- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.421
Aynen ya tam tespit gibi tespit ÷(Hshsh demek sanada hiperaktivite yapiyor hshsh temizlik yapmadan once al kanka 30 dakikada bitirirsin işlerimetpamid kadar alerjik bir ilac gormedim ben ya hsgshsg
Iki ucu moklu degnek gercekten. Dis icin agir antibiyotik verilir genelde onuda gebelere veremezler zaten. Dusuk antibiyotikte ne kadar rahatlatir mechulcok ilerlemis degilse belki dusuk dozla kuruturlar ama mudahele edemezler fazla. 10 hafta cok dis ağrısıda kötü ilerlemeden dr tavsiyesiyle kurutun bence iltihabi
Yok la tikli gibi oram buram atıyor, zıplıyor, titriyor vücudum. Berbat bir şey cidden ve ben de çok duydum buna alerjisi olanHshsh demek sanada hiperaktivite yapiyor hshsh temizlik yapmadan once al kanka 30 dakikada bitirirsin işlerimetpamid kadar alerjik bir ilac gormedim ben ya hsgshsg
Bizim bi abla vardi metpamid yapinca merdiven inip cikardiYok la tikli gibi oram buram atıyor, zıplıyor, titriyor vücudum. Berbat bir şey cidden ve ben de çok duydum buna alerjisi olan
Hshshshdhd yatakta cocuk yuvarlama favorim bshshsBir bu kaldı galiba yapmadığım
Denesem mi ki
Ama lütfen erkek çocuk olmalıHshshshdhd yatakta cocuk yuvarlama favorim bshshs
Erkek cocik yokki etrafta bizim kediyi yuvarlasak olurmu hshshdhAma lütfen erkek çocuk olmalı
Benim kucagima vermişlerdi dugunde oda kendi erkek kardesim ve 7 yasinda koca danaydi hshshdhBana yapmadılar onu
Bana nisanimda verdiler oda arkadaşımdı kızdı tam bı yaşını doldurmuştuBenim kucagima vermişlerdi dugunde oda kendi erkek kardesim ve 7 yasinda koca danaydi hshshdh
Sormak lazımErkek cocik yokki etrafta bizim kediyi yuvarlasak olurmu hshshdh
Bana da yapmadılar yapsak mı kiBana yapmadılar onu
Demekki yas cinsiyet farketmiyor olmayinca olmuyorrrr hshdhBana nisanimda verdiler oda arkadaşımdı kızdı tam bı yaşını doldurmuştu
Bakalım ahydi bekliyoruzSormak lazım
Bana da yapmadılar yapsak mı ki
Sadece düğünde kız çocuğu oturtular kucağıma. Neymiş ilk evladım kız olsunmuşbakalım olduğunda gerçekleşecek mi
Ama benim Nişanda verdiler fark varDemekki yas cinsiyet farketmiyor olmayinca olmuyorrrr hshdh
Aynen valla
He yaDemekki yas cinsiyet farketmiyor olmayinca olmuyorrrr hshdh
Ah ah o günler gelsin hepimizeBakalım ahydi bekliyoruz
Çok aminnnHe ya
Ama olacak elbet
Ah ah o günler gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?