Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bilmem beneneki
Kendi kendine kurdun ama dutmadi benceahhshashs
O yuzden zorlu bir regl gelmiyor, okkali bir bebe geliyorduuuuuuuuuuu ayrica o reglin gelecegi varsa gelir, bekleyince ne fark etcek guzummm
Tehdit ediliyorum, yetişin a dostlar.
Herkesi zan altında bırakırım bak dayler dayler
Abhdahhdshdh birak bırak boşver ahhdjahs

O yuzden zorlu bir regl gelmiyor, okkali bir bebe geliyorduuuuuuuuuuu ayrica o reglin gelecegi varsa gelir, bekleyince ne fark etcek guzummm

Puh yaziklar olsun simdide yalanci oldum. Gordunuz dimi yalanci dedi banağğğ

Tek çizgi canımı daha çok acıtıyor

Ne güzel ortalık karışmış. En sevdiğim. Kaos, hır gür Yemek yapacağım diye cümbüşü kaçırmışım.

Kızlaaaar koşun Paresilaaa hamileymiş derdim oysa ama burada değildim işte. Şansıma tükürem, gül gibi fırsatı kaçırmışam Paresilaaa hamile misin, doğru söyle bak!!! Biz sana hiç testi tekrarladın mı demeyiz, koş kan ver demeyiz. Biz öyle şeyler yapmayız hiç, di mi Hemsirecik di mi dayler dayler ahahshhshs Ajan D'ye bak sen. Akıllar veriyor, test yap diyor. Bak bak bak. Boynuz gelmiş kulağı geçmeye çalışıyor. Biz yer miyiz bunu hanıııım hanım? Yer miyiz, hı? Sen başka akıllar ver ileri tecrübelerinden. Test baskısı bizim işimiz Hemsirecik di mi kenks

Miss Bride Ortalığı karıştır karıştır, sonra ben napmışım de kenara çekil. Aferin gelin gız. Mikserlik en sevdiğim

DusunceBulutu Üleeen ülen sizin karantinaya kocan, sen ve biz böööööyle hep berabercenek girmedik mi, hı, girmedik mi? Kocamla sıkılırız, kavgalaşırız, siz de gelin demedin mi, hı, demedin mi? Çağırdın da gelmedik mi, hı, gelmedik mi? Cık cık cık cık

Kanka bende dedim yani daylere biz hic git test yap demedik mesela ona hergun kan veren test yapan kendisiydi hdhdhd

Selamm Baloncuktan sonra senin enerjine hayranim, maşallah Söylemeden geçemedim
aleyküm selam beybiş bilsen gerçekte nası suratsız nası karamsar nası asosyal nası meymenetsiz bi arvatım bir bilsen
Tehdit ediliyorum, yetişin a dostlar.
Herkesi zan altında bırakırım bak dayler dayler
aaaaa kimMİŞŞŞ oooo
Seviyorum sizi kızlar
İyi güldürdünüz
birlikte gülelim

Hemeeeeeğğğğnnn yapalim orucu bebe yaparak acalim diyorum ben hshdhhdhd
hahahahss nayn davut oruç var yasak
Puh yaziklar olsun simdide yalanci oldum. Gordunuz dimi yalanci dedi banağğğ
oysaa gebeğğğğğğğğ demeliydi

Birazdan iftar olucak burada ben bebe yapmaya gidiyom hdhdhdhdh daylerde utansın geleceğin gebe karisina neler dedi hshdhdh

Ayyy kıyamam hadi bakalım cukum

Anın tadını çıkar kuzummmm harika bi an

Bende bu kim diorm yaaaa

İnşallaaaahhhhhhh

Beyazm nerelerdesn uykulardamı

Dım tıs dım tıssss
Ne sen sor ne ben söleyim bacım ya bulantı halsızlık evin işleri yemek yapmak zorundayım maske takarak yapıyorum böle bi yöntem buldum hep hazır hazır nereye kadar oğlan da var bı yandan temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…