- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.541
Şansn bol olsun, güzel haberlerle nurum10 da kuşum çıktık şimdi evden
KuZm nasılsın prenses nasılNurum kaçta randevum cnmmm
Cukumm gittinmi memlekete
Yaaaa kıyamam.. Vazgeçme.. Tüp felanmı araştırsanız artk o zaman?
Yaklaşık 20 tane toplarız dedi şuan herşey normal dedi dozları düşürdü yanına ek iğne ve hap verdi 29 unda opu olacak o tarihe kadar bı daha kontrole gerek yok gayet güzel kontrollü büyüyorlar dedi inşallah kalitesi de güzel olursa işimiz kolay dedi kalınlığı falan çok güzel dediŞansn bol olsun, güzel haberlerle nurum
Ay maşallah ne güzel haberler bunlar canım sonu da arkası da güzel gelsin inşallah sağlıklaYaklaşık 20 tane toplarız dedi şuan herşey normal dedi dozları düşürdü yanına ek iğne ve hap verdi 29 unda opu olacak o tarihe kadar bı daha kontrole gerek yok gayet güzel kontrollü büyüyorlar dedi inşallah kalitesi de güzel olursa işimiz kolay dedi kalınlığı falan çok güzel dedi
Hadi gözün aydın. Erkenden az iğneyle bitireceksin bu işi. Ben uyuyakalmışım, gelemedim sori. Uyku mühim, ilerde lazım olacak bizeYaklaşık 20 tane toplarız dedi şuan herşey normal dedi dozları düşürdü yanına ek iğne ve hap verdi 29 unda opu olacak o tarihe kadar bı daha kontrole gerek yok gayet güzel kontrollü büyüyorlar dedi inşallah kalitesi de güzel olursa işimiz kolay dedi kalınlığı falan çok güzel dedi
Amin inşallah canım benimAy maşallah ne güzel haberler bunlar canım sonu da arkası da güzel gelsin inşallah sağlıkla
Yok ya iğne sayısı çokHadi gözün aydın. Erkenden az iğneyle bitireceksin bu işi. Ben uyuyakalmışım, gelemedim sori. Uyku mühim, ilerde lazım olacak bize
Uyumak güzel şeyHadi gözün aydın. Erkenden az iğneyle bitireceksin bu işi. Ben uyuyakalmışım, gelemedim sori. Uyku mühim, ilerde lazım olacak bize
Normal onlar. C ile başlayanlar kendi kendilerine erkenden çatlamalarını önlemek için. G ile başlayanlar da çatlatma için. Bunların saati ve kısa zamanda yapılması çok önemli evet. Ona dikkat et. Az kaldı az 9 günde tamamlıyorsun. Ben 11 gün iğne yaptımAmin inşallah canım benim
Yok ya iğne sayısı çoküç gün daha az dozla devam yanına c ile başlayan bı iğne verdi çarşambaya kadar kullancam salı gece birde üç tane g ile başlayan iğne verdi üç tane bı iki dk içinde üçünü de vurcaz sonra Çarşamba iki öğün hap ertesi gün yani persembe opu
İnşallah kuzum bide Dr un dediği gibi kaliteli cikarNormal onlar. C ile başlayanlar kendi kendilerine erkenden çatlamalarını önlemek için. G ile başlayanlar da çatlatma için. Bunların saati ve kısa zamanda yapılması çok önemli evet. Ona dikkat et. Az kaldı az 9 günde tamamlıyorsun. Ben 11 gün iğne yaptım
Birde kuzum bu rahim dinlendirmede yine ilaç verdiler mi sanaNormal onlar. C ile başlayanlar kendi kendilerine erkenden çatlamalarını önlemek için. G ile başlayanlar da çatlatma için. Bunların saati ve kısa zamanda yapılması çok önemli evet. Ona dikkat et. Az kaldı az 9 günde tamamlıyorsun. Ben 11 gün iğne yaptım
Dostinex kullandım bir süre. Sonra bıraktırdılar. Tiroid ilacına devam ediyorum bir de folik asitBirde kuzum bu rahim dinlendirmede yine ilaç verdiler mi sana
İnşallah. 20 yumurtan olması onların çok işine gelir. Boş çıkan da olsa dolu sayısı ve tutma ihtmali artıyor. Güzel düşün, her şey yolunda gider inşallahİnşallah kuzum bide Dr un dediği gibi kaliteli cikar
Dostinex kullandım bir süre. Sonra bıraktırdılar. Tiroid ilacına devam ediyorum bir de folik asit
Valla bilmiyorum da Dr un enerjisi çok güzel geliyo hiç soru sormak aklıma gelmiyo sanki hemen hamiş gibi hissediveriyorum kendimiİnşallah. 20 yumurtan olması onların çok işine gelir. Boş çıkan da olsa dolu sayısı ve tutma ihtmali artıyor. Güzel düşün, her şey yolunda gider inşallah
Normalde prolaktin için vermişlerdi de sonra başka şey için doz artırarak devam ettirdiler. Boş ver şimdi sen onları. Yumurtalarına odaklan. Ben oldukları yeri sevip konuşuyordum güzel güzel, kaliteli kaliteli büyüyün diyeTroid şeker benimde devam dostinex prolaktin yüksek mi çıktı ondan mı verdiler yoksa tedbir amaçlı mi verdiler
Bu güzel bir şey. Ben de merkeze gidince çok rahatlıyordum. Bana söylediklerinin dışında bir şey sormuyordum. En rahatı oValla bilmiyorum da Dr un enerjisi çok güzel geliyo hiç soru sormak aklıma gelmiyo sanki hemen hamiş gibi hissediveriyorum kendimi
Sormama ihtiyaç kalmiyo ilaçları da maddi yönden sordum kuzum hazırlıklı olalim diye yine böyle pahalı ilaçlar mi kullancaz ki diyeNormalde prolaktin için vermişlerdi de sonra başka şey için doz artırarak devam ettirdiler. Boş ver şimdi sen onları. Yumurtalarına odaklan. Ben oldukları yeri sevip konuşuyordum güzel güzel, kaliteli kaliteli büyüyün diye
Bu güzel bir şey. Ben de merkeze gidince çok rahatlıyordum. Bana söylediklerinin dışında bir şey sormuyordum. En rahatı o
Boyle zamanlarda vucut gebelige hazirlaniyor diyorlar canim, belki oyledir... Üzülme lütfen24 yıldır adet görüyorum hiç o kadar geciktiği olmamıştı1 hafta fake attı bana vücudum,sonra geldi.Çok küskünüm
Gelmiştim ama sonra hayalkırıklığıyla saklanmam lâzım geldi
Tutmuyor bir türlü38 yaşındayım,geciktikçe vazgeçiyorum
İlaçlar bel büken cinsinden maalesef. Biz o süreçte hiç tartışmayacağız diye anlaşmıştık eşimle. Tek tartışmamız son iğneler eklendiğinde parasıyla ilgili bir yorum yapması üstüne oldu. Para olayını maalesef sürekli hesaplıyorduk zaten taksitlendirelim mi kartları vs diye ama çıldırmıştım bir anda "Ben kendime yeniden kaç gün iğne yapacağım sen parayı mı düşünüyorsun" diye. Halbuki haklı yani mecbur düşünüyorsun.Sormama ihtiyaç kalmiyo ilaçları da maddi yönden sordum kuzum hazırlıklı olalim diye yine böyle pahalı ilaçlar mi kullancaz ki diyeçünkü bir ya da iki ay verebilirim rahim dinlendirmesi dedi yumurta sayısından dolayı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?