- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.561
İlaçlar bel büken cinsinden maalesef. Biz o süreçte hiç tartışmayacağız diye anlaşmıştık eşimle. Tek tartışmamız son iğneler eklendiğinde parasıyla ilgili bir yorum yapması üstüne oldu. Para olayını maalesef sürekli hesaplıyorduk zaten taksitlendirelim mi kartları vs diye ama çıldırmıştım bir anda "Ben kendime yeniden kaç gün iğne yapacağım sen parayı mı düşünüyorsun" diye. Halbuki haklı yani mecbur düşünüyorsun.
Benim iki regl beklemeye karar verdiler. Geç olsun güç olmasın. Sonu güzel olsun da bekleriz napalım
İyi bı Dr bulup gitsen24 yıldır adet görüyorum hiç o kadar geciktiği olmamıştı1 hafta fake attı bana vücudum,sonra geldi.Çok küskünüm
Gelmiştim ama sonra hayalkırıklığıyla saklanmam lâzım geldi
Tutmuyor bir türlü38 yaşındayım,geciktikçe vazgeçiyorum
Biz ikimiz de başından beri böyle konuşuyorduk da bir yandan haklı olarak hesaplıyorduk her yeni masrafta, hangi kartı nasıl ayarlasak diye. Ben son iğneleri beklemiyordum. Kendi kendimi o kullandıklarım son diye inandırmıştım. Üstüne üç günlük daha iğne gelince psikolojik olarak zorlandım biraz ondan alınganlığım tuttu herhaldeAynen kuşum sonu güzel olsun maddi kısmı da tam tersi bizde ben düşünüyorum herifim bana kiziyo çıktık bir yola yapacak birşey yok diye yetmediği yerde yakinlardan destek isticez napcaz diye
Hayırlısı kuzum sağlıklı kaliteli yumoslar olsun da... Bak ne güzel sen embriyolara kavuştum inşallah son bı adım daha kaldı hayırlısıyla transferi de atlat bide tutunsun inşallah sonrasında bebek eşyaları için masraf dusunelimBiz ikimiz de başından beri böyle konuşuyorduk da bir yandan haklı olarak hesaplıyorduk her yeni masrafta, hangi kartı nasıl ayarlasak diye. Ben son iğneleri beklemiyordum. Kendi kendimi o kullandıklarım son diye inandırmıştım. Üstüne üç günlük daha iğne gelince psikolojik olarak zorlandım biraz ondan alınganlığım tuttu herhalde
Amin amin. Hayırlısıyla sağlıkla olsun da inşallah dediğin gibi yapalımHayırlısı kuzum sağlıklı kaliteli yumoslar olsun da... Bak ne güzel sen embriyolara kavuştum inşallah son bı adım daha kaldı hayırlısıyla transferi de atlat bide tutunsun inşallah sonrasında bebek eşyaları için masraf dusunelim
Nurum kaçta randevum cnmmm
Cukumm gittinmi memlekete
Yaaaa kıyamam.. Vazgeçme.. Tüp felanmı araştırsanız artk o zaman?
Linkte ne yazıyor hiçbir fikrim yok ha google'da çıkan linki atıyom. Amme hizmeti olsun diye ahshjsjsjdevet canısıı pazartesi dönüyorumm yumurtlamaya denk geliyo
AhshskbsksosjshsksvıahaaksjssjjsjsbahgajahshajajahaıahhskshısshjahaLinkte ne yazıyor hiçbir fikrim yok ha google'da çıkan linki atıyom. Amme hizmeti olsun diye ahshjsjsjd
25 Çılgın Seks Önerisi
İlişkilerde monotonluğa yer yok! Cinsel hayatınıza biraz renk katmak istiyorsanız sizi aşağıya alalım.www.hurriyet.com.tr
Yansın gecelerAhshskbsksosjshsksvıahaaksjssjjsjsbahgajahshajajahaıahhskshısshjaha
Çılgıın hemde yiihhuu
Akşam edip öyle gelmişin yine reyiz. Geceler yoğun mu geçiyorHwllooooo
5te yattim bugun diziye başladıkta hshsAkşam edip öyle gelmişin yine reyiz. Geceler yoğun mu geçiyor
Diziyi kendin çekiyorsun sanırım5te yattim bugun diziye başladıkta hshs
Hem yazıp hem oynuyorlar canımDiziyi kendin çekiyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?