Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuşum sonu güzel olsun maddi kısmı da tam tersi bizde ben düşünüyorum herifim bana kiziyo çıktık bir yola yapacak birşey yok diye yetmediği yerde yakinlardan destek isticez napcaz diye

İyi bı Dr bulup gitsen

Aynen kuşum sonu güzel olsun maddi kısmı da tam tersi bizde ben düşünüyorum herifim bana kiziyo çıktık bir yola yapacak birşey yok diye yetmediği yerde yakinlardan destek isticez napcaz diye
Biz ikimiz de başından beri böyle konuşuyorduk da bir yandan haklı olarak hesaplıyorduk her yeni masrafta, hangi kartı nasıl ayarlasak diye. Ben son iğneleri beklemiyordum. Kendi kendimi o kullandıklarım son diye inandırmıştım. Üstüne üç günlük daha iğne gelince psikolojik olarak zorlandım biraz ondan alınganlığım tuttu herhalde

Hayırlısı kuzum sağlıklı kaliteli yumoslar olsun da... Bak ne güzel sen embriyolara kavuştum inşallah son bı adım daha kaldı hayırlısıyla transferi de atlat bide tutunsun inşallah sonrasında bebek eşyaları için masraf dusunelim

Amin amin. Hayırlısıyla sağlıkla olsun da inşallah dediğin gibi yapalım

evet canısıı pazartesi dönüyorumm yumurtlamaya denk geliyo
Linkte ne yazıyor hiçbir fikrim yok ha google'da çıkan linki atıyom. Amme hizmeti olsun diye ahshjsjsjd

Ahshskbsksosjshsksvıahaaksjssjjsjsbahgajahshajajahaıahhskshısshjaha
Çılgıın hemde yiihhuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…