Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He bi de bende 12.haftayı atlatabilecekmıyım acaba suyum erken gelır mı ileri ki haftalarda olursa bu çocuga bişey olur mu daha sayabilirim korkudan ölüyorum
Töbe de yav niye böyle şeyler düşünüyorsun. Tedbir alınmış. Her şey yolunda çok şükür. Öyle tarih koyma önüne cık cık

Esra Erol ben de izliyorum. Bazen o da dibe çekiyor ama çok komik diyaloglar yaşanabiliyor. Ben de küçükmüşüm hep komik kısımlar kalmış aklımda. Şimdi izleyince çok başkaymış dedim
tekrar izlemek lazım o zaman evet esra baya entrikalı bir program
Fitili aldıktan sonra ben ben değilim valla uyuyorum oğlan da ben sahura kalkıcam illa dedi istediklerimi hazırla dedi onu kaldırdım heves etti diye kafam bir milyon
fitil sende de kaşıntı yaptı mı ben artık dayanamıcak duruma geldim bugünden itibaren kullanmıcam :/ doktor fitil den dolayı normal dedi hiçbir şey vermedi

He bi de bende 12.haftayı atlatabilecekmıyım acaba suyum erken gelır mı ileri ki haftalarda olursa bu çocuga bişey olur mu daha sayabilirim korkudan ölüyorum

Hayat bacım neyle karşılaşacagım belli değil valla yanlız kalmaktan çok korkuyorum mesela kımse olmazsa yanımda bişey olursa
Noluyor kuzum sana kendine gel olumlu düşün aaa psikopata bağlama lütfen sık sık buraya gir biz burdayiz temizlik yaparken bile burdayım bak

Noluyor kuzum sana kendine gel olumlu düşün aaa psikopata bağlama lütfen sık sık buraya gir biz burdayiz temizlik yaparken bile burdayım bak
Sağol kuzu
travma sonucu bende anksiyete oluştu galiba aklımda deli düşünceler var ama olsun akışına bıraktım deliliğe vuruyorum artık

Fitilinden dolayı mantar olabiliyormuş canım öyle yazıyordu prospektüs de ondan olabilir kaşıntı bende henüz olmadı sabah akşam kullanıyorum

İlk gecede nasıl kalıyorlar arkadaş bence Bi kaç gece sonra kalmıştır zamanını bilmiyorlardır gençlik aşkı her her gece her gece güm güm güm geçtiği için asfkfslskdj
Ben de ilk gecenin aşk meyvesiyim. Anneme geçen gün diyorum ki, geç kalmışsınız, beni yapmaya halayda mı karar verdiniz.
Cahildik diyo.
Ben de o cahillik için kaç ay uğraştım. Demek çok bilmekten başıma geldi bunlar, vay beeee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…