Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bana da evden çıkmadan nikah kıyılmadan oturtular bende saf saf oynatıyorum niyetleri farklıymış

Bende
Migren yüzünden uyudum şimdi uyku tutmuyor
Yarın işe gitmeyecem sanki
Sen heyecandan mı uyumuyorsun
Teeeeee 10.45 ye yattım yatağa aşağıdan tak tuk sesler geldi uyuyamadık sonra en ufak sese kulak kabartmata başladım derken elime teli aldım derken kk ya geldim şimdi de heyecan yaptım uyuyamiom

Teeeeee 10.45 ye yattım yatağa aşağıdan tak tuk sesler geldi uyuyamadık sonra en ufak sese kulak kabartmata başladım derken elime teli aldım derken kk ya geldim şimdi de heyecan yaptım uyuyamiom
Yaaaa yarın çok çok güzel haberlerle geleceksin kiiii
Bunu kuzene kuran kursu hocası işaretlemiş onun arkadaşı dört yıldır dememişler çocuk sahibi olamamış onun için vermiş kuzenle aynı anda hamile kaldılar şimdi çocuklar üç buçuk yasinda
Allah bağışlasın canım
Allahım bizede nasip etsin
Bende kaydettim her fırsatta okurum

Yaaaa yarın çok çok güzel haberlerle geleceksin kiiii

Allah bağışlasın canım
Allahım bizede nasip etsin
Bende kaydettim her fırsatta okurum
Amin inşallah ben iğne kısmından korkuyordum topigin birinde de başka şey okudum ona takıldım birinin yumurtası az olduğu için Dr yumurta toplamayı da ertelemis başlamamış iğnelere... Benimde regl bu ay çok garip geldi çok pihtili ve az geldi bakalim

Onu bilemeyiz ki kuzum
Yumurtaların bence tam doktorun istediği gibi olacak

Ben hala olabileceğini düşünüyorum
Bazı sahnelerine çok güldüm bazı sahnelerinde ağladım bazı sahnelerinde kendimi gördüm
olabilir de sanki işe başka varlıklar da giriyor gibi geldi korktum bir o sahnelerde ben de ağladım gelip geçicek her şey inan kalbin temiz Allah da gönlüne göre vericek bence en kısa zamanda

İki sefer baktığında gayet iyiydi ama şimdi strese girdim çok araştırmak da iyi değil herifim bana kızdığı kadar var
Hiç iyi değil gerçekten.
Bir yola koyuldun ve doktoruna inanıyorsun
Boşver insanları...
Güzel düşün fıstık
olabilir de sanki işe başka varlıklar da giriyor gibi geldi korktum bir o sahnelerde ben de ağladım gelip geçicek her şey inan kalbin temiz Allah da gönlüne göre vericek bence en kısa zamanda
He orası ayrı selim gibi bende tırsarım varsa da yapmam
İnşallah geçecek hepimiz mutluluğa ulaşacağız sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağız

Dr a guveneyim mi bilemedim ama diğeri gibi hiç diil Dr gayet güzel açıklamalar yaptı bence guveneyim hem guvenmesem n'olacak başladık bı kere deneyip gorecez

inşallah güzel haberlerle gel bu Ramazan ayı hepimize uğur getirsin inşallah
inşallah öyle olucak sağlıcakla alıcaz kucağımıza tosuncukları bu günleri hatırlamıcaz belki de Rabbim çok büyük

Çok amin inşallah bu topik ye hamiş olmayan bebisini sağ salim kucağına almayan kalmasın inşallah hepimizin kucaklari dolsun şu mübarek günlerin hürmetine

Evetttt olacak
Bu sefer ilk diş çıkarışlarını, pırtlamalarını, emeklemelerini belki de konuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…