- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.104
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.181
Kız şizofrene bağlama susHayat bacım neyle karşılaşacagım belli değil valla yanlız kalmaktan çok korkuyorum mesela kımse olmazsa yanımda bişey olursa
Ben daha vajinal fitilin uyku yaptığı tek kişi tanıdım oda sensnFitili aldıktan sonra ben ben değilim valla uyuyorum oğlan da ben sahura kalkıcam illa dedi istediklerimi hazırla dedi onu kaldırdım heves etti diye kafam bir milyon
Ahahahahahaha ben istisnayımdır zaten dr da öyle diyo senın gıbı bır hastam hiç olmamiştı dedi en son bir de tombik dedi ama seviyorum adamıBen daha vajinal fitilin uyku yaptığı tek kişi tanıdım oda sensn
Kaç kilosn yaaAhahahahahaha ben istisnayımdır zaten dr da öyle diyo senın gıbı bır hastam hiç olmamiştı dedi en son bir de tombik dedi ama seviyorum adamı
Töbe de yav niye böyle şeyler düşünüyorsun. Tedbir alınmış. Her şey yolunda çok şükür. Öyle tarih koyma önüne cık cıkHe bi de bende 12.haftayı atlatabilecekmıyım acaba suyum erken gelır mı ileri ki haftalarda olursa bu çocuga bişey olur mu daha sayabilirim korkudan ölüyorum
tekrar izlemek lazım o zamanEsra Erol ben de izliyorum. Bazen o da dibe çekiyor ama çok komik diyaloglar yaşanabiliyor. Ben de küçükmüşüm hep komik kısımlar kalmış aklımda. Şimdi izleyince çok başkaymış dedim
fitil sende de kaşıntı yaptı mı ben artık dayanamıcak duruma geldim bugünden itibaren kullanmıcam :/ doktor fitil den dolayı normal dedi hiçbir şey vermediFitili aldıktan sonra ben ben değilim valla uyuyorum oğlan da ben sahura kalkıcam illa dedi istediklerimi hazırla dedi onu kaldırdım heves etti diye kafam bir milyon
He bi de bende 12.haftayı atlatabilecekmıyım acaba suyum erken gelır mı ileri ki haftalarda olursa bu çocuga bişey olur mu daha sayabilirim korkudan ölüyorum
Noluyor kuzum sana kendine gel olumlu düşün aaa psikopata bağlama lütfen sık sık buraya gir biz burdayizHayat bacım neyle karşılaşacagım belli değil valla yanlız kalmaktan çok korkuyorum mesela kımse olmazsa yanımda bişey olursa
Sağol kuzuNoluyor kuzum sana kendine gel olumlu düşün aaa psikopata bağlama lütfen sık sık buraya gir biz burdayiztemizlik yaparken bile burdayım bak
Ben hamile kalınca ilk size söyledim, kocama bile size söylediğimden günler sonra söyledim, ama siz benim kıymetimi bilemediniz. PuhHamile isem çatlarım zaten söylemeden duramam
Fitilinden dolayı mantar olabiliyormuş canım öyle yazıyordu prospektüs de ondan olabilir kaşıntı bende henüz olmadı sabah akşam kullanıyorumtekrar izlemek lazım o zamanevet esra baya entrikalı bir program
fitil sende de kaşıntı yaptı mı ben artık dayanamıcak duruma geldim bugünden itibaren kullanmıcam :/ doktor fitil den dolayı normal dedi hiçbir şey vermedi
Yok yok demedim ben öle şeyler bazen şeytan dürtüyor sanırım bacım napamTöbe de yav niye böyle şeyler düşünüyorsun. Tedbir alınmış. Her şey yolunda çok şükür. Öyle tarih koyma önüne cık cık
Dürtmesin kış kış de kov şeytanıYok yok demedim ben öle şeyler bazen şeytan dürtüyor sanırım bacım napam
Ben de ilk gecenin aşk meyvesiyim. Anneme geçen gün diyorum ki, geç kalmışsınız, beni yapmaya halayda mı karar verdiniz.İlk gecede nasıl kalıyorlar arkadaş bence Bi kaç gece sonra kalmıştır zamanını bilmiyorlardır gençlik aşkı her her gece her gece güm güm güm geçtiği için asfkfslskdj
Ay aklıma ne geldı kemal sunalın bi filmi vardı yaDürtmesin kış kış de kov şeytanı
Delilik bizim işimiz bı hunimiz eksikSağol kuzu
travma sonucu bende anksiyete oluştu galiba aklımda deli düşünceler var ama olsun akışına bıraktım deliliğe vuruyorum artık
Buna gönderme yapmıştım zatenAy aklıma ne geldı kemal sunalın bi filmi vardı ya
Doğru anlamışım o zaman bacım kafam yerınde yok pek şarteller inikBuna gönderme yapmıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?