- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.341
Aahaahah nasıl da aklıma gelmediHee sonra da dışlanıyorum diyor. Piii meğer o bizi dışlıyormuş. Suçumuz kasım annesi olmamak mıymıymış?
sarhoştum gardaşBeni nasıııl tanımazsın sen, nasııııııl? Benim ben tanımadın mı, ben işte ya
Buradan hatırlıyorsunYok sana küsülür mü hiç
Her nikini görünce bir misisipi iki misisipi diyorum nerden duyduğumu da hatırlamıyorum
Unutulmuyorsun emin ol
Amin canım amin nasıl hissediyorsun bulantı vs var mı
Doğruysa ben de sövüyorum bu insanlara. Allah kimseyi şaşırtmasınAllahım böyle insanlara çocuk veriyor... Neyse günaha girmicem ramazan ramazann
Kız nerden buldun bunuBuradan hatırlıyorsun
Mississippi İddiası - Hayat Bilgisi
Başrollerinde Perran Kutman, Kerem Kupacı, Tarık Pabuççuoğlu gibi isimlerin yer aldığı, 2003-2006 yılları arasında yayınlanan Hayat Bilgisi Dizisi'nden kısa ...www.izlesene.com
Kızgınlığım sana diil yanlış anlaşılmasın... Doğrudur annemlerin komşusunun gelini de böyle yapıyormuş fotoları kocası yakaliyo başkalarına gönderdiği kızı beş yaşında babaya soyluyo baba şöyle çekti böyle çekti diye öyle cikiyo ortaya tek celsede boşandılarDoğruysa ben de sövüyorum bu insanlara. Allah kimseyi şaşırtmasın
Diziyle ilgili aklımda kalan şeylerden biri buydu nedense. Sen yazınca hemen aklıma geldi. Arattım çıktıKız nerden buldun bunu
Burdan hatırlama ihtimalim yüksek
Yalnız hepsi ne kadar gençmişkaç yıl geçmiş
Ben ne kaçırdımKızgınlığım sana diil yanlış anlaşılmasın... Doğrudur annemlerin komşusunun gelini de böyle yapıyormuş fotoları kocası yakaliyo başkalarına gönderdiği kızı beş yaşında babaya soyluyo baba şöyle çekti böyle çekti diye öyle cikiyo ortaya tek celsede boşandılar
Esra da yaaBen ne kaçırdım
Anlamadım bi dakka. Programdaki çiftin çocuğu için demedin mi sen onu?Kızgınlığım sana diil yanlış anlaşılmasın... Doğrudur annemlerin komşusunun gelini de böyle yapıyormuş fotoları kocası yakaliyo başkalarına gönderdiği kızı beş yaşında babaya soyluyo baba şöyle çekti böyle çekti diye öyle cikiyo ortaya tek celsede boşandılar
He tamam. Bana niye kızasın ya ben de bunlara sinirleniyorumEsra da yaa
Onun için dedim... Ama doğru müdür dedin ya ona doğrudur diyip aynı olaylar yakın zamanda yakından duyduğum için örnek verdimAnlamadım bi dakka. Programdaki çiftin çocuğu için demedin mi sen onu?
Yok beğeni yerine kızgın yaptım ya ondanHe tamam. Bana niye kızasın ya ben de bunlara sinirleniyorum
Hee nolcak yaa sorun değilYok beğeni yerine kızgın yaptım ya ondan
Esra da yaa
Allah sizi izlemeyin onlarıAnlamadım bi dakka. Programdaki çiftin çocuğu için demedin mi sen onu?
Bu kadn alem ya
Heee hacııı heeeçok değil hacı çocumun parası üç beş guruşluk işte
Bilezik dolu zengino yeni gelin nasıl belli ediyor kendini
Nerde olmamızı isterdin yavyummmmNerdesiniz leynnnn
Lütfen derslerimi ihmal etme nurumDers calisaydum bacimm
Kızzz ben aynı anda kaç yere bakıormBen burda olunca Kasım annelerini kaçırıyorum orda olunca da burayınormalde de iki işi aynı anda yürütemem bir de siz bugün erkenciymişsiniz ben artık geç uyanmaya başladım 15 sayfa yazmışsınız okurken akşam oluyor
evet nerden de bildin seni senibilezikleri artık evinden içinde takmaya başlıcam bir yere gittiğimiz yok yakında bozulup gider garipler altın çıksın da biraz daha
Bak işte bu sencanımm sıkılıyorrrrrrrrrrEki Görüntüle 2831190
Bende kime didi acaba die şaşırdmAllahım böyle insanlara çocuk veriyor... Neyse günaha girmicem ramazan ramazann
Acaba benimkide mi kız olacak arada 1 gün varGüzel teyzelerimiz günaydın
Benim bir kızım olacakmış dün öğrendim.Kızım size boool boool dua etti. Hamile teyzeleirne güzel doğumlar, diğer teyzelerine de Allahtan en kısa zamanda sağlıklı bebişler istedi. Bol bol dua ettik size, hepinizi çoook seviyoruz
Tüm topiğin bebişleriyle oynarız yakında diyor, öyle hissetmiş
istenmediğim yerde durmam zengin ama gururluyumo zaman git burdan pis zengo
ay valla yaşlandım galiba ya da beceriksizim diyelimBu kadn alem ya
Heee hacııı heee
Üç beş dediğin ne acebeeee
Nerde olmamızı isterdin yavyummmm
Lütfen derslerimi ihmal etme nurum
Kızzz ben aynı anda kaç yere bakıorm
Sen yaşlanmşsn daha bebe doğmadan
Bak işte bu sen
Bende kime didi acaba die şaşırdm
Meğer yine esra izlio
Yaaaa delisinistenmediğim yerde durmam zengin ama gururluyumsiz kaç yıllık evlisiniz yeni gelin havası sezdim ama yanıldım galiba
ay valla yaşlandım galiba ya da beceriksizim diyelimmaşallah sana nasıl göz var sende ben bulanık görmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?