Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saçma sapan şeyler dediklerin gebelik belirtisi olmasın mı? Yani olsun. Ondan olabilir mi
Göreceğiz hangi sebepten olduğunu ama inşallah dediğin gibidir
Ben arnavudum çok pis inat var bende,
Ah kuzum inşallah değilsekte öbür ay oluruz
Hadi hayırlı haberler insallahhhhhh
Amin fıstığım amin
Çok inşallah aminnnnn
En en büyüğünden aminnnn
Ayneen yarın ariyim bı bakım yoksa pztsi sabahın köründe aricma
İnşallah açıktır canım bizede haber verirsin

Bebe yapacaksan evden çkma
Ahahaha iş güç olmasa koca da evde olsa 7/24 bebe yapmazsam eğer
Ne kadan safmisiz dimi ama hooop oluvercek sandık ne bilen ben arkadaşım gerdek gecesi hamile kaldı kuzenin hemen iki ayda hamile kaldı ablam beş ayda hamile kaldı kolay sanmistim
Ben o oraya şeyolunca hemen hamile kalınıyor diye biliyordum 1 seneye yakın hemen bebişimizle olmasın diye kocayla nasıl o kadar zaman ilişkiye girmeden bekletebilirim diye düşünüyordum sanki süs için alacaktı ya benidip not zamanlar 17li yaşlarda ve şeyin ne olduğunu ve spermi cart curt hiç bişey den habersiz bir gencoydum yeni yetme tazecik bir genç kızdım asfkfslskdj
Cokkkk güzelmiş ya bu Kendim melodi uydurup bağırarak soylemem de hediyen oldu mucizem
Huhhhuuuu
Benim arkadaşım da gerdekte hamile kaldi
İlk gecede nasıl kalıyorlar arkadaş bence Bi kaç gece sonra kalmıştır zamanını bilmiyorlardır gençlik aşkı her her gece her gece güm güm güm geçtiği için asfkfslskdj

Ayy inşallah

Kız ben 28 deyken hemen hamile kalivercem saniodum

Dualarimdasinnn

Ben de pomakım, az diilimdir ahdhsbdh

Kız ben 28 deyken hemen hamile kalivercem saniodum
Benim hemen hamile kalacağımı sandığım yaş 32. Bir yıldan biraz fazla süre accayip dkkat ettim. Adamı prezervatifsiz yanıma yanaştırmıyordum çünkü yanlışlıkla değerse bile hamile kalabilirdim ajsnsjjdjs Önce evliliğimizin çocuğa hazır olması lazımdı. Korunmayı bıraktığımızda 33 olmuştum. O zaman da hemen kalabileceğime inanıyordum İyi ki erken yaşta evlenmişim

Bonjuğğğğ matmazelll

Evlendiğimde ben de öyleydi Ahahah hah çok doğurgan Bi karıydım sankimde

Etrafımızda hep kötü örnekler vardı ondan hoş biz çocuk istiyorum hiç korunmadik da noldu yine olmadı

Rüyamda bile randevuyla uğraştım yaa memleketteymisim randevu aldım ama yasaklar olduğu için çıkamadım yola evrak gönderdi Dr bu izin yerine geciyo diye tam yola cikicam HES kodumun süresi dolmuş otobüsten indirdiler HES kodu alana kadar randevu saati geçti şimdi yola çıksam mesai bitimine kadar İzmir de olamam önümüzdeki aya kaldı hep erteleniyo diye ağlamaya başladım öyle uyandim bı uyandım saat dokuz hemen aradım pztsi sabahın 9 bucuguna aldım ramdevuyu nasıl bir psikolojiyle uyuduysam

Hadi gözün aydın. Bağalım neler olacak neler

Bonjuğğğğ matmazelll

Evlendiğimde ben de öyleydi Ahahah hah çok doğurgan Bi karıydım sankimde

Allahım ne kadar dünya geneli bir topik

Nurum regl oldunmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…