- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.061
Saçma sapan şeyler dediklerin gebelik belirtisi olmasın mı? Yani olsun. Ondan olabilir miŞu İnofolic kullandığımdan beri saçma saçma şeyler yaşıyorum
Lililililil bende izliyorumVolkan Konak tekrsr program yapnaya başladı
Cok mesudummmmmm
Bayılıorum şu adama yaaaaa
Düşünceleri, konuşması, sesi herşeyi efsane
Hopalaaaa yandan yandannnnn
Cok özlemişim yaaaaLililililil bende izliyorum
Çok heyecanlıyım çok, sen paylaşınca mutluluk eklendi kuzum, iyi ki varsın, hep ol
Az bi ucretle anlasiriz, bebisi yemek gibi meselaasiiiiÜcretsiz olduğu sürece sorun yok
Nerde beleş orda yerleş
Benm bildiğim söküldüğü gün sayılnaya başlıodur kuzum... Ben öyle sayardm
Ama inşallah yerleşmedir
Olamazmı? Olabülürrrrrrr
Neyynnn evinde ne var sanki amannnnnnn
@olive_bluto aklıma geldi
Yapıyorsunuzzzzzz olllleeeeyyyyyy
Hay senin msjın sonunu
Asla mümkün değil tahtımı vermem
Şu kızın msjlarını okurken sonuna gelene kadar ben benden çıkıorum zaten
Bende onu didim kanka
Suratsızın teki didim
N90 tak minnoş
İnan abla inan ben biliormsuratsız gıcık bişeyin teki
Inkar diildir o hunkar begendidirBide bide inkar hshshsh
Iyi ki varim bence..ajjsjaKahkaha ata ata okudum len ahshshjsjsjsjnsjsjd
Elbette, ya ne olacaaadi ahahshahİnşallah o günleri göreceğiz her birimiz yaşayacağız o mutluluğu
Ben bilmem zati siz ne derseniz o
Olmayabülürrrrr
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksınmavitosbik07
Yok fıstık sen değil biz
Gerçi ben hep bunalımdayım adliyeye normal insan gelmiyor kionların negatifliğini çekiyorum üzerime
Yalnız zaman ne çabuk geçiyor
11 haftalık olmuşun ya
Az kalmış cinsiyetini öğrenmeye
Eneemm, nasıl sabrediyon yaaaaaaHavaya mı girsem
Kulağım da çınlıyorkulak çınlaması olurmuş hamilelikte
Yakariz bu gezegeni abashahhKızzzz sen gebe kalda
Bütün kulakları çınlatırız
Ayyy benim de 30una dogru kuzum yaa cok heyecanliiiievet okuyorum yazdıklarını gerçekten zor işiniz Allah sabır versinherkesin bunalım zamanı oluyo arada.geçip gidiyor her şey canımızı sıktığımızla kalıyoruz hiç bir şeyi takma sende aynen zaman çabuk geçiyor 26sına randevum bakalım sağlıklı olsunda cinsiyeti göstermese de olur senin de yakında gebelik haberini duyarız inşallah lekelenmeler ona işarettir
Hepimizin yapasi var suanabbsbabsbCuma desem telefonun ekranında çıkıp
yaparsın gibi gelirr
Davulda çalın ama lütfen
Hah al benden de o kaaaValla hiç o toplara girmeyin valla
Benin belirtilerim 0 idi
Ne metal tadı
Ne ateş basması
Ne regl ağrısı
Ne bağırsak hareketi
D.D. diyeceksiniz ahshahdhsEn güzel belirti
Belirtisizlik
İnşallah canım, teşekkür ederimİnşallah o günleri göreceğiz her birimiz yaşayacağız o mutluluğu
Ben bilmem zati siz ne derseniz o
Olmayabülürrrrr
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksınmavitosbik07
Yok fıstık sen değil biz
Gerçi ben hep bunalımdayım adliyeye normal insan gelmiyor kionların negatifliğini çekiyorum üzerime
Yalnız zaman ne çabuk geçiyor
11 haftalık olmuşun ya
Az kalmış cinsiyetini öğrenmeye
