- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.861
Bugüne kadar kime bişey söyleyebildim ki ağzımı açıp, kendi kızıma söyliyim, öyle de korkarım kırmaktan. :)Yapmışın işte listeyi. Sıralı tam liste. A4'e bastır, koy kızın önüne. "Bana mı sordunuz dünyaya getirirken" cümlesini kuramadan yabıştır kağıdı
Bir yerden başla işte. Zararın neresinden dönsen karBugüne kadar kime bişey söyleyebildim ki ağzımı açıp, kendi kızıma söyliyim, öyle de korkarım kırmaktan. :)
sen niye uyumadın bakimmmBir yerden başla işte. Zararın neresinden dönsen kar
Uyuduk uyandık kardeş. Zamanında anam uyandıyordu, şimdi kocam. Hiçbir zaman senin gibi atik bir tip olamadım, hep tembelsen niye uyumadın bakimmm
Cağnımmmmmm ben dün adet oldum ya da bebişin kalıntılarını döküyorum bilmiyorum işte asıl sen nasılsınohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????
ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk
işe devam mı kuzucuk ?
mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba mecnunumnasılsın yavyumm
O kadar haklısın ki paremPek keyfim yok fıstık
Kardeşim gidecek pazar günü lanet olasıca şu virüs yüzünden kardeşimle pek vakit geçiremedim
Millet hiçbirşeyi umursamıyor uyduruk uyduruk dava açıyor
Adliyeye akın ediyorlarbu zamana kadar virüs kapmadan nasıl kollayabildim kendimi bilmiyorum
Kapsam sadece bende kalsa ok ama ya sevdiklerime bulaştırırsamadliyedeki arkadaş kaptı annesine babasına bulaştırdı babası vefat etti annesi yoğun bakımda sırf varsa ya da taşıyıcıysam diye diye ailemle vakit geçiremiyorum milletse fink atıyor
Hadi bakalım... Yepyeni bir sayfa açıosun kendineCağnımmmmmm ben dün adet oldum ya da bebişin kalıntılarını döküyorum bilmiyorum işte asıl sen nasılsın
aynen hayırlısı bakalm hemen arkası çalışmalar son gaz başlasınnO kadar haklısın ki parem
Hadi bakalım... Yepyeni bir sayfa açıosun kendine
Enerjini seveyim seninaynen hayırlısı bakalm hemen arkası çalışmalar son gaz başlasınn
içimde çok büyük bir umut var nedense beni yanıltmazsa tabiEnerjini seveyim senin
İnşallah. Pazardı onun di mi? Regl gelmesin, bebik gelsiniçimde çok büyük bir umut var nedense beni yanıltmazsa tabiama bu günlerde Paresilaaa dan gelcek güzel haberler bekliyorum
İnşallahhhhh hepinizdennniçimde çok büyük bir umut var nedense beni yanıltmazsa tabiama bu günlerde Paresilaaa dan gelcek güzel haberler bekliyorum
Geçmiş olsun. benim de mide ağrım mide yanmam var reflü böyle bir şey miReflü aldı başını gidiyo yine, doktorun verdiği şuruptan üst üste iki doz içtim o bile etki etmiyor. Dokunmayın bana.
bilmiyorum ki ne zamanİnşallah. Pazardı onun di mi? Regl gelmesin, bebik gelsin
olive_bluto yok oldu ya. Haberi olan yok di mi?
İnşallah. Pazardı onun di mi? Regl gelmesin, bebik gelsin
olive_bluto yok oldu ya. Haberi olan yok di mi?
hadi ya o da mı tüp yaptırcak Allah yardımcısı olsun güzel haberlerle döner inşllahTüp hazırlıkları yapıyor bence oda
3 aşılaması bitmişti en son yazdığında
İnşallahhhhhhadi ya o da mı tüp yaptırcak Allah yardımcısı olsun güzel haberlerle döner inşllah
Kıyamam.. Doktora gidecen demi regl olunca
Çılgınsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?