Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar acele etmeyin ya, transferden 2 ay sonra bakinca görürsünüz, niye acele ediyorsunuz
Bize transferden sonra da bu şekilde telkinlerde bulunur musun Ajan D?
Bizim de yok hic basili, hala seccez alcaz sozde. Ama 7 yil geçti, oyle minik bir detay var nikah goruntulerimz ve fotolarmiz da yok elimizde
Bizim de iki yıl dolacak. Adam hala seçtiklerimize ayar çekecek geri yollayacak. En son bilgisayarı bozulmuştu geçen Aralık ayında ahshsjndn Her sorduğumuzda da bir bahanesi var. Biz bir de profesyonel fotoğrafçıyla da anlaşmadık. Adam hobi olarak fotoğraf çeken biri. Ben öyle salak salak pozlar veremem bizi doğal halimizle çeksin işte dedim Instagram'dan buldum adamı. O kadar doğal ki fotoğrafların yarısında ağzımız burnumuz kayık

Elbette bulunamam, kan verin diye darlarim

Bizim de bagimsiz calisan, foto disinda birsuru ek is yapan biriydi, bizle basladi gelin fotolarina diyebilirim yani asil isi fotoculuk degil ama onu da yapıyor, küçüklüğünden beri amcamin yaninda da calismis, amcam fotocuydu bıraktı. Oyle stüdyosu vs yok yani dogads cekildik doğaçlama

Kendim dışında böyle çekim yaptırdığını duyduğum ilk insansın. Bizimki de tam öyle dediğin şekilde oldu
Darlama kısmı için şimdiden teşekkürler

Terelellide onu dedi bakcam baloncuğum

Yok zaten pozitif çıkar çıkmaz demicem pozitif diye nolur nolmazteeeee Dr kontrole çağırdığı da dicem
Allah seni ya

Benim olabilir böyle babası varken aklını kaçırabilie
Terelellide onu dedi bakcam baloncuğum
Topak topak bebek olsun inşallah cnm

Amin kuzum amin

Niye yemiyon hayir yasaksa ben blmyordum ve epey de yedim kac kere
Etli çiğköfte tamamen yasak, konu dışı.
Etsiz çiğköfteyi dürüm halinde alırsan içindeki bitkiler tam yıkanmamış olabiliyor toksoplazma olabilir.
Ayrı ayrı da alsan bile çiğköfte taze olmadığı için bakteri ürüyormuş.
Onlar beni hiç kesmiyo kız @NealStreet

Boyle zamanlarda vucut gebelige hazirlaniyor diyorlar canim, belki oyledir... Üzülme lütfen
İnşallah öyledir.Bu ay,bedenim hazırlanmıştır tutar diye düşündüm gene tutmadı ama neyse ki fake te atmadıBelki de o ay bu aydır..Milleti uyuturken ben de uyurum belki vahvsuvsıb
İyi bı Dr bulup gitsen
Bende miyom vardı kuzum 2020 Ağustosta ameliyat oldum.Doktor tüpleri de kontrol etti.Sol tüp miyomdan zarar görmüş ama sağ tüp normal,zaten tek tüp bize yeter demişti.Bir sorun görünmüyor.Büyük ihtimalle stresten olmuyor

Benimde sağ tıkalı sadece sol işlek kuzum bizimde olmadı biz direk gittik tüp bebek istiyoruz diye özel e orda öğrendik eşimin ileri hızlı hareketli sayısının az olduğunu direk tüp bebek istiyoruz dedik Dr da mikro yapalım madem dedi

Etli cig kofte satan bir yer var mi ki artik, onu dusunmemistim ben de yok direkt paketli alıyoruz biz. Ama bakteri ureyen kimbilir neler var ya ne bilim canin cok çekiyorsa al bol ayranla ye. Ya da şey yap, yumurtalı. O zaman haslandigi için bakteri kalmaz.
Ay hadi insallah yevrummmm, eli kulagindadir bak ben sana diim, rahim hazirlanirken oyle degisiklikler olyorms

Evde kendiniz yapın robottan geçirince gayette güzel oluyor hem ön dk da hazırlanıyor en azından istek gidene kadar yeterli olur hem temiz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…