- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.021
Aynı bizRomantik bir eş. Ben de genelde yarısına gelmeden uyurum. "Sen yine uyudun" deyip youtube vidyosu açıyor kendine anında. Sonra uykum açılıyor. Film p.ç olduğuyla kalıyor. Bir daha da izleyemiyoruz. Ben de uyuyamıyorum. Bakın bu bir dramdır
Havaya mı girsem
Pazar mıydı büyük gün? Bir test patlat pazartesi, ortalığı şenlendirHavaya mı girsem
Kulağım da çınlıyorkulak çınlaması olurmuş hamilelikte
Kızzzz sen gebe kaldaHavaya mı girsem
Kulağım da çınlıyorkulak çınlaması olurmuş hamilelikte
evet okuyorum yazdıklarını gerçekten zor işiniz Allah sabır versinİnşallah o günleri göreceğiz her birimiz yaşayacağız o mutluluğu
Ben bilmem zati siz ne derseniz o
Olmayabülürrrrr
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksın @mavitosbik07
Yok fıstık sen değil biz
Gerçi ben hep bunalımdayım adliyeye normal insan gelmiyor kionların negatifliğini çekiyorum üzerime
Yalnız zaman ne çabuk geçiyor
11 haftalık olmuşun ya
Az kalmış cinsiyetini öğrenmeye
Cuma desem telefonun ekranında çıkıpPazar mıydı büyük gün? Bir test patlat pazartesi, ortalığı şenlendir
Davulda çalın ama lütfenKızzzz sen gebe kalda
Bütün kulakları çınlatırız
Göbek bile atmazsam balonum patlasınCuma desem telefonun ekranında çıkıp
yaparsın gibi gelirr
Davulda çalın ama lütfen
Nerdeyse 10 yıldır adliyedeyimevet okuyorum yazdıklarını gerçekten zor işiniz Allah sabır versinherkesin bunalım zamanı oluyo arada.geçip gidiyor her şey canımızı sıktığımızla kalıyoruz hiç bir şeyi takma sende aynen zaman çabuk geçiyor 26sına randevum bakalım sağlıklı olsunda cinsiyeti göstermese de olur senin de yakında gebelik haberini duyarız inşallah lekelenmeler ona işarettir
Lililililili ayyyy çok heyecanlı pazar olsun hemenKızzzz sen gebe kalda
Bütün kulakları çınlatırız
Valla hiç o toplara girmeyin vallaParesilaaa ağızda demir tadı gibi bişeyler de var mı kuzu bağırsak hareketlerınde artış regl olacakmış gibi ağrı baş dönmesi
Hepsini yaşadım birebir bacım yanı ikisinde de tecrübeyle sabit hatta kocama dedim kı agzımda metal tadı var bu bır belırtı mıymiş bak dedım o da yok dedı alakası yokmuşValla hiç o toplara girmeyin valla
Benin belirtilerim 0 idi
Ne metal tadı
Ne ateş basması
Ne regl ağrısı
Ne bağırsak hareketi
Yok valla beyazım sıfır belirti..Hepsini yaşadım birebir bacım yanı ikisinde de tecrübeyle sabit hatta kocama dedim kı agzımda metal tadı var bu bır belırtı mıymiş bak dedım o da yok dedı alakası yokmuşben umutlanmayım diye söylememiş hıh ben hissediyordum zaten
inşallahNerdeyse 10 yıldır adliyedeyim
Allah aratmasın ama azaltsın işleri10 gün sonra buluşma var desene minnoşunla inşallah gösterir fazla merakta bırakmaz inşallah deyim canım inşallah
Dur hatlar karıştı. Cuma hangi büyük gün? Büyük günler bitmiyor. BAT pazardı di mi?Cuma desem telefonun ekranında çıkıp
yaparsın gibi gelirr
Davulda çalın ama lütfen
Ben hariç dimi
Var canım sanki dolgu yaptırmışsın dişine de öyle iğrenç tat. Bağırsak tam tersi afedersin kabızlık fazlasıyla var. Regl ağrısı değilde kasığımı aşağı çekiyorlar ben yukarıdan çekiyorum gibi gerginlik var. Başım benim hep döner iş yerinde çok gergin olduğum için, kulağım çınlıyor ara ara... Ama oda stresten tansiyon oynayabilir. ama göğüs ağrısı yok misal.. O yüzden lekelenmeler miyomdan kaynaklıdır diyorumParesilaaa ağızda demir tadı gibi bişeyler de var mı kuzu bağırsak hareketlerınde artış regl olacakmış gibi ağrı baş dönmesi
Yok sana kesin dayak lazımBen hariç dimi
Var canım sanki dolgu yaptırmışsın dişine de öyle iğrenç tat. Bağırsak tam tersi afedersin kabızlık fazlasıyla var. Regl ağrısı değilde kasığımı aşağı çekiyorlar ben yukarıdan çekiyorum gibi gerginlik var. Başım benim hep döner iş yerinde çok gergin olduğum için, kulağım çınlıyor ara ara... Ama oda stresten tansiyon oynayabilir. ama göğüs ağrısı yok misal.. O yüzden lekelenmeler miyomdan kaynaklıdır diyorum
Prensesler böyle asil ve sessiz gelirler bacımYok valla beyazım sıfır belirti..
Aksine üşüdüm regl olcam tutmadı dedim hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?