Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinir bozucu kuzum
Maalesef canım...
Bağlı olduğum yer burası olunca direk memur suçlarına gidiyorsun bir hatada.
Diğer memuriyetler öyle değil
Bir de ciddiye alıyor savcılar
Bir tane yedim mesela kalemce yedik telefonları açamıyoruz diye. Bu darbe zamanı işler yoğun hakim tellere bakmayın işleri yetiştirin demişti eksik elemanla çalışıyorduk. Avukata tele bakmıyoruz diye şikayet etmiş. Savcılık çağırdı. Hakim arkamızda durdu. Ben bakmamalarını dedim ayrıca avukatın işleri yapılmış hak kaybı yok dedi. Savunma bile verdirmedi hakim

Oh iyi olmus, ay ne sacmalik ya onlari kim şikayet etsin bizim arkadaşın bosanma davasina bakan avukat normalde 7bin ama şehir dışında dava gorulme ihtimali oldugu icin 10bin demis. Daha görülüp görülmeyecegi belli bile degilken, bastan kesilir mi ya boyle sacmalik var mi...

Calistim sonrada ev işi derken anca oturdum

Çoğu gitti azı kaldı maşallah

Kız danışmanlık ücreti de alıyorlar. Bürosuna git davayı sor. Vekalet vermesen de yarım saatlik konuşma ücreti alıyorlar
Bazıları çok çok iyi bazıları da banka gibi görüyor her meslekte olduğu gibi

Gunaydinnn ben yürüyüşümu yaptım da geldim biraz dinleneyim sonra derse
ohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm

Günaydın cano oh mıs gıbı temiz hava bende evde çok bunaldım ya anlatamam Benimki iş güç peşinde koşmaktan benı bir yere götüremez hafta sonu da yasak var buhran geçiriyorum valla
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla

Ah tam benlik issiz doğalar
Gunaydin yavrukuş ne zaman geldi kociskonnnn
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko

Günaydın baloncukum iyi gezmeler temiz havayı bol bol içine çek ben de özledim doğayı da ramazan bitsin öyle gidebilcez şimdilik evde dizi keyfisi
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar

Günaydıııın
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko

Durmuyor ki yerinde o dağ senin bu bağ benimazcık kalabalığı gitti başımdan amaaanbebem ben kedim takılıyoruz
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni

Kocan geri mi döndü? Online dersler diye evden çalışabildiği için mi geldi? En temizini yapıyorsunuz ya gerçekten sakinlik ve doğa çok iyi geliyor
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz

Aaaaa hamile misin, maşallah, çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah kuzum
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????

ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk

Calistim sonrada ev işi derken anca oturdum
işe devam mı kuzucuk ?

mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii

merabayyynnnnnnn leylaaa
merhaba mecnunum nasılsın yavyumm

Aynen devam bebegim corona biterse is biter bitmezse ise devam

Bilmiyorum canısı tartimin pili bitti gidip almadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…