- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.121
Bizimki tamir olmayı kabul etmiyoBiz de öyleydik de adamı zar zor tamir ettik bu sefer de yasaklar geldi
Bizim model de etmiyordu canım. Zorlu bir yolculuktu ama işte sonuçta yine avcumuzu yaladık.Bizimki tamir olmayı kabul etmiyo
Göreceğiz hangi sebepten olduğunu ama inşallah dediğin gibidirSaçma sapan şeyler dediklerin gebelik belirtisi olmasın mı? Yani olsun. Ondan olabilir mi
Ben arnavudum çok pis inat var bende,Az bi ucretle anlasiriz, bebisi yemek gibi meselaasiiii
Inkar diildir o hunkar begendidir
Iyi ki varim bence..ajjsja
Elbette, ya ne olacaaadi ahahshah
Eneemm, nasıl sabrediyon yaaaaaa
Yakariz bu gezegeni abashahh
Ayyy benim de 30una dogru kuzum yaa cok heyecanliiiisen öğrenebilirsin belki belli olur
Hepimizin yapasi var suanabbsbabsb
Hah al benden de o kaaa
D.D. diyeceksiniz ahshahdhs
Ah kuzum inşallah değilsekte öbür ay oluruzKocam vvar çay içeriz bebe yaparız falan asfkfslskdj
Hayatımda ilk defa geçen ay o demir tadını çok yoğun hissettim sabaha regl oldumbu ay da adet oldum adetken hamile çıktım asfkfslskdj
Paresilaaa parisssss hamile ee paris hamileeee
Amin fıstığım aminHadi hayırlı haberler insallahhhhhh
En en büyüğünden aminnnnÇok inşallah aminnnnn
İnşallah açıktır canım bizede haber verirsinAyneen yarın ariyim bı bakım yoksa pztsi sabahın köründe aricma
Ahahaha iş güç olmasa koca da evde olsa 7/24 bebe yapmazsam eğer
Bebe yapacaksan evden çkma
Ben o oraya şeyolunca hemen hamile kalınıyor diye biliyordumNe kadan safmisiz dimi ama hooop oluvercek sandık ne bilen ben arkadaşım gerdek gecesi hamile kaldı kuzenin hemen iki ayda hamile kaldı ablam beş ayda hamile kaldı kolay sanmistim
HuhhhuuuuCokkkk güzelmiş ya buKendim melodi uydurup bağırarak soylemem de hediyen oldu mucizem
İlk gecede nasıl kalıyorlar arkadaş bence Bi kaç gece sonra kalmıştır zamanını bilmiyorlardır gençlik aşkı her her gece her gece güm güm güm geçtiği için asfkfslskdjBenim arkadaşım da gerdekte hamile kaldi
Ayy inşallahGöreceğiz hangi sebepten olduğunu ama inşallah dediğin gibidir
Ben arnavudum çok pis inat var bende,
Ah kuzum inşallah değilsekte öbür ay oluruz
Amin fıstığım amin
En en büyüğünden aminnnn
İnşallah açıktır canım bizede haber verirsin
Kız ben 28 deyken hemen hamile kalivercem saniodumAhahaha iş güç olmasa koca da evde olsa 7/24 bebe yapmazsam eğer
Ben o oraya şeyolunca hemen hamile kalınıyor diye biliyordum1 seneye yakın hemen bebişimizle olmasın diye kocayla nasıl o kadar zaman ilişkiye girmeden bekletebilirim diye düşünüyordum sanki süs için alacaktı ya beni dip not zamanlar 17li yaşlarda ve şeyin ne olduğunu ve spermi cart curt hiç bişey den habersiz bir gencoydum yeni yetme tazecik bir genç kızdım asfkfslskdj
Huhhhuuuu
İlk gecede nasıl kalıyorlar arkadaş bence Bi kaç gece sonra kalmıştır zamanını bilmiyorlardır gençlik aşkı her her gece her gece güm güm güm geçtiği için asfkfslskdj
DualarimdasinnnGöreceğiz hangi sebepten olduğunu ama inşallah dediğin gibidir
Amin fıstığım amin
En en büyüğünden aminnnn
Ben de pomakım, az diilimdir ahdhsbdhGöreceğiz hangi sebepten olduğunu ama inşallah dediğin gibidir
Amin fıstığım amin
En en büyüğünden aminnnn
Bonjuğğğğ matmazelllGünaydın
Evlendiğimde ben de öyleydi Ahahah hah çok doğurgan Bi karıydım sankimdeKız ben 28 deyken hemen hamile kalivercem saniodum
Benim hemen hamile kalacağımı sandığım yaş 32. Bir yıldan biraz fazla süre accayip dkkat ettim. Adamı prezervatifsiz yanıma yanaştırmıyordum çünkü yanlışlıkla değerse bile hamile kalabilirdim ajsnsjjdjs Önce evliliğimizin çocuğa hazır olması lazımdı. Korunmayı bıraktığımızda 33 olmuştum. O zaman da hemen kalabileceğime inanıyordumKız ben 28 deyken hemen hamile kalivercem saniodum
Bonjuğğğğ matmazelll
Evlendiğimde ben de öyleydi Ahahah hah çok doğurgan Bi karıydım sankimde
Etrafımızda hep kötü örnekler vardı ondan hoş biz çocuk istiyorum hiç korunmadik da noldu yine olmadıBenim hemen hamile kalacağımı sandığım yaş 32. Bir yıldan biraz fazla süre accayip dkkat ettim. Adamı prezervatifsiz yanıma yanaştırmıyordum çünkü yanlışlıkla değerse bile hamile kalabilirdim ajsnsjjdjs Önce evliliğimizin çocuğa hazır olması lazımdı. Korunmayı bıraktığımızda 33 olmuştum. O zaman da hemen kalabileceğime inanıyordumİyi ki erken yaşta evlenmişim
Hadi gözün aydın. Bağalım neler olacak nelerRüyamda bile randevuyla uğraştım yaa memleketteymisim randevu aldım ama yasaklar olduğu için çıkamadım yola evrak gönderdi Dr bu izin yerine geciyo diye tam yola cikicam HES kodumun süresi dolmuş otobüsten indirdiler HES kodu alana kadar randevu saati geçti şimdi yola çıksam mesai bitimine kadar İzmir de olamam önümüzdeki aya kaldı hep erteleniyo diye ağlamaya başladım öyle uyandimbı uyandım saat dokuz hemen aradım pztsi sabahın 9 bucuguna aldım ramdevuyu nasıl bir psikolojiyle uyuduysam
Guten morgan
Bonjuğğğğ matmazelll
Evlendiğimde ben de öyleydi Ahahah hah çok doğurgan Bi karıydım sankimde
Nurum regl oldunmuRüyamda bile randevuyla uğraştım yaa memleketteymisim randevu aldım ama yasaklar olduğu için çıkamadım yola evrak gönderdi Dr bu izin yerine geciyo diye tam yola cikicam HES kodumun süresi dolmuş otobüsten indirdiler HES kodu alana kadar randevu saati geçti şimdi yola çıksam mesai bitimine kadar İzmir de olamam önümüzdeki aya kaldı hep erteleniyo diye ağlamaya başladım öyle uyandimbı uyandım saat dokuz hemen aradım pztsi sabahın 9 bucuguna aldım ramdevuyu nasıl bir psikolojiyle uyuduysam
Amin hayırlısı bakalım ben böyle rüyalar görmeye devam herhalHadi gözün aydın. Bağalım neler olacak neler
Oldum guzumm dün akşamAllahım ne kadar dünya geneli bir topik
Nurum regl oldunmu
Ben bugunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?