Kocam vvar çay içeriz bebe yaparız falan asfkfslskdjÜcretsiz olduğu sürece sorun yok
Nerde beleş orda yerleş
Benm bildiğim söküldüğü gün sayılnaya başlıodur kuzum... Ben öyle sayardm
Ama inşallah yerleşmedir
Olamazmı? Olabülürrrrrrr
Neyynnn evinde ne var sanki amannnnnnn
@olive_bluto aklıma geldi
Yapıyorsunuzzzzzz olllleeeeyyyyyy
Hay senin msjın sonunu
Asla mümkün değil tahtımı vermem
Şu kızın msjlarını okurken sonuna gelene kadar ben benden çıkıorum zaten
Bende onu didim kanka
Suratsızın teki didim
N90 tak minnoş
İnan abla inan ben biliormsuratsız gıcık bişeyin teki
Hayatımda ilk defa geçen ay o demir tadını çok yoğun hissettim sabaha regl oldumHepsini yaşadım birebir bacım yanı ikisinde de tecrübeyle sabit hatta kocama dedim kı agzımda metal tadı var bu bır belırtı mıymiş bak dedım o da yok dedı alakası yokmuşben umutlanmayım diye söylememiş hıh ben hissediyordum zaten
Ben hariç dimi
Var canım sanki dolgu yaptırmışsın dişine de öyle iğrenç tat. Bağırsak tam tersi afedersin kabızlık fazlasıyla var. Regl ağrısı değilde kasığımı aşağı çekiyorlar ben yukarıdan çekiyorum gibi gerginlik var. Başım benim hep döner iş yerinde çok gergin olduğum için, kulağım çınlıyor ara ara... Ama oda stresten tansiyon oynayabilir. ama göğüs ağrısı yok misal.. O yüzden lekelenmeler miyomdan kaynaklıdır diyorum
Kafamda neden '' tosbik tosbik canım arkadaşımm hiç yalnız bırakmadım hep yanındayım "çalıyor acepÇok heyecanlıyım çok, sen paylaşınca mutluluk eklendi kuzum, iyi ki varsın, hep ol
Çok heyecanlıyım çok, sen paylaşınca mutluluk eklendi kuzum, iyi ki varsın, hep ol
Bebe yapacaksan evden çkmaKocam vvar çay içeriz bebe yaparız falan asfkfslskdj
Hayatımda ilk defa geçen ay o demir tadını çok yoğun hissettim sabaha regl oldumbu ay da adet oldum adetken hamile çıktım asfkfslskdj
Paresilaaa parisssss hamile ee paris hamileeee
Hadi hayırlı haberler insallahhhhhhYa size birşey soracağım.
Benden ptesi den beri ara ara kahverengi leke geliyor
Onu ben regl ilk günü diye mi sayayım yoksa ara kanama mı yoksa hele bir pazar olsun öyle mi sayayım
O adamin kafasi hep guzel benceOlum Volkan Konak bi şey mi çekmiş? Nolmuş bu adama? Garip garip hareketler tövbe estağfurullah
Bence de ama program güzel olmuş hadi kalk bı şarkı söyle diyo kalkıp soyluolarO adamin kafasi hep guzel bence
Lazlarin hepsi böyle hshdhd yengem laz benim evde durup dururken horon tepiyolar insan şaşırıyor ne oluyor diyeBence de ama program güzel olmuş hadi kalk bı şarkı söyle diyo kalkıp soyluolar
Çok inşallah aminnnnnHamile isem çatlarım zaten söylemeden duramam
Sende benim canımsınnnnn
İyi ki varsınız
Benim herifim de laz sayılır mı AmasyalıLazlarin hepsi böyle hshdhd yengem laz benim evde durup dururken horon tepiyolar insan şaşırıyor ne oluyor diye
Hshsjsjd amasyada laz zor bulunur kiz cerkez olur onlar geneldeBenim herifim de laz sayılır mı Amasyalı
Yaa bu ay benimde 3 gun onceden geldi demekki hamile kalicaz hshdhdhdhYalnız var ya Volkan i izlerken nasıl rahtaldiysam geldi benim gelmesi gereken iki gün önce geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?