- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.161
Okuma buralardaki hamile başlıklarını. Ben bu yüzden uzaklaştım iğneleri yaparken. Özellikle girip okumuyordum ama yanlışlıkla bir yerde birinin yazdığı bir şeye denk gelsem ya da biri bilmeden ufacık olumsuz bir şey söylese hemen bana da olacak diye korku sarıyordu. Eğlenceli şeyler şey yap. Biz eşimle youtube'dan açıp Ruhsar izlemeye başladık kafamız dağılsın diye. Hamilelik de uzun bir süreç bir de hep bir aşamayı bekleyeceksinsenin de az kalmış sayılı gün çabuk geçer inşallahbende heyecandan çok korku var forumda okuduklarım çok etkiliyor beni.doktor kötü bir şey dicek diye korkuyorum.kendimi her şey iyi olcak diye teskin etmeye çalışıyorum işe yaramıyor.hemen randevu günü gelse de bu korkuyu atlatsam
Kesinlikle terelellim..Okuma buralardaki hamile başlıklarını. Ben bu yüzden uzaklaştım iğneleri yaparken. Özellikle girip okumuyordum ama yanlışlıkla bir yerde birinin yazdığı bir şeye denk gelsem ya da biri bilmeden ufacık olumsuz bir şey söylese hemen bana da olacak diye korku sarıyordu. Eğlenceli şeyler şey yap. Biz eşimle youtube'dan açıp Ruhsar izlemeye başladık kafamız dağılsın diye. Hamilelik de uzun bir süreç bir de hep bir aşamayı bekleyeceksinBal0ncuk 'un dediği gibi. Bitmez öyle o süre insana. Hep bir şey arayınca da insan buluyor. Akışına bırak. Bana dün kafa doktoru dedi ki kendini doktora teslim et. Fazla kurcalama
Aynı kişinin iki hamileliğinin bile nasıl farklı olduğuna ablamda şahit oldum. Bir de gerçek hayatta da densiz bol zaten. Herb.kologlar mutlaka her hamilenin aklına saçma sapan şüphe tohumları ekiyor. Onlardan kaçmak biraz zor ama burdakilerden kaçınma imkanı var en azındanKesinlikle terelellim..
Ne güzel yazmışsın...
En iyisi okumamak.. Herkesin hamileliği kendine özel cnkü
Hatta aynı kişinin farklı 2 gebeliği bile aynı etkileri vermio
Gerçek hayattada o tarz insanlar knuştuğunda algılarını kapatAynı kişinin iki hamileliğinin bile nasıl farklı olduğuna ablamda şahit oldum. Bir de gerçek hayatta da densiz bol zaten. Herb.kologlar mutlaka her hamilenin aklına saçma sapan şüphe tohumları ekiyor. Onlardan kaçmak biraz zor ama burdakilerden kaçınma imkanı var en azından
olurHatırlatırım
çok çok haklısın. gerçekten öyle. bilerek okumak bir yana yanlışlıkla çok dek geldim baya etkiledi. şimdi kötüyü çağırmamak için düşünmüyorum. doktorun haklı akışına bırakmak lazım deniyorumOkuma buralardaki hamile başlıklarını. Ben bu yüzden uzaklaştım iğneleri yaparken. Özellikle girip okumuyordum ama yanlışlıkla bir yerde birinin yazdığı bir şeye denk gelsem ya da biri bilmeden ufacık olumsuz bir şey söylese hemen bana da olacak diye korku sarıyordu. Eğlenceli şeyler şey yap. Biz eşimle youtube'dan açıp Ruhsar izlemeye başladık kafamız dağılsın diye. Hamilelik de uzun bir süreç bir de hep bir aşamayı bekleyeceksinBal0ncuk 'un dediği gibi. Bitmez öyle o süre insana. Hep bir şey arayınca da insan buluyor. Akışına bırak. Bana dün kafa doktoru dedi ki kendini doktora teslim et. Fazla kurcalama. Gerçekten de tüpçüde bunun rahatlığını çok yaşadım. Keşke her şeyi kontrol etmeye çalışma huyumu bırakabilsem
