- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.001
Hamilemiymişim benim niye haberim yokmuş kiiiNe güzel ortalık karışmış. En sevdiğim. Kaos, hır gürYemek yapacağım diye cümbüşü kaçırmışım.
Kızlaaaar koşunParesilaaa hamileymiş derdim oysa ama burada değildim işte. Şansıma tükürem, gül gibi fırsatı kaçırmışam Paresilaaa hamile misin, doğru söyle bak!!! Biz sana hiç testi tekrarladın mı demeyiz, koş kan ver demeyiz. Biz öyle şeyler yapmayız hiç, di mi Hemsirecik di mi dayler dayler ahahshhshs Ajan D'ye bak sen. Akıllar veriyor, test yap diyor. Bak bak bak. Boynuz gelmiş kulağı geçmeye çalışıyor. Biz yer miyiz bunu hanıııım hanım? Yer miyiz, hı? Sen başka akıllar ver ileri tecrübelerinden. Test baskısı bizim işimiz Hemsirecik di mi kenks
@Miss Bride Ortalığı karıştır karıştır, sonra ben napmışım de kenara çekil. Aferin gelin gız. Mikserlik en sevdiğim
DusunceBulutu Üleeen ülen sizin karantinaya kocan, sen ve biz böööööyle hep berabercenek girmedik mi, hı, girmedik mi? Kocamla sıkılırız, kavgalaşırız, siz de gelin demedin mi, hı, demedin mi? Çağırdın da gelmedik mi, hı, gelmedik mi? Cık cık cık cık
Hayatta inanmammm, aslaaaaaaleyküm selam beybişbilsen gerçekte nası suratsız nası karamsar nası asosyal nası meymenetsiz bi arvatım bir bilsen
aaaaa kimMİŞŞŞ oooo
birlikte gülelim
hahahahss nayn davut oruç var yasak
oysaa gebeğğğğğğğğ demeliydi
Sen bize pozitif test sonucu atacaksın. Biz de sana hamile olduğunu söyleyeceğizHamilemiymişim benim niye haberim yokmuş kiii
Demisim de habarim yogmus bak bak baaaakajsbnansPuh yaziklar olsun simdide yalanci oldum. Gordunuz dimi yalanci dedi banağğğ
Kuzum haklısın ama beklemek de cok zor degl miTek çizgi canımı daha çok acıtıyor
Yok canimmm, aslaaaaaa yapmazsınız i ihhhhhNe güzel ortalık karışmış. En sevdiğim. Kaos, hır gürYemek yapacağım diye cümbüşü kaçırmışım.
Kızlaaaar koşunParesilaaa hamileymiş derdim oysa ama burada değildim işte. Şansıma tükürem, gül gibi fırsatı kaçırmışam Paresilaaa hamile misin, doğru söyle bak!!! Biz sana hiç testi tekrarladın mı demeyiz, koş kan ver demeyiz. Biz öyle şeyler yapmayız hiç, di mi Hemsirecik di mi dayler dayler ahahshhshs Ajan D'ye bak sen. Akıllar veriyor, test yap diyor. Bak bak bak. Boynuz gelmiş kulağı geçmeye çalışıyor. Biz yer miyiz bunu hanıııım hanım? Yer miyiz, hı? Sen başka akıllar ver ileri tecrübelerinden. Test baskısı bizim işimiz Hemsirecik di mi kenks
@Miss Bride Ortalığı karıştır karıştır, sonra ben napmışım de kenara çekil. Aferin gelin gız. Mikserlik en sevdiğim
DusunceBulutu Üleeen ülen sizin karantinaya kocan, sen ve biz böööööyle hep berabercenek girmedik mi, hı, girmedik mi? Kocamla sıkılırız, kavgalaşırız, siz de gelin demedin mi, hı, demedin mi? Çağırdın da gelmedik mi, hı, gelmedik mi? Cık cık cık cık
Olsa olsa baska daylerdir çünkü benim icimi kemirdiniz deKanka bende dedim yani daylere biz hic git test yap demedik mesela ona hergun kan veren test yapan kendisiydi hdhdhd
He he evet heHahah aynen. Israr ettik hatta biz gitme dedik, iki gün daha bekle dedik. Dinletemedik
Yoooh dutaman, oyle de sabirsizbabsbsSabırsız anam Sabırsız tutamıyor kendini. Kocasida böyleymis ya illa gidelim diyormus hastaneye
Yaaaa hakikaten offf2000'li yılların başında, msn iletilerinin pop starı.
O büyüklü küçüklü harfleri okuycaz niye ne çektik be.
