Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okuma buralardaki hamile başlıklarını. Ben bu yüzden uzaklaştım iğneleri yaparken. Özellikle girip okumuyordum ama yanlışlıkla bir yerde birinin yazdığı bir şeye denk gelsem ya da biri bilmeden ufacık olumsuz bir şey söylese hemen bana da olacak diye korku sarıyordu. Eğlenceli şeyler şey yap. Biz eşimle youtube'dan açıp Ruhsar izlemeye başladık kafamız dağılsın diye. Hamilelik de uzun bir süreç bir de hep bir aşamayı bekleyeceksin Bal0ncuk 'un dediği gibi. Bitmez öyle o süre insana. Hep bir şey arayınca da insan buluyor. Akışına bırak. Bana dün kafa doktoru dedi ki kendini doktora teslim et. Fazla kurcalama. Gerçekten de tüpçüde bunun rahatlığını çok yaşadım. Keşke her şeyi kontrol etmeye çalışma huyumu bırakabilsem

Kesinlikle terelellim..
Ne güzel yazmışsın...
En iyisi okumamak.. Herkesin hamileliği kendine özel cnkü
Hatta aynı kişinin farklı 2 gebeliği bile aynı etkileri vermio

Kesinlikle terelellim..
Ne güzel yazmışsın...
En iyisi okumamak.. Herkesin hamileliği kendine özel cnkü
Hatta aynı kişinin farklı 2 gebeliği bile aynı etkileri vermio
Aynı kişinin iki hamileliğinin bile nasıl farklı olduğuna ablamda şahit oldum. Bir de gerçek hayatta da densiz bol zaten. Herb.kologlar mutlaka her hamilenin aklına saçma sapan şüphe tohumları ekiyor. Onlardan kaçmak biraz zor ama burdakilerden kaçınma imkanı var en azından

Gerçek hayattada o tarz insanlar knuştuğunda algılarını kapat
Ben artk öyle yapıorm

olur
çok çok haklısın. gerçekten öyle. bilerek okumak bir yana yanlışlıkla çok dek geldim baya etkiledi. şimdi kötüyü çağırmamak için düşünmüyorum. doktorun haklı akışına bırakmak lazım deniyorum Ruhsar güzel diziydi camdaki kıza başladım orda da oynuyor pastacılık kursuna başladım o da ertelendi yasaktan. bakalım bir hafta eğlicem kendimi

Gerçek hayattada o tarz insanlar knuştuğunda algılarını kapat
Ben artk öyle yapıorm
Benden önce tüplü dalan arkadaşım ve kadın doğum asistanı arkadaşım dışında kimse bilmiyor bizim süreci. O yüzden kafam nispeten rahat ama hamile kalırsam nasıl olur onu bilmiyorum. Kendimi onlardan pek koruyamam gibi

Korursun cnm...
Herşey sende başlar sende biter

Camdaki kız bunalım değil mi? Ben hiç bakmadım ama Masumlar Apartmanı ile aynı yazarın kitabından uyarlanmış. Daha boş içerikler bul kafan boşalsın tamamen. Ruhsar'u bugünkü gözle izlemek çok başkaymış ya hem nostalji oluyor hem de ne kadar çok gönderme varmış diye şaşırıyoruz. Şimdi olsa yer gök birbirine girer

çok değil biraz bunalım asgdj daha boş içerik olarak esra erola bakıyorum ruhsarı demek ki anlamıcak kadar küçükken izlemişim ben mesaj verdiğini düşünmemiştim

çok değil biraz bunalım asgdj daha boş içerik olarak esra erola bakıyorum ruhsarı demek ki anlamıcak kadar küçükken izlemişim ben mesaj verdiğini düşünmemiştim
Esra Erol ben de izliyorum. Bazen o da dibe çekiyor ama çok komik diyaloglar yaşanabiliyor. Ben de küçükmüşüm hep komik kısımlar kalmış aklımda. Şimdi izleyince çok başkaymış dedim

O korku doğurana kadar var cnm
Önce ikiliyi stres yapıosn
Sonra detaylıyı
Sonra şeker yüklemesi
Sonra nst
Doğuruncada acaba küveze girecekmi
He bi de bende 12.haftayı atlatabilecekmıyım acaba suyum erken gelır mı ileri ki haftalarda olursa bu çocuga bişey olur mu daha sayabilirim korkudan ölüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…