- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.601
Bebeğinde ışık hızıyla diş çıkarsn yürüsünDalga geçiyorum ya bir hamile kalalım modası geçmiş, gelen bütün akımlara uyacağız diyeDaha önce de yazdım. Bizim doğru düzgün düğün fotoğrafımız bile yok. Hele basılı halde hiç yok. O kadar uzağım o işlere ama instamom olucam
Ne güzel Allah bozmasın. Bence de hayat müşterek, yapsınlar
Bu kız hızla yapıp doğuracak illa, dayanamıyor
Geçmiş olsunDolgumu kırdım
İki gündür hem diş hem migren ağrısı çekiyorum ama
Ben folidays kullanıyorum ama bana doktor onu verdi diye ondan devam ettim. Inofolic combi iyi diyorlar yumurta gelişimi için. Doktorun bir şey önerseymiş keşke yaDoktorum bana folikasite başla dedi, sizce ne kullanayım bebişler
Iyiyim calisiyorum bugun yogun baya.İyimisen inşallah avukat hanımcım
hahahhahaaha ayy ultrason kağıdıyla poz vermek hiç bana göre değil ama terelellim ya
Bence o pozlar baydı artık
Valla bende öyle diyorum Allah razı olsun, elinden her iş geliyor çünkü 9 yıl hep kendi ayakları üzerinde durmuş şehir dışında.. Cillop gibi yapıyor, hayat müşterek.. Risk almak istemiyorum kendimi iyi hissetsem bile..
Kaldıki kendi yaptırmıo.. Bişey yapsam kızıyor
Allah allahneden böyle oluyor acaba
Bişey dedimi dr beyazm
Cnmm daha pozitif çkar çkmaz öyle olmazki göremezsn
Göremeyince stres olursun
Sen cok acele etme yinede
Anaaamm o cok fenadır
Geçmiş olsun cnm
Bilmiyorum ki bacım ya gidiyoz herşey normal diyo ama ağrılarım var iğne oldum dün progestan işte kritik haftalara giriyoruz dua et olur mu cano senın duaların kabul olur şimdiİyimisen inşallah avukat hanımcım
hahahhahaaha ayy ultrason kağıdıyla poz vermek hiç bana göre değil ama terelellim ya
Valla bende öyle diyorum Allah razı olsun, elinden her iş geliyor çünkü 9 yıl hep kendi ayakları üzerinde durmuş şehir dışında.. Cillop gibi yapıyor, hayat müşterek.. Risk almak istemiyorum kendimi iyi hissetsem bile..
Bişey dedimi dr beyazm
Anaaamm o cok fenadır
Geçmiş olsun cnm
Cnm inofolic kullan yumurta kalitesini arttırıyorDoktorum bana folikasite başla dedi, sizce ne kullanayım bebişler
İyiyim kuzucuk aynı şeyler vallaIyiyim calisiyorum bugun yogun baya.
Sen nasilsin bebisimiz nasil
Bilmiyorum ki bacım ya gidiyoz herşey normal diyo ama ağrılarım var iğne oldum dün progestan işte kritik haftalara giriyoruz dua et olur mu cano senın duaların kabul olur şimdi
Yok zaten pozitif çıkar çıkmaz demicem pozitif diye nolur nolmazteeeee Dr kontrole çağırdığı da dicemİyimisen inşallah avukat hanımcım
Bişey dedimi dr beyazm
Anaaamm o cok fenadır
Geçmiş olsun cnm
Kime demeyeceksin bunu ben anlamadım. Kocandan mı saklayacaksın pozitifi öğrenince?Yok zaten pozitif çıkar çıkmaz demicem pozitif diye nolur nolmazteeeee Dr kontrole çağırdığı da dicem
Ben de hiç uçağa binmedim, babama söyliyim de bana böyle sürpriz yapsınBal0ncuk Miss Bride Hanginizin kızı bu?
Uçak | Corona yüzünden hiç uçağa binememiş kızına babasından sürpriz | By Troll Marketing | Facebook
6 B views, 64 likes, 7 loves, 40 comments, 11 shares, Facebook Watch Videos from Troll Marketing: Corona yüzünden hiç uçağa binememiş kızına babasından sürprizfb.watch
EvetKime demeyeceksin bunu ben anlamadım. Kocandan mı saklayacaksın pozitifi öğrenince?
Ondan nasıl saklayacaksın la? Biz işemeye bile beraber gideceğiz nerdeyse ahshsh
Eli değmişken ışıklı ayakkap da alsın tam olsunBen de hiç uçağa binmedim, babama söyliyim de bana böyle sürpriz yapsın
Test yaptırmaz zaten direk kan verdirir bana stres oluyom diye kiziyo takma diyoOndan nasıl saklayacaksın la? Biz işemeye bile beraber gideceğiz nerdeyse ahshsh
Ee haberi olacak işte. Benimki şimdiden biliyor transferden 12 gün sonra kanda bakıldığını. Transfer olmadan geri sayıma başladıkTest yaptırmaz zaten direk kan verdirir bana stres oluyom diye kiziyo takma diyo
Bakalım benimki napacakEe haberi olacak işte. Benimki şimdiden biliyor transferden 12 gün sonra kanda bakıldığını. Transfer olmadan geri sayıma başladık
Neden olmasın, vardı bnm küçükkenEli değmişken ışıklı ayakkap da alsın tam olsun
Kızlar acele etmeyin ya, transferden 2 ay sonra bakinca görürsünüz, niye acele ediyorsunuz
Bizim de yok hic basili, hala seccez alcaz sozde. Ama 7 yil geçti, oyle minik bir detay varDalga geçiyorum ya bir hamile kalalım modası geçmiş, gelen bütün akımlara uyacağız diyeDaha önce de yazdım. Bizim doğru düzgün düğün fotoğrafımız bile yok. Hele basılı halde hiç yok. O kadar uzağım o işlere ama instamom olucam
Ne güzel Allah bozmasın. Bence de hayat müşterek, yapsınlar
Bu kız hızla yapıp doğuracak illa, dayanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?