- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.104
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.141
Bileydik programı daha önce başlatırdık nurumOldum guzumm dün akşamvolkan konak i izlerken
Ayyy bahar yaz farketmezBen bugunnndaha doğrusu bahar temizliği diyelim
Bişi sorcam kuzu yaa bizimki iş yerinde arkadaşından duymuş da ondan şimdiden yapiom temizliği transfer olduktan sonra Dr sana uzan sürekli mi dedi bizimki duymuş gelmiş günlük aktivitelerini yapican ama ev süpürmek bı yerlere uzanmak sandalyeye çıkıp inmek yasak dedi öyle miBileydik programı daha önce başlatırdık nurum
Aynen valla daha önce baslasaydi keskenem
Ayyy bahar yaz farketmez
3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dediBişi sorcam kuzu yaa bizimki iş yerinde arkadaşından duymuş da ondan şimdiden yapiom temizliği transfer olduktan sonra Dr sana uzan sürekli mi dedi bizimki duymuş gelmiş günlük aktivitelerini yapican ama ev süpürmek bı yerlere uzanmak sandalyeye çıkıp inmek yasak dedi öyle mi
Bizimki gider anasının evine kapatır çünkü biliyon ondan sordum ona göre dikkat edeyim bende evimde durayim3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi
Ama dönerken yükseğe uzanmak, eğilmek yasaktı kuzum
Bide sıcak duş almak
Demek sıcak duş yok şöyle su 40 dereceyken yikanamicaz3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi
Ama dönerken yükseğe uzanmak, eğilmek yasaktı kuzum
Bide sıcak duş almak
Bazı doktorlarda yatma normal hayatına dön diyor meselaBizimki gider anasının evine kapatır çünkü biliyon ondan sordum ona göre dikkat edeyim bende evimde durayim
Egilmeli kalkmalı iş yapmam ama yemeğimi aşımı yaparım kendimBazı doktorlarda yatma normal hayatına dön diyor mesela
Ama dönsende eğilme yani
Yap yap sefan olsunEgilmeli kalkmalı iş yapmam ama yemeğimi aşımı yaparım kendim
Sen transfere gelene kadar dur hele ohoOh oh yandan yandanoh ohh öte yandan
Herşeyi önden önden öğreniyorum ona göre gardimi alcamSen transfere gelene kadar dur hele oho
Tabi su iğne faslını atlatalim da insallahSen transfere gelene kadar dur hele oho
Herşeyi önden önden öğreniyorum ona göre gardimi alcam
senin de az kalmış sayılı gün çabuk geçer inşallahAz bi ucretle anlasiriz, bebisi yemek gibi meselaasiiii
Inkar diildir o hunkar begendidir
Iyi ki varim bence..ajjsja
Elbette, ya ne olacaaadi ahahshah
Eneemm, nasıl sabrediyon yaaaaaa
Yakariz bu gezegeni abashahh
Ayyy benim de 30una dogru kuzum yaa cok heyecanliiiisen öğrenebilirsin belki belli olur
Hepimizin yapasi var suanabbsbabsb
Hah al benden de o kaaa
D.D. diyeceksiniz ahshahdhs
Olumlu düşün iyi düşün herşey güzel olacaksenin de az kalmış sayılı gün çabuk geçer inşallahbende heyecandan çok korku var forumda okuduklarım çok etkiliyor beni.doktor kötü bir şey dicek diye korkuyorum.kendimi her şey iyi olcak diye teskin etmeye çalışıyorum işe yaramıyor.hemen randevu günü gelse de bu korkuyu atlatsam
O korku doğurana kadar var cnmsenin de az kalmış sayılı gün çabuk geçer inşallahbende heyecandan çok korku var forumda okuduklarım çok etkiliyor beni.doktor kötü bir şey dicek diye korkuyorum.kendimi her şey iyi olcak diye teskin etmeye çalışıyorum işe yaramıyor.hemen randevu günü gelse de bu korkuyu atlatsam
ahshhs ben de hep rüyalar rüyalarAmin hayırlısı bakalım ben böyle rüyalar görmeye devam herhal
inşallahOlumlu düşün iyi düşün herşey güzel olacak
yok sadece bu randevu geçsin daha da korkmucam gerçektenO korku doğurana kadar var cnm
Önce ikiliyi stres yapıosn
Sonra detaylıyı
Sonra şeker yüklemesi
Sonra nst
Doğuruncada acaba küveze girecekmi
Valla bende onlarin yalancisiyim oyle iddia ediyorlar hshdhdhAhahaha iş güç olmasa koca da evde olsa 7/24 bebe yapmazsam eğer
Ben o oraya şeyolunca hemen hamile kalınıyor diye biliyordum1 seneye yakın hemen bebişimizle olmasın diye kocayla nasıl o kadar zaman ilişkiye girmeden bekletebilirim diye düşünüyordum sanki süs için alacaktı ya beni dip not zamanlar 17li yaşlarda ve şeyin ne olduğunu ve spermi cart curt hiç bişey den habersiz bir gencoydum yeni yetme tazecik bir genç kızdım asfkfslskdj
Huhhhuuuu
İlk gecede nasıl kalıyorlar arkadaş bence Bi kaç gece sonra kalmıştır zamanını bilmiyorlardır gençlik aşkı her her gece her gece güm güm güm geçtiği için asfkfslskdj
Hatırlatırıminşallahöyle yapmaya çalıştım olmadı ben de artık pek düşünmemeye başladım düşününce hep stres
yok sadece bu randevu geçsin daha da korkmucam gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?