- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.841
Çok iyi anlıyorum, bazen cumartesi eşim evden çalışayım diye kalıyor, sığdıramıyorum koca eveBazen kafa dinlemek iyi geliyor valla yaevde olsa yemeği, çayı, çorbası, temizliği ille yapılacak. O olmasa ben kafama göre takılıyorum ne güzel
Olur mu, söylerim tabi ki sana hemenYaaa ciddimi
Allah hayırlısını versin cumartesi bize haber vermeyi unutmayacan demi
Yaaaa
Yok benm gocam beni hiç kaldırmıo
Temizlikten tut yemeğe.. Annemle ikisi saolsunlar.. Bu zor süreçte hiç ık mık etmedi
Olur mu, söylerim tabi ki sana hemenEnişteye de aferin valla
ohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????
ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk
işe devam mı kuzucuk ?
mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba mecnunumnasılsın yavyumm
Aman maşallah yaYaaa ciddimi
Allah hayırlısını versin cumartesi bize haber vermeyi unutmayacan demi
Yaaaa
Yok benm gocam beni hiç kaldırmıo
Temizlikten tut yemeğe.. Annemle ikisi saolsunlar.. Bu zor süreçte hiç ık mık etmedi
Aah ah bu pandemi yaktı bitirdi biziÇok iyi anlıyorum, bazen cumartesi eşim evden çalışayım diye kalıyor, sığdıramıyorum koca eve
Kocası yanında olmayanlar için kapınızın önüne bir tas şefkat koyun.Sadece fiziksel değil, psikolojik olarak da insan eşinin yanında olmasına ihtiyaç duyar hamilelikte.
Kıyamam.. Doktora gidecen demi regl oluncahala regl gelmedi canısı ama testte negatif. Hsg geciktiriyo sanırım
ÇılgınsınKocası yanında olmayanlar için kapınızın önüne bir tas şefkat koyun.
Gerçekçiyim.Çılgınsın
Ah bu enişteler... Fıstık gibi bacılarımı üzüolarGerçekçiyim.
Dimi birazcık öyle olduohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????
ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk
işe devam mı kuzucuk ?
mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba mecnunumnasılsın yavyumm
Benim getirdiğimi sen götürdün bacıDimi birazcık öyle oldu
Ama iyi ki geldin neşe getirdin
Aaa aşk olsun ben birşey götürmedimBenim getirdiğimi sen götürdün bacı
YÜzünü gören cennetlikkkkkAaa aşk olsun ben birşey götürmedim
Pek keyfim yok fıstıkYÜzünü gören cennetlikkkkk
Sen istisnasın bacım. Kocanın gelmediği zamanlarda depolanma imkanın var ama sende de kendini şımartma potansiyeli yok işte. Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyorKocası yanında olmayanlar için kapınızın önüne bir tas şefkat koyun.
Reflü aldı başını gidiyo yine, doktorun verdiği şuruptan üst üste iki doz içtim o bile etki etmiyor. Dokunmayın bana.Sen istisnasın bacım. Kocanın gelmediği zamanlarda depolanma imkanın var ama sende de kendini şımartma potansiyeli yok işte. Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor
Kuzum kendini kötü hissetme. Ben başından beri ailemle çok yakın yaşamamıza rağmen ve bize market, kasap dışında bir yere girmememize rağmen anneme babama bir şey taşımayayım diye evlerine gitmiyorum. Kapıdan maskeyle görüyorum. Sen kendin kapma da inşallah. İnsanlar cidden şuursuz. Öyle olmasa bu kadar yayılmayacaktı :/Pek keyfim yok fıstık
Kardeşim gidecek pazar günü lanet olasıca şu virüs yüzünden kardeşimle pek vakit geçiremedim
Millet hiçbirşeyi umursamıyor uyduruk uyduruk dava açıyor
Adliyeye akın ediyorlarbu zamana kadar virüs kapmadan nasıl kollayabildim kendimi bilmiyorum
Kapsam sadece bende kalsa ok ama ya sevdiklerime bulaştırırsamadliyedeki arkadaş kaptı annesine babasına bulaştırdı babası vefat etti annesi yoğun bakımda sırf varsa ya da taşıyıcıysam diye diye ailemle vakit geçiremiyorum milletse fink atıyor
Doğunca başına kakılacaklar listesi yap bariReflü aldı başını gidiyo yine, doktorun verdiği şuruptan üst üste iki doz içtim o bile etki etmiyor. Dokunmayın bana.
Hani çok yorulmuşsundur ama yarış devam ediyordur ve son enerjinle hızlı bi depar atarsın ya, bazen kendimi öyle hissdiyorum yemin ederim. Sanki kendimi bi salsam, biraz dinlesem olduğum yere yığılıp kalıcam. Çok yorgunum psikolojik olarak.Doğunca başına kakılacaklar listesi yap bari
Yapmışın işte listeyi. Sıralı tam liste. A4'e bastır, koy kızın önüne. "Bana mı sordunuz dünyaya getirirken" cümlesini kuramadan yabıştır kağıdıHani çok yorulmuşsundur ama yarış devam ediyordur ve son enerjinle hızlı bi depar atarsın ya, bazen kendimi öyle hissdiyorum yemin ederim. Sanki kendimi bi salsam, biraz dinlesem olduğum yere yığılıp kalıcam. Çok yorgunum psikolojik olarak.
Günde bilmem kaç tane vitaminden, yatakta sağdan sola törenle dönmekten, telefonla bile konuşurken yorulup nefes nefese kalmaktan, her doktora gidişte endişeli gitmekten, geceleri kabus görüp elli kere uyanmaktan, sabaha karşı yatakta oturup reflün geçsin diye beklemekten.
Bıkmadım ama yoruldum. Allah beterinden korusun, şikayetim de yok, çok güzel bir duygu ama psikolojik olarak bir miktar yıprandım. Ya da hamilelik hormonları tavan yine.
Hamilelik sürecini farkında olarak yaşamak böyle, 18 yaşında olsam belki bu kadar pimpirikli ve yorgun olmazdım, bilmiyorum, listeye vakit kalmadı. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?