- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.801
diyorum ben tavşan kadar olamadık diyeAynen şikayet etmiyorum
Pamulta tum gun ayagimin altinda dolaniyor oyun istiyor kucagima atliyor
eminmisinBilmiyorum canısı tartimin pili bitti gidip almadım daha
Valla kız bitti almaya edindim gidip dediyorum ben tavşan kadar olamadık diye
eminmisin
Deli kiz senidiyorum ben tavşan kadar olamadık diye
eminmisin
eehh tmm öyle olsunValla kız bitti almaya edindim gidip de
onca yolu pamukla oynamayamı gelcem kızDeli kiz seni
Sende gel yanima birlikte oynayalim pamukla
Naz bebeğin selamı vareehh tmm öyle olsun
onca yolu pamukla oynamayamı gelcem kız
Yok pamuk bahaneeehh tmm öyle olsun
onca yolu pamukla oynamayamı gelcem kız
senmi yaptınnnnnnnnnnnnnnnnNaz bebeğin selamı var
1 sene sonra uçak biletlerimi alırsan olurYok pamuk bahane
Neler yapariz neler
Yesss baybyyy kendime uğraşlar buldum demiştim ilk bebeğim daha yegene ördüm doğum günü hediyesi olmuş musenmi yaptınnnnnnnnnnnnnnnn
1 sene sonra uçak biletlerimi alırsan olur
Alayim canin sagolsunsenmi yaptınnnnnnnnnnnnnnnn
1 sene sonra uçak biletlerimi alırsan olur
kime banamı ?Yesss baybyyy kendime uğraşlar buldum demiştim ilk bebeğim daha yegene ördüm doğum günü hediyesi olmuş mu
pamuğa takılıp bebeyi unutmadaAlayim canin sagolsun
Oh süper olmuş ya çok sevindim. Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da insan eşinin yanında olmasına ihtiyaç duyar hamilelikte. En güzelini yapıyorsunuz. Biz de havalar iyi olduğunda bazen termosa çay koyup sahile arabayla gidip araba içinde çayımızı içiyoruz. O bile iyi geliyor. Yazın da birkaç defa parklara bahçelere attık kendimizi öyle sandalyelerimizle çaylarımızla. Keşke daha çok yapsaymışız diyorum şimdikıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
kuzum yine yapın arabadasınız zaten ne olacak ki ?Oh süper olmuş ya çok sevindim. Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da insan eşinin yanında olmasına ihtiyaç duyar hamilelikte. En güzelini yapıyorsunuz. Biz de havalar iyi olduğunda bazen termosa çay koyup sahile arabayla gidip araba içinde çayımızı içiyoruz. O bile iyi geliyor. Yazın da birkaç defa parklara bahçelere attık kendimizi öyle sandalyelerimizle çaylarımızla. Keşke daha çok yapsaymışız diyorum şimdi
Ben demir yüzünden çayı sadece kahvaltıyla sınırladım. Hava güzel olunca sahile gidip yürüyüş yapıyoruz. Şehrin kalabalığı da insanı ayrı yoruyor ama deniz kenarında yürüyüş yapınca terapi gibi geliyor bana resmenkuzum yine yapın arabadasınız zaten ne olacak ki ?
Yok yok unutmuyorum goreve devamkime banamı ?
hiç gerek yoktu cnm cok teşekkür ederim
kız bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
pamuğa takılıp bebeyi unutmada
aslında sabah erken saatlerde yasaklar biter bitmez kmse yürümüyor olurBen demir yüzünden çayı sadece kahvaltıyla sınırladım. Hava güzel olunca sahile gidip yürüyüş yapıyoruz. Şehrin kalabalığı da insanı ayrı yoruyor ama deniz kenarında yürüyüş yapınca terapi gibi geliyor bana resmen
itiraf et modellik kursunamı gönderdin bu tavşanı
İyiyim kuzummm, biraz uzak kalayım dedim. Test günü bekliyorum, sen de bilirsin işte geçmeyen günleriohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????
ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk
işe devam mı kuzucuk ?
mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba mecnunumnasılsın yavyumm
iyi olmana cok sevindim... tüpmü yaptırdın abla ?İyiyim kuzummm, biraz uzak kalayım dedim. Test günü bekliyorum, sen de bilirsin işte geçmeyen günleriAma sana inanılmaz sevindim saglikla, huzurla kucağına al yavrunu
Ayıp ediosun premsese de orerimkime banamı ?
hiç gerek yoktu cnm cok teşekkür ederim
kız bayıldımmmmmmmmmmmmmmm
pamuğa takılıp bebeyi unutmada
sözümü aldımAyıp ediosun premsese de orerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?