Yok be kettlela suyuz ajdjshjTencere kapak onlar
Nerde yazık hani nerde nerdeeeeBana yalanci diyip gitti hain dayloskanka gelince kiz ona tamammi
Yek yeaaa beni tek mi bırakacaksın?Saldırıya çok müsait pozisyondayız. Anca beraber kanca beraber. Buraya kadar beraber geldik, bundan sonra ayrı gayrı olmaz
Kendi kendilerine gaza gelenler dernegi as başganlari absbsbdbsBen burdayim ahanda bir yere gitmem kiz daylos sen bizi sahipsizmi sandin heeeee
Sen sus, biz sana soyleriz (asik olunca ben sana söylerim diyen bi semra kaynana vardı yaHamilemiymişim benim niye haberim yokmuş kiii
Yok, emin degiliz dicez, unuttun muSen bize pozitif test sonucu atacaksın. Biz de sana hamile olduğunu söyleyeceğizİşler burada böyle yürüyor
Sen bize pozitif test sonucu atacaksın. Biz de sana hamile olduğunu söyleyeceğizİşler burada böyle yürüyor
Ücretsiz olduğu sürece sorun yokher turlu bacımmm, uzaktan uzmanlık forever adhakshdaksjdh
aaayynen oyle, doga ıle butunlesmek harıka gelıyor gercektennnnn
Benm bildiğim söküldüğü gün sayılnaya başlıodur kuzum... Ben öyle sayardmYa size birşey soracağım.
Benden ptesi den beri ara ara kahverengi leke geliyor
Onu ben regl ilk günü diye mi sayayım yoksa ara kanama mı yoksa hele bir pazar olsun öyle mi sayayım
Neyynnn evinde ne var sanki amannnnnnniyidir baluş hanım ve yavrusuakşam olsun da evime gidem diye bekliyom :d
gebeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Yapıyorsunuzzzzzz olllleeeeyyyyyyKanka bu ay yapiyormuyuz bebeleri
Hay senin msjın sonunuyapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
neyiiiiiiiiiiiiiiii
bebeleriiiiiiiiiii
ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
BİLMİYORUUUUUZZZ
Asla mümkün değil tahtımı vermemSelammBaloncuktan sonra senin enerjine hayranim, maşallah Söylemeden geçemedim
Şu kızın msjlarını okurken sonuna gelene kadar ben benden çıkıorum zatenNe güzel ortalık karışmış. En sevdiğim. Kaos, hır gürYemek yapacağım diye cümbüşü kaçırmışım.
Bende onu didim kankaaleyküm selam beybişbilsen gerçekte nası suratsız nası karamsar nası asosyal nası meymenetsiz bi arvatım bir bilsen
aaaaa kimMİŞŞŞ oooo
birlikte gülelim
hahahahss nayn davut oruç var yasak
oysaa gebeğğğğğğğğ demeliydi
N90 tak minnoşNe sen sor ne ben söleyim bacım ya bulantı halsızlık evin işleri yemek yapmak zorundayım maske takarak yapıyorum böle bi yöntem buldumhep hazır hazır nereye kadar oğlan da var bı yandan temizlik
İnan abla inan ben biliormHayatta inanmammm, aslaaaaa
Bilmem olabiliryok yok hormon dengesizliklerinden olsa gerek bunlarkız ben seni ve bazılarını çok tanımıyorum o yüzden herkese pek dahil olamadığım doğrudur hema artık ölümüne kankiyiz bulutcan
yok ya bunalım da değilim çok şükür herkes için demedim zaten bir kaç kişi için dedim yoksa burda çoğu kişi sevdiğimden yazmasam da takip ediyorum. ben de öyle gebelik haberini alana çok çok sevinen biriyim belki de herkesten beklemek yanlışKız diğer yazdıklarını yeni okudum
Olur mu öyle şey hiç
Ben dahil burdaki herkes tüm hamişlerimize seviniyor hemde kendimiz olmuşcasına
Bunalım halimize mi denk geldi acababizim topic aile gibi oldu çok şükür
Hüsrana uğraşmayın sonra
Yahu tatlım ne zaman yapsam regl oluyorum. Gecikince bile aa gecikti diyorum yapıyorum akşamına regl geliyorben napam beni bu hale vucudum soktu
Tam belirsizlik değil ama göğüs sızısı çok az ama Kasık ağrısı çok fazla geriliyor orası... O yüzden zorlu bir regl bekliyor gibi
Ne güzel ortalık karışmış. En sevdiğim. Kaos, hır gürYemek yapacağım diye cümbüşü kaçırmışım.
