- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.101
Cokkkk güzelmiş ya buKafamda neden '' tosbik tosbik canım arkadaşımm hiç yalnız bırakmadım hep yanındayım "çalıyor acep
Hadi bir bebe de sen patlat kanki
Hangimiz öyle sanmadık ki? Ben korunmasız ilk ilişkinin hemen sonrasında eczaneye gidip test almıştım. Hazırda bulunsun diyeAyy bende korunmayı birakinca hemen hamile kalicam sanmıştim aklima geldi hshshs
Benim arkadaşım da gerdekte hamile kaldiNe kadan safmisiz dimi ama hooop oluvercek sandık ne bilen ben arkadaşım gerdek gecesi hamile kaldı kuzenin hemen iki ayda hamile kaldı ablam beş ayda hamile kaldı kolay sanmistim
Hshshshs bide ben 1 hafta geciktim kesin hamileyim diyordum hshdhdHangimiz öyle sanmadık ki? Ben korunmasız ilk ilişkinin hemen sonrasında eczaneye gidip test almıştım. Hazırda bulunsun diyeBunu unutmazsam bir ömür gülerim
Demekki sorun bizde kardisimmBenim arkadaşım da gerdekte hamile kaldi
Ben reglime 9 gün kala hamile olduğuma kanaat getirmiştim. Sen biraz gecikmişsin kenksHshshshs bide ben 1 hafta geciktim kesin hamileyim diyordum hshdhd
Hangimiz öyle sanmadık ki? Ben korunmasız ilk ilişkinin hemen sonrasında eczaneye gidip test almıştım. Hazırda bulunsun diyeBunu unutmazsam bir ömür gülerim
Ben 15 gün geciktiydim test aldım negatif çıktı sonra da düzen bozuldu geç gelmeye erken gelmeye başladı sonra ver elini Dr lar Dr larHshshshs bide ben 1 hafta geciktim kesin hamileyim diyordum hshdhd
Daha genciz ondan bence zaten bunlar çocuk nasıl çocuk bakacaklar diye vermiyo rabbim tövbe tövbeNasip askos
Hahshsjsjs o zamanlar eczaneleri zengin ediyorduk hshshdBen reglime 9 gün kala hamile olduğuma kanaat getirmiştim. Sen biraz gecikmişsin kenks
Bende doktora gidince bozuldum ilac kullanmayi bırakınca düzene girdimBen 15 gün geciktiydim test aldım negatif çıktı sonra da düzen bozuldu geç gelmeye erken gelmeye başladı sonra ver elini Dr lar Dr lar
Bende diyorumki iyiki ilk istediğimde olmamis var demekki bir hayirDaha genciz ondan bence zaten bunlar çocuk nasıl çocuk bakacaklar diye vermiyo rabbim tövbe tövbe
He ya sormaHahshsjsjs o zamanlar eczaneleri zengin ediyorduk hshshd
Neden beeBende diyorumki iyiki ilk istediğimde olmamis var demekki bir hayir
Oha ben bunu nasil dusunemedim laaa cok mantikli hshshshHe ya sorma
Neden bee
Bir hayır vardır orası muhakkak
Biz de şey yapalım. Hamile kalırsak nikah tazeleyelim. "Evlendiğim ay hamile kaldım" deriz. Olmaz mı ki?
Süper bı fikirHe ya sorma
Neden bee
Bir hayır vardır orası muhakkak
Biz de şey yapalım. Hamile kalırsak nikah tazeleyelim. "Evlendiğim ay hamile kaldım" deriz. Olmaz mı ki?
Mantık bizim göbek adımız. Yapalım bunu ya benim aklıma yattıOha ben bunu nasil dusunemedim laaa cok mantikli hshshsh
Yasaklar geliyor ama düğünler nikahlar iptal edilirse yalnız bende hemen hamiş bıraktım hepimiziMantık bizim göbek adımız. Yapalım bunu ya benim aklıma yattı
Yapalim kizMantık bizim göbek adımız. Yapalım bunu ya benim aklıma yattı
Bayram sonuna kadar ertelendi nikahlar. Ben o zamana kadar sağlamdayım. Kocamla ev arkadaşı olduk tüpçü sağ olsunYasaklar geliyor ama düğünler nikahlar iptal edilirse yalnız bende hemen hamiş bıraktım hepimizi
Biz iki aydır öyleyiz sıkıntı yok tüpçü bişi demeden öyleydikBayram sonuna kadar ertelendi nikahlar. Ben o zamana kadar sağlamdayım. Kocamla ev arkadaşı olduk tüpçü sağ olsun
Biz de öyleydik de adamı zar zor tamir ettik bu sefer de yasaklar geldiBiz iki aydır öyleyiz sıkıntı yok tüpçü bişi demeden öyleydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?