- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.821
Sey yok ama modellik yaptirsam cok iyi bir model olur oglumaslında sabah erken saatlerde yasaklar biter bitmez kmse yürümüyor olur
mis gibi havada
itiraf et modellik kursunamı gönderdin bu tavşanı
tavşan değil çok bilmiş uşak gibi bakıo da buSey yok ama modellik yaptirsam cok iyi bir model olur oglum
Amin kuzum, inşallahiyi olmana cok sevindim... tüpmü yaptırdın abla ?
yaa cok tşk ederim
Allah isteyen herkese SAĞLIKLI gebelik nasip etsin
yaa kıyamammmmAmin kuzum, inşallahEvet tüp, o bile binbir nazla
Hahahah koptumtavşan değil çok bilmiş uşak gibi bakıo da bu
Cumartesi kuzum, dua et bana dayaa kıyamammmm
ne zaman test günü ?
hamile olmaklada bitmiyormuş iş abla.. bu süreç bunuda öğretti bize..Cumartesi kuzum, dua et bana da
Amaan aynen öyle daha doğurana kadar ilişmesin bana, gözüm görmesinohhh nurum istikrar devam ediyor
kaç kg oldu gülüm
kıyamam sana.. kız gel birlikte gideriz arabada 4 sandalye var hepiciğimize yeter valla
valla süper oluyor yaaa kamp sandalyesi termosumuz ve şişme montlar oh misss dağ tepe
gerçekten uzak olmak insanlara iyi geliyor
8'leri var kuzum 2 gün ama ard arda almış günleri.. diğer günler full burda kocişko
bulutum gel kızzz hepiciğinize yeter bizim burdaki doğalar
iyi geceler cukulatam
nasılsın.. regl oldunmu dalişko
nasılsa bebeyi kaptın demi çakal seni
kocammmmm pandemiden dolayı geri döndüüüüüüüüüüüüü
evden çalışıyor evet ama evden cok doğada çalışıyor
evet terellellim ya... gerçekten iyi geliyor.. bide telefonu elime cok almamaya çalışıyorum herşeyden herkesten uzak mis gibi
alıyoruz ne yiyip içeceksek gidiyoruz.. zaten 7 olmadan eve geliyoruz
ablaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
geldim baktım sana üyeliğin kapalı
o kadar üzüldüm ki
nasılsın?????
ıhım ıhım iyiyiz efendim.... geldiğime pişman oldum
gelince seninle görüşemez olduk
işe devam mı kuzucuk ?
mirhibiiiiiiiiiiiiiiiii
merhaba mecnunumnasılsın yavyumm
anam yok korkulur sendenAmaan aynen öyle daha doğurana kadar ilişmesin bana, gözüm görmesin
Yemek koyuyorum aş koyuyorum önüne ona şükretsin baluş yaanam yok korkulur senden
Evet kuzum, yaşadım onu, kalp atışı diye gidip, duvara toslayip donmuslugum var. Hayırlısı olsun herseyin. Evet, okudum bugün, neyse ki atlamışsın artık, Rabbım sağlık versin ikinize dehamile olmaklada bitmiyormuş iş abla.. bu süreç bunuda öğretti bize..
o yüzden tüm dualarım seninle
Allah SAĞLIKLI gebelik nasip etsin inşallah
pozitif olur ve sağlıkla ilerler ay cok heycanlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Kız yazıkYemek koyuyorum aş koyuyorum önüne ona şükretsin baluş ya
AminnnnnnEvet kuzum, yaşadım onu, kalp atışı diye gidip, duvara toslayip donmuslugum var. Hayırlısı olsun herseyin. Evet, okudum bugün, neyse ki atlamışsın artık, Rabbım sağlık versin ikinize de
İlk gün bana da öyle oluyor, gitmesin istiyorum. İkinci gün gözünün içine bakıyorum ne zaman gidecek diyeKız yazık
Ben herifim hiç ayrılmasın isterim yanımdan
Aminnnnnn
Hadi abla pozitif haberi sen ver
Şeytanın bacağı kırılsın senin test gününden sonra
2 arkadaşımız daha var
Niye cokmu nazlı enişte?İlk gün bana da öyle oluyor, gitmesin istiyorum. İkinci gün gözünün içine bakıyorum ne zaman gidecek diye
İnşallah kuzum. Evde yapıyorum üç gündür normal test, çıkıyor birseyler ama bakalımKız yazık
Ben herifim hiç ayrılmasın isterim yanımdan
Aminnnnnn
Hadi abla pozitif haberi sen ver
Şeytanın bacağı kırılsın senin test gününden sonra
2 arkadaşımız daha var
Ay yalnızlığa alışınca öyle oluyor gerçektenİlk gün bana da öyle oluyor, gitmesin istiyorum. İkinci gün gözünün içine bakıyorum ne zaman gidecek diye
Amaan boğazı çok büyükNiye cokmu nazlı enişte?
Bazen kafa dinlemek iyi geliyor valla yaAy yalnızlığa alışınca öyle oluyor gerçekten
Yaaa ciddimiİnşallah kuzum. Evde yapıyorum üç gündür normal test, çıkıyor birseyler ama bakalım
YaaaaAmaan boğazı çok büyükçayı, çorbası, tatlısı, çerezi hep yanında olacak keyif düşkünü anası öyle alıştırmış benden de bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?