- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.761
Gunaydinnn ben yürüyüşümu yaptım da geldim biraz dinleneyim sonra derseGünaydınnnnnnn
Hep geriden geriden geliyorum artık
Hem gocammla vakit geçiriyorum hemde o kadar kapalı alanda bunaldımki
Hergün kendimi doğaya atıyoruz sessiz kimsenin olnadığı yerler iyi geliyor
Öğlen görüşürüz by
Günaydın cano oh mıs gıbı temiz hava bende evde çok bunaldım ya anlatamamGünaydınnnnnnn
Öğlen görüşürüz by
Ah tam benlik issiz doğalarGünaydınnnnnnn
Öğlen görüşürüz by
İyiyim canım duruşmaya hazırlanıyorum.Hemsirecik MNbeyaz gecmis olsun kuzularimmmm, dikkat edin kendinize, lazimsiniz bizeeeee
Paresilaaa paretoşumm canimmm, nasilsinnnnnn
Kolay gelsin kuzumm, iyi geçsin inşallah sippadanak bitsinİyiyim canım duruşmaya hazırlanıyorum.
Sen nasılsın minnak nasıl?
Günaydın baloncukumGünaydınnnnnnn
Öğlen görüşürüz by
Bitmez anacım bitmez saat 10a çekildi mesai. Duruşma 9 30 ama başlamıyoruzKolay gelsin kuzumm, iyi geçsin inşallah sippadanak bitsin
İyiym cok sukur kuzum, minnos da iyi, 2 hafta var kontrole, sabretmeye calisiyorum
E siz niye erkenden ordasiniz madem 10da gidin, erken mi cagiriyorlar? Ne gicikmisBitmez anacım bitmez saat 10a çekildi mesai. Duruşma 9 30 ama başlamıyoruz10u bekliyoruz
Oyyyy yerim o minnağı ben
Kimyasal kraliçesi olarak bugün bebeğimin kesesini gördüm kizlar
Durmuyor ki yerinde o dağ senin bu bağ benimKızzzzz kedoşşşşş nereye gönderdin yine enişteyi.. Nasılsa bebe yaptn demi
6. Ayı bitiriyoruz hayırlı ile
Kız olcakmş kendileri nasip olursa
Niee neynn yapıodn bakim sen bizden gizli gizli
Yemelikkkkkkkkkkkkk
Yaaaaa buluttttt
MNbeyaz nasıl oldun beybiii
Avukatlar sağolsun erken geliyorlar ve kalem açık değil diye şikayet ediyorlar canımE siz niye erkenden ordasiniz madem 10da gidin, erken mi cagiriyorlar? Ne gicikmis
Hehehe yemelikkkk
Oh mis valla ne güzel sakınlık bacım en iyisi bizimkine biraz sinirliyimdeDurmuyor ki yerinde o dağ senin bu bağ benimazcık kalabalığı gitti başımdan amaaan bebem ben kedim takılıyoruz
Amaan varlığı Bi dert yokluğu Bi dert hemşehrim yaOh mis valla ne güzel sakınlık bacım en iyisi bizimkine biraz sinirliyimde
Kocan geri mi döndü? Online dersler diye evden çalışabildiği için mi geldi? En temizini yapıyorsunuz ya gerçekten sakinlik ve doğa çok iyi geliyorGünaydınnnnnnn
Öğlen görüşürüz by
Aynen öyle vallaAmaan varlığı Bi dert yokluğu Bi dert hemşehrim yaseninde bebişin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah
Kocan geri mi döndü? Online dersler diye evden çalışabildiği için mi geldi? En temizini yapıyorsunuz ya gerçekten sakinlik ve doğa çok iyi geliyor
Allah allah, mesainiz başlamamış napalim yaniAvukatlar sağolsun erken geliyorlar ve kalem açık değil diye şikayet ediyorlar canım
Sagol daylosummHemsirecik MNbeyaz gecmis olsun kuzularimmmm, dikkat edin kendinize, lazimsiniz bizeeeee
Paresilaaa paretoşumm canimmm, nasilsinnnnnn
Aaaaa hamile misin, maşallah, çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah kuzumNe ediosunuz gariii gıızzzlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?