- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #188.441
Ama benim Nişanda verdiler fark var
BendeUyuyamiyoreeeee
AminnnnnnnnnnnRabb'im! Bana salihlerden bağışla."
رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb li mines salihin.
Saffat süresi 100. Ayet aklınıza geldikçe okuyun bol bol tesbih edin
Teeeeee 10.45 ye yattım yatağa aşağıdan tak tuk sesler geldi uyuyamadık sonra en ufak sese kulak kabartmata başladım derken elime teli aldım derken kk ya geldim şimdi de heyecan yaptım uyuyamiom
Bana da evden çıkmadan nikah kıyılmadan oturtular bende saf saf oynatıyorum niyetleri farklıymış
Bende
Migren yüzünden uyudum şimdi uyku tutmuyor
Yarın işe gitmeyecem sanki
Sen heyecandan mı uyumuyorsun
Bunu kuzene kuran kursu hocası işaretlemiş onun arkadaşı dört yıldır dememişler çocuk sahibi olamamış onun için vermiş kuzenle aynı anda hamile kaldılar şimdi çocuklar üç buçuk yasindaAminnnnnnnnnnn
Bu sahne komediydiBir bu kaldı galiba yapmadığım
Denesem mi ki
YaaaaTeeeeee 10.45 ye yattım yatağa aşağıdan tak tuk sesler geldi uyuyamadık sonra en ufak sese kulak kabartmata başladım derken elime teli aldım derken kk ya geldim şimdi de heyecan yaptım uyuyamiom
Allah bağışlasın canımBunu kuzene kuran kursu hocası işaretlemiş onun arkadaşı dört yıldır dememişler çocuk sahibi olamamış onun için vermiş kuzenle aynı anda hamile kaldılar şimdi çocuklar üç buçuk yasinda
Amin inşallah ben iğne kısmından korkuyordum topigin birinde de başka şey okudum ona takıldım birinin yumurtası az olduğu için Dr yumurta toplamayı da ertelemis başlamamış iğnelere... Benimde regl bu ay çok garip geldi çok pihtili ve az geldi bakalimYaaaayarın çok çok güzel haberlerle geleceksin kiiii
Allah bağışlasın canım
Allahım bizede nasip etsin
Bende kaydettim her fırsatta okurum
Ben hala olabileceğini düşünüyorumBu sahne komediydiBir ara gerçekten böyle bir şey var mı diye düşünmedim değil
Onu bilemeyiz ki kuzumAmin inşallah ben iğne kısmından korkuyordum topigin birinde de başka şey okudum ona takıldım birinin yumurtası az olduğu için Dr yumurta toplamayı da ertelemis başlamamış iğnelere... Benimde regl bu ay çok garip geldi çok pihtili ve az geldi bakalim
Ben bunu da yaptım gorumcemle gitmiştik izlemeye eve gelince hem anlattım filmi hem yaptımBir bu kaldı galiba yapmadığım
Denesem mi ki
İki sefer baktığında gayet iyiydi ama şimdi strese girdim çok araştırmak da iyi değil herifim bana kızdığı kadar varOnu bilemeyiz ki kuzum
Yumurtaların bence tam doktorun istediği gibi olacak
olabilir de sanki işe başka varlıklar da giriyor gibi geldi korktum birBen hala olabileceğini düşünüyorum
Bazı sahnelerine çok güldümbazı sahnelerinde ağladım bazı sahnelerinde kendimi gördüm
Hiç iyi değil gerçekten.İki sefer baktığında gayet iyiydi ama şimdi strese girdim çok araştırmak da iyi değil herifim bana kızdığı kadar var
He orası ayrı selim gibi bende tırsarım varsa da yapmamolabilir de sanki işe başka varlıklar da giriyor gibi geldi korktum biro sahnelerde ben de ağladım gelip geçicek her şey inan kalbin temiz Allah da gönlüne göre vericek bence en kısa zamanda
Dr a guveneyim mi bilemedimHiç iyi değil gerçekten.
Bir yola koyuldun ve doktoruna inanıyorsun
Boşver insanları...
Güzel düşün fıstık
He orası ayrı selim gibi bende tırsarım varsa da yapmam
İnşallah geçecek hepimiz mutluluğa ulaşacağız sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağız
inşallah güzel haberlerle gel bu Ramazan ayı hepimize uğur getirsin inşallahAmin inşallah ben iğne kısmından korkuyordum topigin birinde de başka şey okudum ona takıldım birinin yumurtası az olduğu için Dr yumurta toplamayı da ertelemis başlamamış iğnelere... Benimde regl bu ay çok garip geldi çok pihtili ve az geldi bakalim
inşallah öyle olucak sağlıcakla alıcaz kucağımıza tosuncukları bu günleri hatırlamıcaz belki deHiç iyi değil gerçekten.
Bir yola koyuldun ve doktoruna inanıyorsun
Boşver insanları...
Güzel düşün fıstık
He orası ayrı selim gibi bende tırsarım varsa da yapmam
İnşallah geçecek hepimiz mutluluğa ulaşacağız sağlıkla sıhhatle kucağımıza alacağız
Çok amin inşallah bu topik ye hamiş olmayan bebisini sağ salim kucağına almayan kalmasın inşallah hepimizin kucaklari dolsun şu mübarek günlerin hürmetineinşallah güzel haberlerle gel bu Ramazan ayı hepimize uğur getirsin inşallah
inşallah öyle olucak sağlıcakla alıcaz kucağımıza tosuncukları bu günleri hatırlamıcaz belki deRabbim çok büyük
Amin amin aminnnnnnÇok amin inşallah bu topik ye hamiş olmayan bebisini sağ salim kucağına almayan kalmasın inşallah hepimizin kucaklari dolsun şu mübarek günlerin hürmetine
Güven canım güven başladınız, bir yola girdiniz... Sonu güzel olacak Allahın izni ileDr a guveneyim mi bilemedimama diğeri gibi hiç diil Dr gayet güzel açıklamalar yaptı bence guveneyim hem guvenmesem n'olacak başladık bı kere deneyip gorecez
Evetttt olacakinşallah güzel haberlerle gel bu Ramazan ayı hepimize uğur getirsin inşallah
inşallah öyle olucak sağlıcakla alıcaz kucağımıza tosuncukları bu günleri hatırlamıcaz belki deRabbim çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?