Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KuZm nasılsın prenses nasıl
İyiyim beyazımmm sen nasılsın canoo
Maşallah sana nurum
@NealStreet ile birlikte gebe kalacaksınız gibi his var içimde

Bal0ncuk ya kuşum kan tahlilinden ne zaman sonra gittiniz kalp atışı duymaya kese görmeye.. herifime supriz düşünüyorum da ondan soruyorum
Cnm ben 9.gün test yapmıştım kan vermiştim sonr 11. Gn gittim verdim düzenli artışı görmek için..
Sonra dr beta artışına göre bana şu gün gel keseyi görelim dedi öyle gittik..
Kalbide öyle geç duymadım cok şükür
Bal0ncuk bacım doğaya mı kaçtın yine nerdesin
yok bacım herif kileri balkonu temizledi, yatakodası indi temizlendi komple
Başında duruyordum
Yasak günleri temizlik günleri
Ama daha cok iş var
Bu lanet virüste eve yardımcı ablada alamıosun güvenemiosn
evet canısıı pazartesi dönüyorumm yumurtlamaya denk geliyo
Vovvvvvvvv sakın kaçırmaaa cukummmmmmmmm
Hellöööööö kırmızılımmmm
Guzellikler, hepinizi seviyorum
Bizde seni cok seviyoruz dayloşumuz
İyi akşamlar

Iyi aksamlarrrr bacim

Allah kolaylık versin. Temizlik işi zaten zor, hamileyken daha da zordur.
Kızlar koşun. Ultrason kağıdıyla poz verirken giyilecek gelinlik modelleri örneklerini atmış Bal0ncuk

Kolay gelsin enişteye bacım Allah razı olsun valla yapsın yani yarın birgün bebe doğacak hiç yapamazsın
Bende ne yapyım dün gece acildeydim çok ağrım oldu halbuki çarşamba görmştük dr en ufak ağrıda geleceksın dedi gittik iyimiş şükür bıktı dr bizden napak

Ben kan testi sonucunda söylemek istemiyorum Dr gel bakalım dediğinde hadi dicem Dr cagiriyo berbaer gitcez orda öğrenecek direk hayale bak ve nasıl ama inşallah balusum benim içimde de öyle bı his var

Iyi aksamlarrrr bacim
İyimisen inşallah avukat hanımcım
Allah kolaylık versin. Temizlik işi zaten zor, hamileyken daha da zordur.

Kızlar koşun. Ultrason kağıdıyla poz verirken giyilecek gelinlik modelleri örneklerini atmış Bal0ncuk
hahahhahaaha ayy ultrason kağıdıyla poz vermek hiç bana göre değil ama terelellim ya
Bence o pozlar baydı artık

Valla bende öyle diyorum Allah razı olsun, elinden her iş geliyor çünkü 9 yıl hep kendi ayakları üzerinde durmuş şehir dışında.. Cillop gibi yapıyor, hayat müşterek.. Risk almak istemiyorum kendimi iyi hissetsem bile..
Kaldıki kendi yaptırmıo.. Bişey yapsam kızıyor
Allah allah neden böyle oluyor acaba
Bişey dedimi dr beyazm

Ben kan testi sonucunda söylemek istemiyorum Dr gel bakalım dediğinde hadi dicem Dr cagiriyo berbaer gitcez orda öğrenecek direk hayale bak ve nasıl ama inşallah balusum benim içimde de öyle bı his var
Cnmm daha pozitif çkar çkmaz öyle olmazki göremezsn
Göremeyince stres olursun
Sen cok acele etme yinede

Dolgumu kırdım
İki gündür hem diş hem migren ağrısı çekiyorum ama
Anaaamm o cok fenadır
Geçmiş olsun cnm

hahahhahaaha ayy ultrason kağıdıyla poz vermek hiç bana göre değil ama terelellim ya
Bence o pozlar baydı artık
Dalga geçiyorum ya bir hamile kalalım modası geçmiş, gelen bütün akımlara uyacağız diye Daha önce de yazdım. Bizim doğru düzgün düğün fotoğrafımız bile yok. Hele basılı halde hiç yok. O kadar uzağım o işlere ama instamom olucam
Ne güzel Allah bozmasın. Bence de hayat müşterek, yapsınlar
Cnmm daha pozitif çkar çkmaz öyle olmazki göremezsn
Göremeyince stres olursun
Sen cok acele etme yinede
Bu kız hızla yapıp doğuracak illa, dayanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…