Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı biz

evet okuyorum yazdıklarını gerçekten zor işiniz Allah sabır versin herkesin bunalım zamanı oluyo arada.geçip gidiyor her şey canımızı sıktığımızla kalıyoruz hiç bir şeyi takma sende aynen zaman çabuk geçiyor 26sına randevum bakalım sağlıklı olsunda cinsiyeti göstermese de olur senin de yakında gebelik haberini duyarız inşallah lekelenmeler ona işarettir

Nerdeyse 10 yıldır adliyedeyim
Allah aratmasın ama azaltsın işleri 10 gün sonra buluşma var desene minnoşunlainşallah gösterir fazla merakta bırakmaz inşallah deyim canım inşallah

Paresilaaa ağızda demir tadı gibi bişeyler de var mı kuzu bağırsak hareketlerınde artış regl olacakmış gibi ağrı baş dönmesi
Valla hiç o toplara girmeyin valla

Benin belirtilerim 0 idi
Ne metal tadı
Ne ateş basması
Ne regl ağrısı
Ne bağırsak hareketi

Valla hiç o toplara girmeyin valla

Benin belirtilerim 0 idi
Ne metal tadı
Ne ateş basması
Ne regl ağrısı
Ne bağırsak hareketi
Hepsini yaşadım birebir bacım yanı ikisinde de tecrübeyle sabit hatta kocama dedim kı agzımda metal tadı var bu bır belırtı mıymiş bak dedım o da yok dedı alakası yokmuş ben umutlanmayım diye söylememiş hıh ben hissediyordum zaten

Yok valla beyazım sıfır belirti..
Aksine üşüdüm regl olcam tutmadı dedim hatta

Nerdeyse 10 yıldır adliyedeyim
Allah aratmasın ama azaltsın işleri 10 gün sonra buluşma var desene minnoşunlainşallah gösterir fazla merakta bırakmaz inşallah deyim canım inşallah
inşallah oo sen bayadır çalışıyormuşsun maşallah çalışma hayatı çok çok çok zor Allah kolaylık versin bebiş olunca emekli olursun belki

Ben hariç dimi
Paresilaaa ağızda demir tadı gibi bişeyler de var mı kuzu bağırsak hareketlerınde artış regl olacakmış gibi ağrı baş dönmesi
Var canım sanki dolgu yaptırmışsın dişine de öyle iğrenç tat. Bağırsak tam tersi afedersin kabızlık fazlasıyla var. Regl ağrısı değilde kasığımı aşağı çekiyorlar ben yukarıdan çekiyorum gibi gerginlik var. Başım benim hep döner iş yerinde çok gergin olduğum için, kulağım çınlıyor ara ara... Ama oda stresten tansiyon oynayabilir. ama göğüs ağrısı yok misal.. O yüzden lekelenmeler miyomdan kaynaklıdır diyorum

Yok sana kesin dayak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…