Benden önce tüplü dalan arkadaşım ve kadın doğum asistanı arkadaşım dışında kimse bilmiyor bizim süreci. O yüzden kafam nispeten rahat ama hamile kalırsam nasıl olur onu bilmiyorum. Kendimi onlardan pek koruyamam gibiGerçek hayattada o tarz insanlar knuştuğunda algılarını kapat
Ben artk öyle yapıorm
Korursun cnm...Benden önce tüplü dalan arkadaşım ve kadın doğum asistanı arkadaşım dışında kimse bilmiyor bizim süreci. O yüzden kafam nispeten rahat ama hamile kalırsam nasıl olur onu bilmiyorum. Kendimi onlardan pek koruyamam gibi
Camdaki kız bunalım değil mi? Ben hiç bakmadım ama Masumlar Apartmanı ile aynı yazarın kitabından uyarlanmış. Daha boş içerikler bul kafan boşalsın tamamen. Ruhsar'u bugünkü gözle izlemek çok başkaymış ya hem nostalji oluyor hem de ne kadar çok gönderme varmış diye şaşırıyoruz. Şimdi olsa yer gök birbirine girerolur
çok çok haklısın. gerçekten öyle. bilerek okumak bir yana yanlışlıkla çok dek geldim baya etkiledi. şimdi kötüyü çağırmamak için düşünmüyorum. doktorun haklı akışına bırakmak lazım deniyorumRuhsar güzel diziydi camdaki kıza başladım orda da oynuyor pastacılık kursuna başladım o da ertelendi yasaktan. bakalım bir hafta eğlicem kendimi
He bizde aynıBayram sonuna kadar ertelendi nikahlar. Ben o zamana kadar sağlamdayım. Kocamla ev arkadaşı olduk tüpçü sağ olsun
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin de inşallah böyle düşününce beklemek dokunmuyor. İnşallah hepimiz için güzel olur her şey
çok değil biraz bunalım asgdjCamdaki kız bunalım değil mi? Ben hiç bakmadım ama Masumlar Apartmanı ile aynı yazarın kitabından uyarlanmış. Daha boş içerikler bul kafan boşalsın tamamen. Ruhsar'u bugünkü gözle izlemek çok başkaymış ya hem nostalji oluyor hem de ne kadar çok gönderme varmış diye şaşırıyoruz. Şimdi olsa yer gök birbirine girer
Ben yaptım geri kirlendı yapmayın
inşallah amin amin en önemlisi sağlıklı olsun daHayırlısıyla sağlıkla gelsin de inşallah böyle düşününce beklemek dokunmuyor. İnşallah hepimiz için güzel olur her şey
Esra Erol ben de izliyorum. Bazen o da dibe çekiyor ama çok komik diyaloglar yaşanabiliyor. Ben de küçükmüşüm hep komik kısımlar kalmış aklımda. Şimdi izleyince çok başkaymış dedimçok değil biraz bunalım asgdjdaha boş içerik olarak esra erola bakıyorum ruhsarı demek ki anlamıcak kadar küçükken izlemişim ben mesaj verdiğini düşünmemiştim
O korku doğurana kadar var cnm
Önce ikiliyi stres yapıosn
Sonra detaylıyı
Sonra şeker yüklemesi
Sonra nst
Doğuruncada acaba küveze girecekmi
Benm uyku sana kaçmşBacım niye bu saatte uyanıyon kı yaaa
Yuh ne araBen yaptım geri kirlendı yapmayın
Töbeee deeeeHe bi de bende 12.haftayı atlatabilecekmıyım acaba suyum erken gelır mı ileri ki haftalarda olursa bu çocuga bişey olur mu daha sayabilirim korkudan ölüyorum
Hayat bacım neyle karşılaşacagım belli değil valla yanlız kalmaktan çok korkuyorum mesela kımse olmazsa yanımda bişey olursaBenm uyku sana kaçmş
Yuh ne ara
Töbeee deeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?