- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.041
Ah ah epey bayadırinşallahoo sen bayadır çalışıyormuşsun maşallah çalışma hayatı çok çok çok zor Allah kolaylık versin bebiş olunca emekli olursun belki
Bat pazar ancak geçerse 5 gün geçsin diyorumDur hatlar karıştı. Cuma hangi büyük gün? Büyük günler bitmiyor. BAT pazardı di mi?
Ben hariç dimi
Var canım sanki dolgu yaptırmışsın dişine de öyle iğrenç tat. Bağırsak tam tersi afedersin kabızlık fazlasıyla var. Regl ağrısı değilde kasığımı aşağı çekiyorlar ben yukarıdan çekiyorum gibi gerginlik var. Başım benim hep döner iş yerinde çok gergin olduğum için, kulağım çınlıyor ara ara... Ama oda stresten tansiyon oynayabilir. ama göğüs ağrısı yok misal.. O yüzden lekelenmeler miyomdan kaynaklıdır diyorum
Tik yok vs kullanmam ama bu şarkıyı sürekli duyuyorum ve acayip seviyorumYok sana kesin dayak lazım
Ya yoğ bırag allasen pazartesi patlat sen o testi. El birliğiyle hamileliğini ilan edeceğiz zaten az kaldı. Ayıp olmasın diye test yap diyoruzBat pazar ancak geçerse 5 gün geçsin diyorum
Ah amin canım aminRabbim şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetıne paremın yuzunu güldür bu ay evladıyla müjdele onu
O sizin güzel yüreğinizden kaynaklı kısmet bakalım hele bir geçsin deYa yoğ bırag allasen pazartesi patlat sen o testi. El birliğiyle hamileliğini ilan edeceğiz zaten az kaldı. Ayıp olmasın diye test yap diyoruz
Hem de nasıl güzel olur Parem işin doğrusu sen hissdersin boşver söyleme bize ama bilirsin göbüşüne düştüğü an bilirsin bacım canımsınAh amin canım amin
Anneler günü de geliyor güzel olur
Öyle bir şey olursa "inositol'ün gücü adınaaaaaaaaaağ Pa-re! " diye bağırınırız burlardaO sizin güzel yüreğinizden kaynaklı kısmet bakalım hele bir geçsin de
Hamile isem çatlarım zaten söylemeden duramamHem de nasıl güzel olur Parem işin doğrusu sen hissdersin boşver söyleme bize ama bilirsin göbüşüne düştüğü an bilirsin bacım canımsın
İyi ki varsınızÖyle bir şey olursa "inositol'ün gücü adınaaaaaaaaaağ Pa-re! " diye bağırınırız burlarda
Sagol kuzum hepimiz hos gelelimHoş gel
CansinUzaktan görmeye de razıyım
Kardeşim subay denizci 7 ay görmedim bu virüs yüzünden denizciler çok etkilendi gönderiyorlar. Şimdi gidince kim bilir bir daha ne zaman gelecek...
Haklı olmak hiç istemiyorum
Bense niyeyse kendimden umutlu değilim canım
Pazar canım amin inşallah beni yanıltsın gelmesin
Hayırlı haberlerle geleceksin yüzünü asma sakın
Her zaman duamdasın
Çevrilsin en güzeli
Tek sevdiğim avukatmerhaba efendim inşallah canım son yazışın olur
Düşünce sakın öyle şeyler düşünme biz seni çok seviyoruz bizim tatlı annemiz
İnşallah canım ne deyim inşallah
Cok ayip ya yigeninin fotografi tanimadin miAyyy kıyamam hadi bakalım cukum
Anın tadını çıkar kuzummmm harika bi an
Bende bu kim diorm yaaaa
İnşallaaaahhhhhhh
Beyazm nerelerdesn uykulardamı
Dım tıs dım tıssss
Olabilir miben regl belirtisinden farklı olarak bir belirti yaşamıştım. bata 2 ya da 3 hafta vardı birden vajinal bir batma oldu keskin bıçak batması gibi.bu da belirti olabilir belkim
Allah seni yaaaaSagol kuzum hepimiz hos gelelim
Cansin
Cok ayip ya yigeninin fotografi tanimadin mi
Vay anasını onu da mı yaşadınOlabilir mi
Şu İnofolic kullandığımdan beri saçma saçma şeyler yaşıyorumVay anasını onu da mı yaşadın
Allahtan belirti yok diyormuşumEn güzel belirti
Belirtisizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?