi olsa harcarim onun için ❤
Hin bakışlı, aç kalsa seni yer gibi. Kendine kahve yerine ona mama alman isabetli bir karar olmuş karşim
Barnağında oynatıyor demek ki sahibesiniEki Görüntüle 2825462
Mama almadan onceki bakislarina kandim hshshshs
Bence o benim sahibem ama yinede sen bilirsin hshshsBarnağında oynatıyor demek ki sahibesini
iyi gecelerTavşan kadar olamadık
Yinemi
Hemen hemeb sıcak su
İyi akşamlar
Geçmiş olsun
Kızzzzz kedoşşşşş nereye gönderdin yine enişteyi.. Nasılsa bebe yaptn demiKocam yoktu keyfim de pek yoktu bakış, gizli gizli okuyup kenara çekiliyordum yineyoksa sürekli takipteyim
6. Ayı bitiriyoruz hayırlı ileAmin canım
Ne kadarlık gebelik ve tek mi cinsiyet nedir
Niee neynn yapıodn bakim sen bizden gizli gizliOyle deme teyzesi hepinizin yeri farkli
Daha yeni totomu indirip oturdum sen napiyorsun
Eki Görüntüle 2825461
Bana olan aşkına baksana şunun hzhshshseviyom kiz valla son param dahi olsa harcarim onun için ❤
Eki Görüntüle 2825462
Mama almadan onceki bakislarina kandim hshshshs
Yaaaaa bulutttttiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?