- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #187.981
Husran yok no husrangebeyiz gebeyiz gebeyiz
gebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Kanka bu ay yapiyormuyuz bebeleri
Seviyorum sizi kızlaryapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neyiiiiiiiiiiiiiiii
bebeleriiiiiiiiiii
ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BİLMİYORUUUUUZZZ
Hemeeeeeğğğğnnn yapalimyapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neyiiiiiiiiiiiiiiii
bebeleriiiiiiiiiii
ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BİLMİYORUUUUUZZZ
Kendi kendine kurdun ama dutmadi benceahhshashsBen bilmem beneneki
O yuzden zorlu bir regl gelmiyor, okkali bir bebe geliyorduuuuuuuuuuuKız diğer yazdıklarını yeni okudum
Olur mu öyle şey hiç
Ben dahil burdaki herkes tüm hamişlerimize seviniyor hemde kendimiz olmuşcasına
Bunalım halimize mi denk geldi acababizim topic aile gibi oldu çok şükür
Hüsrana uğraşmayın sonra
Yahu tatlım ne zaman yapsam regl oluyorum. Gecikince bile aa gecikti diyorum yapıyorum akşamına regl geliyorben napam beni bu hale vucudum soktu
Tam belirsizlik değil ama göğüs sızısı çok az ama Kasık ağrısı çok fazla geriliyor orası... O yüzden zorlu bir regl bekliyor gibi
Abhdahhdshdh birak bırak boşver ahhdjahs
Puh yaziklar olsun simdide yalanci oldum. Gordunuz dimi yalanci dedi banağğğKendi kendine kurdun ama dutmadi benceahhshashs
O yuzden zorlu bir regl gelmiyor, okkali bir bebe geliyorduuuuuuuuuuuayrica o reglin gelecegi varsa gelir, bekleyince ne fark etcek guzummm
Tek çizgi canımı daha çok acıtıyorKendi kendine kurdun ama dutmadi benceahhshashs
O yuzden zorlu bir regl gelmiyor, okkali bir bebe geliyorduuuuuuuuuuuayrica o reglin gelecegi varsa gelir, bekleyince ne fark etcek guzummm
Kanka bende dedim yani daylere biz hic git test yap demedik mesela ona hergun kan veren test yapan kendisiydi hdhdhdNe güzel ortalık karışmış. En sevdiğim. Kaos, hır gürYemek yapacağım diye cümbüşü kaçırmışım.
Kızlaaaar koşunParesilaaa hamileymiş derdim oysa ama burada değildim işte. Şansıma tükürem, gül gibi fırsatı kaçırmışam Paresilaaa hamile misin, doğru söyle bak!!! Biz sana hiç testi tekrarladın mı demeyiz, koş kan ver demeyiz. Biz öyle şeyler yapmayız hiç, di mi Hemsirecik di mi dayler dayler ahahshhshs Ajan D'ye bak sen. Akıllar veriyor, test yap diyor. Bak bak bak. Boynuz gelmiş kulağı geçmeye çalışıyor. Biz yer miyiz bunu hanıııım hanım? Yer miyiz, hı? Sen başka akıllar ver ileri tecrübelerinden. Test baskısı bizim işimiz Hemsirecik di mi kenks
Miss Bride Ortalığı karıştır karıştır, sonra ben napmışım de kenara çekil. Aferin gelin gız. Mikserlik en sevdiğim
DusunceBulutu Üleeen ülen sizin karantinaya kocan, sen ve biz böööööyle hep berabercenek girmedik mi, hı, girmedik mi? Kocamla sıkılırız, kavgalaşırız, siz de gelin demedin mi, hı, demedin mi? Çağırdın da gelmedik mi, hı, gelmedik mi? Cık cık cık cık
Hakaret ediyo ama iltifat eder gibi ediyo.Miss Bride Ortalığı karıştır karıştır, sonra ben napmışım de kenara çekil. Aferin gelin gız. Mikserlik en sevdiğim
aleyküm selam beybişSelammBaloncuktan sonra senin enerjine hayranim, maşallah Söylemeden geçemedim
aaaaa kimMİŞŞŞ oooo
birlikte gülelimSeviyorum sizi kızlar
İyi güldürdünüz
hahahahss nayn davut oruç var yasakHemeeeeeğğğğnnn yapalimorucu bebe yaparak acalim diyorum ben hshdhhdhd
oysaa gebeğğğğğğğğ demeliydiPuh yaziklar olsun simdide yalanci oldum. Gordunuz dimi yalanci dedi banağğğ
Hahah aynen. Israr ettik hatta biz gitme dedik, iki gün daha bekle dedik. DinletemedikKanka bende dedim yani daylere biz hic git test yap demedik mesela ona hergun kan veren test yapan kendisiydi hdhdhd
Birazdan iftar olucak burada ben bebe yapmaya gidiyom hdhdhdhdh daylerde utansın geleceğin gebe karisina neler dedi hshdhdhaleyküm selam beybişbilsen gerçekte nası suratsız nası karamsar nası asosyal nası meymenetsiz bi arvatım bir bilsen
aaaaa kimMİŞŞŞ oooo
birlikte gülelim
hahahahss nayn davut oruç var yasak
oysaa gebeğğğğğğğğ demeliydi
TarZıMıZzz FaRqImıZzzHakaret ediyo ama iltifat eder gibi ediyo.
Sabırsız anam Sabırsız tutamıyor kendini. Kocasida böyleymis ya illa gidelim diyormus hastaneyeHahah aynen. Israr ettik hatta biz gitme dedik, iki gün daha bekle dedik. Dinletemedik
2000'li yılların başında, msn iletilerinin pop starı.TarZıMıZzz FaRqImıZzz
Tencere kapak onlarSabırsız anam Sabırsız tutamıyor kendini. Kocasida böyleymis ya illa gidelim diyormus hastaneye
Bana yalanci diyip gitti hain daylosTencere kapak onlar
Yek yeaaa beni tek mi bırakacaksın?Saldırıya çok müsait pozisyondayız. Anca beraber kanca beraber. Buraya kadar beraber geldik, bundan sonra ayrı gayrı olmazBana yalanci diyip gitti hain dayloskanka gelince kiz ona tamammi
Ben burdayim ahanda bir yere gitmem kiz daylos sen bizi sahipsizmi sandin heeeeeYek yeaaa beni tek mi bırakacaksın?Saldırıya çok müsait pozisyondayız. Anca beraber kanca beraber. Buraya kadar beraber geldik, bundan sonra ayrı gayrı olmaz
Ne sen sor ne ben söleyim bacım ya bulantı halsızlık evin işleri yemek yapmak zorundayım maske takarak yapıyorum böle bi yöntem buldumAyyy kıyamam hadi bakalım cukum
Anın tadını çıkar kuzummmm harika bi an
Bende bu kim diorm yaaaa
İnşallaaaahhhhhhh
Beyazm nerelerdesn uykulardamı
Dım tıs dım tıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?