- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.321
Sen anca gülüon kaçıon bulutum
Olur mu canım tek bir kişiye odaklı bir şey söylemedim ki zaten birilerini suçlamıyorum da. Ben sadece unutulduğumu düşünmüştüm o kadar. Ya unuttular ya da listeden adımı sildirdigim için küstüler dedim. Başka bir sıkıntı yok.Canım sorunu ya görmemişimdir ya da bilmiyorumdur çünkü hatırlamıyorum cevap verdiğimi
Kırdıysam eğer özür dilerim
Ve çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle devam etsin sağlıkla sıhhatle kucağına al tatlım tebrik ederim
çok değil hacı çocumun parası üç beş guruşluk işteUzaya
Cok altının varmı
Bilezik dolu zengino yeni gelin nasıl belli ediyor kendiniçıksın çıksın iyice çıksın
Ders calisaydum bacimmNerdesiniz leynnnn
Kime deding???Nerdesiniz leynnnn
otur zıfır zıfır zıfırDers calisaydum bacimm
üst komşunun kedisineKime deding???
Üst komşuna soracağn onu bacıt. Kendisi burada değilotur zıfır zıfır zıfır
üst komşunun kedisine
Üstümde oturmadığını nerden bilimÜst komşuna soracağn onu bacıt. Kendisi burada değil
Üstünde oturuyor olsam senin bir karantina bebeğin olurdu. Doğurdun da bizden mi sakladın la doğru söyle bak!!!Üstümde oturmadığını nerden bilim
anlamadım yukardan attın da ben mi tutmadımÜstünde oturuyor olsam senin bir karantina bebeğin olurdu. Doğurdun da bizden mi sakladın la doğru söyle bak!!!
Ben burda olunca Kasım annelerini kaçırıyorum orda olunca da burayıSen anca gülüon kaçıon bulutum
evet nerden de bildin seni seniçok değil hacı çocumun parası üç beş guruşluk işte
Bilezik dolu zengino yeni gelin nasıl belli ediyor kendini
Alt komşumuz doğurdu dedim. Üst komşun ben olsam bilirdimanlamadım yukardan attın da ben mi tutmadım
o zaman git burdan pis zengoBen burda olunca Kasım annelerini kaçırıyorum orda olunca da burayınormalde de iki işi aynı anda yürütemem bir de siz bugün erkenciymişsiniz ben artık geç uyanmaya başladım 15 sayfa yazmışsınız okurken akşam oluyor
evet nerden de bildin seni senibilezikleri artık evinden içinde takmaya başlıcam bir yere gittiğimiz yok yakında bozulup gider garipler altın çıksın da biraz daha
tamam len tanımıyom seniAlt komşumuz doğurdu dedim. Üst komşun ben olsam bilirdim
Hee sonra da dışlanıyorum diyor. Piii meğer o bizi dışlıyormuş. Suçumuz kasım annesi olmamak mıymıymış?o zaman git burdan pis zengo
Beni nasıııl tanımazsın sen, nasııııııl? Benim ben tanımadın mı, ben işte yatamam len tanımıyom seni
Yok sana küsülür mü hiçOlur mu canım tek bir kişiye odaklı bir şey söylemedim ki zaten birilerini suçlamıyorum da. Ben sadece unutulduğumu düşünmüştüm o kadar. Ya unuttular ya da listeden adımı sildirdigim için küstüler dedim. Başka bir sıkıntı yok.
Teşekkür ederim tekrar. İnşallah bu defa sağlıcakla büyür doğar bebeğim. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?