- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.221
Gençliğin tadını çokarmak lazım dün adama dedim bizden bu saatten sonra olmaz dedimİftardan sahura kadar
hadi ya ondan kaşıntı oldu herhalde. herkes de olmuyor sanırım. bana yaramadıFitilinden dolayı mantar olabiliyormuş canım öyle yazıyordu prospektüs de ondan olabilir kaşıntı bende henüz olmadı sabah akşam kullanıyorum
Orucu neyle aciyoruz saniyon hzhzhzhshshİftardan sahura kadar
Resmen kullanılmış mendil gibi atmş herifiGençliğin tadını çokarmak lazım dün adama dedim bizden bu saatten sonra olmaz dedim
Hüppppp diye içine çeekk enişteyiOrucu neyle aciyoruz saniyon hzhzhzhshsh
Ay yapmayın nolur günaha girdim çok güldüm töbe Allahım ben yapmadımResmen kullanılmış mendil gibi atmş herifi
Hüppppp diye içine çeekk enişteyi
Sen arka planda ne yapıon bakıyım 10dak sonra yazıyonbulutum
Hiç bişi yapmıomSen arka planda ne yapıon bakıyım 10dak sonra yazıyon
Yooooo hiç benim aklıma da gelmişti zati dedim kesin yine bir temizlik operasyonu dedimdi gel sarılayıHiç bişi yapmıom
Nar ekşisini koyduğum cam şişe donmuş içinde onu temzlemeye çalışıodm
Aklına başka şeler getirme
Eniştenin haftaya ödevleri başlıo temizlik operasyonuYooooo hiç benim aklıma da gelmişti zati dedim kesin yine bir temizlik operasyonu dedimdi gel sarılayıkendını çok yorma bırak enişte yapsın
Helal sana bacım yaptırEniştenin haftaya ödevleri başlıo temizlik operasyonu
Son 3.5 saatResmen kullanılmış mendil gibi atmş herifi
Hüppppp diye içine çeekk enişteyi
Hangi kokular daha iyi oluyor bacım sölede en azından koklayalım aksiyonsuzSon 3.5 saatmumlar hazir bekliyorum yshshshd
Ben ciceksi seviyorum daha sexi geliyor❤ asla sekerli koku sevmem midem kalkiyor hshshshdHangi kokular daha iyi oluyor bacım sölede en azından koklayalım aksiyonsuz
Benim adam ancak odunsu kokulardan anlar galıbaBen ciceksi seviyorum daha sexi geliyor❤ asla sekerli koku sevmem midem kalkiyor hshshshd
Uui sert gsgsgdhdhBenim adam ancak odunsu kokulardan anlar galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?