İyi bakıyon mu bacım yeğenime gezmelerde boşlama bak çocuğu
Bugn gezmedimmmmmmmmİyi bakıyon mu bacım yeğenime gezmelerde boşlama bak çocuğu
Bide bide inkar hshshshDemisim de habarim yogmus bak bak baaaakajsbnans
Kuzum haklısın ama beklemek de cok zor degl miama kendini nasil rahat hissedeceksen biz hep yanındayız
Yok canimmm, aslaaaaaa yapmazsınız i ihhhhh
Meydani bos buldum, once davransaymisiniz nabimmmm
Olsa olsa baska daylerdir çünkü benim icimi kemirdiniz deabhahshs
He he evet he
Yoooh dutaman, oyle de sabirsizbabsbs
Yaaaa hakikaten offfay ne sacma ergenlik donemiydi beeee
Yok be kettlela suyuz ajdjshj
Nerde yazık hani nerde nerdeeee
Kendi kendilerine gaza gelenler dernegi as başganlari absbsbdbs
Sen sus, biz sana soyleriz (asik olunca ben sana söylerim diyen bi semra kaynana vardı ya)
Yok, emin degiliz dicez, unuttun mu
Kahkaha ata ata okudum len ahshshjsjsjsjnsjsjdDemisim de habarim yogmus bak bak baaaakajsbnans
Kuzum haklısın ama beklemek de cok zor degl miama kendini nasil rahat hissedeceksen biz hep yanındayız
He he evet he
Sen sus, biz sana soyleriz (asik olunca ben sana söylerim diyen bi semra kaynana vardı ya)
O ne demek be benım kafa gidik anlamıyorum kim kültürlediBugn gezmedimmmmmmmm
Kültürlendim
GocammmO ne demek be benım kafa gidik anlamıyorum kim kültürledi
Bizde film izleriz ama benimki yarisinda uyurGocammm
Doğaya çıkmaynca tiyatro yada film izlioruz
Bizde uyuyan bendim ama alıştırdıBizde film izleriz ama benimki yarisinda uyur
Romantik bir eş. Ben de genelde yarısına gelmeden uyurum. "Sen yine uyudun" deyip youtube vidyosu açıyor kendine anında. Sonra uykum açılıyor. Film p.ç olduğuyla kalıyor. Bir daha da izleyemiyoruz. Ben de uyuyamıyorum. Bakın bu bir dramdırBizde film izleriz ama benimki yarisinda uyur
İnşallah o günleri göreceğiz her birimiz yaşayacağız o mutluluğuSen bize pozitif test sonucu atacaksın. Biz de sana hamile olduğunu söyleyeceğizİşler burada böyle yürüyor
Ben bilmem zati siz ne derseniz oDemisim de habarim yogmus bak bak baaaakajsbnans
He he evet he
OlmayabülürrrrrÜcretsiz olduğu sürece sorun yok
Nerde beleş orda yerleş
Benm bildiğim söküldüğü gün sayılnaya başlıodur kuzum... Ben öyle sayardm
Ama inşallah yerleşmedir
Olamazmı? Olabülürrrrrrr
Neyynnn evinde ne var sanki amannnnnnn
olive_bluto aklıma geldi
Yapıyorsunuzzzzzz olllleeeeyyyyyy
Hay senin msjın sonunu
Asla mümkün değil tahtımı vermem
Şu kızın msjlarını okurken sonuna gelene kadar ben benden çıkıorum zaten
Bende onu didim kanka
Suratsızın teki didim
N90 tak minnoş
İnan abla inan ben biliormsuratsız gıcık bişeyin teki
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksın
Yok fıstık sen değil bizBilmem olabilirBen de seni tanımıyordum ya sana yazmadım bunları ama artık canımsın
yok ya bunalım da değilim çok şükür herkes için demedim zaten bir kaç kişi için dedim yoksa burda çoğu kişi sevdiğimden yazmasam da takip ediyorum. ben de öyle gebelik haberini alana çok çok sevinen biriyim belki de herkesten beklemek yanlışçok uzadı pek önemli değil zaten bunlar
keşke çağırsaymışım tamam hatalıyım özür ama şaka bir yana sen destek oldun senin hakkını yiyemem sakın üzerine alınma sonradan unutulduk tabi ama herkesin derdi hayatı var normal
Gocammm
Doğaya çıkmaynca tiyatro yada film izlioruz
İnşallah o günleri göreceğiz her birimiz yaşayacağız o mutluluğu
Ben bilmem zati siz ne derseniz o
Olmayabülürrrrr
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksınmavitosbik07
Yok fıstık sen değil biz
Gerçi ben hep bunalımdayım adliyeye normal insan gelmiyor kionların negatifliğini çekiyorum üzerime
Yalnız zaman ne çabuk geçiyor
11 haftalık olmuşun ya
Az kalmış cinsiyetini öğrenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?