- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.201
Allah Allah şuan aklımda deli sorularSölemem balık etliyim biraz sadece o kadar
Tam @NealStreet e yakisir evlat hshshshNedense bu geldi aklima
Aşk olsunTam @NealStreet e yakisir evlat hshshsh
Şindi bacım bak bütün soruların cevap bulsun mademAllah Allah şuan aklımda deli sorular
Hayır aklımdaki soru o değildiŞindi bacım bak bütün soruların cevap bulsun madembende gizli saklı yok biz bi ilk gittik kalp atışı için adam keseyi gördü bebeyı göremedi göbekten dedi Sonra alttan baktı ben bi hafta sabredemem çatlarım dedim o zaman gördü
Sonra 8.haftada gittik bu sefer herşeyı gördü kalp atısını duyacaz benım göbek ten tam net dinleyemedık bende dedım neden böle oldu biraz tombıksın ondan dedi bebede bişey yok sorun senın göbek dedi
Benim hic gobegim yok mesela ilişkiden sonra gitsem görür dimi hshdhdhŞindi bacım bak bütün soruların cevap bulsun madembende gizli saklı yok biz bi ilk gittik kalp atışı için adam keseyi gördü bebeyı göremedi göbekten dedi Sonra alttan baktı ben bi hafta sabredemem çatlarım dedim o zaman gördü
Sonra 8.haftada gittik bu sefer herşeyı gördü kalp atısını duyacaz benım göbek ten tam net dinleyemedık bende dedım neden böle oldu biraz tombıksın ondan dedi bebede bişey yok sorun senın göbek dedi
AllahımmmmHayır aklımdaki soru o değildi
He görür bacım bence yani beni pek dikkate almamak lazım bu konularda galıbamsıBenim hic gobegim yok mesela ilişkiden sonra gitsem görür dimi hshdhdh
Kendine eğlence diye benim tüplü dalış maceramı mı buldun bula bulaCok egleneceguk cok hshdhdh
Birlikte eglenicez kanki bu iste moral onemli sonuctaKendine eğlence diye benim tüplü dalış maceramı mı buldun bula bula
Soramam
Eğlenelim kenks. Moral derken Tüpçü Fikret'i çocuğum olarak mı hayal edeceğiz peki? Başka şeyler yapalım lütfenBirlikte eglenicez kanki bu iste moral onemli sonucta
Hshshshdhdh kucuk bir tupcu fikret hayal ettim hshshshshs tamam kenks ne istersin soyle aybalamEğlenelim kenks. Moral derken Tüpçü Fikret'i çocuğum olarak mı hayal edeceğiz peki? Başka şeyler yapalım lütfen
Haşin ve sexsi bakışlarını bana değil enişteye yapacan bacım
Sen bu saatten snra anca yuvarlanSorma adam da göbekli yuvarlanıp gidiyoruz mübarek gün konuşturma beni zaten yasssak var
Oruçluyum kiz olmaz simdi hshshshHaşin ve sexsi bakışlarını bana değil enişteye yapacan bacım
Yönünü şaşırdın
Sen bu saatten snra anca yuvarlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?