- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.081
Kizzz o kadar para verdim vururum tabiki deYaaa nurrrrrrrrr
Kaçta gelio kız.. Keşke daha erken vurulabilsenKizzz o kadar para verdim vururum tabiki de
Korkma korkma yaparsınızHayır dün gittim bugün baslattiriyo
Bana da 5-8 arası bir saat belirle demişti. 19.45-20.00 arası yapıyordum. 15 dk.mı alıyordu evetKaçta gelio kız.. Keşke daha erken vurulabilsen
YaaaaBana da 5-8 arası bir saat belirle demişti. 19.45-20.00 arası yapıyordum. 15 dk.mı alıyordu evet
ÇoğayıpYaaaa
Ölecem gülmekten yaaaa
Tam sekizde zorla vuruldum vuramadim elim ayağım titredi herif e dedim vur hadi diye ağladımKaçta gelio kız.. Keşke daha erken vurulabilsen
Pufff çok zorr yaaaBana da 5-8 arası bir saat belirle demişti. 19.45-20.00 arası yapıyordum. 15 dk.mı alıyordu evet
Gülme ama yaaa benimde baya uzun sürdüYaaaa
Ölecem gülmekten yaaaa
Benim hazırlamam zaten uzun sürüyordu o tozlu sulu iğneyi. Bir de üstüne psikolojik olarak hazırlanma sürem vardıGülme ama yaaa benimde baya uzun sürdü
Tam sekizde zorla vuruldum vuramadim elim ayağım titredi herif e dedim vur hadi diye ağladım
Gülme ama yaaa benimde baya uzun sürdü
O hazırlama aşaması da tam bı kaos su dur su iğnenin ucu dur bı yaa böyle mi olacakti diye herife bağıra bağıraBenim hazırlamam zaten uzun sürüyordu o tozlu sulu iğneyi. Bir de üstüne psikolojik olarak hazırlanma sürem vardı
Kalp atışim 142 ye çıkmıştıBence tamamen psikolojik.. Rahatlat kendini
Bağırma kısmı hariç ben de de böyle oldu hep panikle. "Doğru sırayla mı aldım? İyice çözüldü mü toz? Köpürdü mü sanki? Evet köpürdü. Çok çalkaladım gördün mü? Hava girdi içine, hava var, havayı nasıl boşaltacağım?" diye diye bittiO hazırlama aşaması da tam bı kaos su dur su iğnenin ucu dur bı yaa böyle mi olacakti diye herife bağıra bağıra
İğne vuracam die kalpten kaybedecezKalp atışim 142 ye çıkmıştı
Bağırma kısmı hariç ben de de böyle oldu hep panikle. "Doğru sırayla mı aldım? İyice çözüldü mü toz? Köpürdü mü sanki? Evet köpürdü. Çok çalkaladım gördün mü? Hava girdi içine, hava var, havayı nasıl boşaltacağım?" diye diye bitti
Kaldı 3 şimdilik bakalım daha cmtsi neler verecek drİğne vuracam die kalpten kaybedecez
Buna devam ettirir üstüne çatlama önleyen iğneyi ekler muhtemelen. Birkaç güne şeffaf yumurtlama akıntısı görürsen merak etme normalmiş oKaldı 3 şimdilik bakalım daha cmtsi neler verecek dr
Yakındır sanırım belim agriyoBuna devam ettirir üstüne çatlama önleyen iğneyi ekler muhtemelen. Birkaç güne şeffaf yumurtlama akıntısı görürsen merak etme normalmiş o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?