- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.081
Bakalım randevu alabilirsem yarın açık mıdır acep tüp merkezi açıktır dimiYaa bu ay benimde 3 gun onceden geldi demekki hamile kalicaz hshdhdhdh
Kalcaz tabiki de inşallah su ramazanin hürmetine mübarek günlerin hürmetine bizde hamiş olacazYaa bu ay benimde 3 gun onceden geldi demekki hamile kalicaz hshdhdhdh
Evet de tuhaf. Yanındaki adamın kafasını öptü. Sonra totosundan başlayıp göbeğine doğru kendini okşadı birkaç defa. Rtük göreve!!!O adamin kafasi hep guzel bence
Hadi gözün aydın. Ben hafızayı üç saniyede bir sıfırladığım için tekrar soracağım. Bu reglinle mi başlayacaktın tedaviye?Yalnız var ya Volkan i izlerken nasıl rahtaldiysam geldi benim gelmesi gereken iki gün önce geldi ama
Yok çerkez diil ya burnu laz burnu zaten sadece İzmir de doğmuş büyümüş Merzifonlu olduğunu bile kabul etmiyoHshsjsjd amasyada laz zor bulunur kiz cerkez olur onlar genelde
Hic bilmiyorum askos ara bakalim yarin aciktir belkimBakalım randevu alabilirsem yarın açık mıdır acep tüp merkezi açıktır dimi
ahshhshs hadi inşallahYaa bu ay benimde 3 gun onceden geldi demekki hamile kalicaz hshdhdhdh
Açıklar. Ben geçtiğimiz iki cumartesi tüpçüdeydimBakalım randevu alabilirsem yarın açık mıdır acep tüp merkezi açıktır dimi
Evet inşallah baslayabilirsek bu ay iğne verecekti..b12 değerlerine baktırdın mi ya da troidlerine bende de çok unutkanlık vardı şimdi hem b 12 hemde troid ilacı kullanıom onlar yapiomusEvet de tuhaf. Yanındaki adamın kafasını öptü. Sonra totosundan başlayıp göbeğine doğru kendini okşadı birkaç defa. Rtük göreve!!!
Hadi gözün aydın. Ben hafızayı üç saniyede bir sıfırladığım için tekrar soracağım. Bu reglinle mi başlayacaktın tedaviye?
Tüpçü çocuğu ölçek bizimkilerahshhshs hadi inşallah
Açıklar. Ben geçtiğimiz iki cumartesi tüpçüdeydim
Ayneen yarın ariyim bı bakım yoksa pztsi sabahın köründe aricmaHic bilmiyorum askos ara bakalim yarin aciktir belkim
Yok ya bu tedaviden sonra iyice gitti beyin. Tiroid için ilaç verdi de çok da yüksek değildi. Tedbiren verdi gibi oldu. 2.8'di tshEvet inşallah baslayabilirsek bu ay iğne verecekti..b12 değerlerine baktırdın mi ya da troidlerine bende de çok unutkanlık vardı şimdi hem b 12 hemde troid ilacı kullanıom onlar yapiomus
Aaaygazzz diririiiim hshdhdhTüpçü çocuğu ölçek bizimkiler
Benimki düşüne düşüne adını da buldu. Aytüp koyacakmışızTüpçü çocuğu ölçek bizimkiler
Valla zor dönemlerden geçiyoruz kafa bı milyon olunca normal kendini rahatlatacak bisiler yapsan bulsan kafan dagilsa düşündükçe daha kotu oluyoruz vücudumuza olumsuzu yüklüyoruz sonra yine kotu oluyoruzYok ya bu tedaviden sonra iyice gitti beyin. Tiroid için ilaç verdi de çok da yüksek değildi. Tedbiren verdi gibi oldu. 2.8'di tsh
Bizim kız olursa Zeynep olacakmış ben Zeynep Bukre istiyordum tek isim olacakmisBenimki düşüne düşüne adını da buldu. Aytüp koyacakmışız
E bunların içinde tüp yokBizim kız olursa Zeynep olacakmış ben Zeynep Bukre istiyordum tek isim olacakmis
O zamanlar teeee bebek düşündüğümüz zamanlar tüp yoktu piyasada öyle hemen hamiş kalivercez sandiydik koyduyduk ismi sonradan çıktı tüp sonuna yada başına ekleriz tüp uE bunların içinde tüp yok
He iyi bari. Ben de korktum bi anO zamanlar teeee bebek düşündüğümüz zamanlar tüp yoktu piyasada öyle hemen hamiş kalivercez sandiydik koyduyduk ismi sonradan çıktı tüp sonuna yada başına ekleriz tüp u
Erkek olursa tupcan koyalım bari şimdi geldi aklımaHe iyi bari. Ben de korktum bi an
Ayy bende korunmayı birakinca hemen hamile kalicam sanmıştim aklima geldi hshshsO zamanlar teeee bebek düşündüğümüz zamanlar tüp yoktu piyasada öyle hemen hamiş kalivercez sandiydik koyduyduk ismi sonradan çıktı tüp sonuna yada başına ekleriz tüp u
Ne kadan safmisiz dimi ama hooop oluvercek sandık ne bilen ben arkadaşım gerdek gecesi hamile kaldı kuzenin hemen iki ayda hamile kaldı ablam beş ayda hamile kaldı kolay sanmistimAyy bende korunmayı birakinca hemen hamile kalicam sanmıştim aklima geldi hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?