- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.621
Bize transferden sonra da bu şekilde telkinlerde bulunur musun Ajan D?Kızlar acele etmeyin ya, transferden 2 ay sonra bakinca görürsünüz, niye acele ediyorsunuz
Bizim de iki yıl dolacak. Adam hala seçtiklerimize ayar çekecek geri yollayacak. En son bilgisayarı bozulmuştu geçen Aralık ayında ahshsjndn Her sorduğumuzda da bir bahanesi var. Biz bir de profesyonel fotoğrafçıyla da anlaşmadık. Adam hobi olarak fotoğraf çeken biri. Ben öyle salak salak pozlar veremem bizi doğal halimizle çeksin işte dedim Instagram'dan buldum adamı. O kadar doğal ki fotoğrafların yarısında ağzımız burnumuz kayıkBizim de yok hic basili, hala seccez alcaz sozde. Ama 7 yil geçti, oyle minik bir detay varnikah goruntulerimz ve fotolarmiz da yok elimizde
Elbette bulunamam, kan verin diye darlarimBize transferden sonra da bu şekilde telkinlerde bulunur musun Ajan D?
Bizim de iki yıl dolacak. Adam hala seçtiklerimize ayar çekecek geri yollayacak. En son bilgisayarı bozulmuştu geçen Aralık ayında ahshsjndn Her sorduğumuzda da bir bahanesi var. Biz bir de profesyonel fotoğrafçıyla da anlaşmadık. Adam hobi olarak fotoğraf çeken biri. Ben öyle salak salak pozlar veremem bizi doğal halimizle çeksin işte dedim Instagram'dan buldum adamı. O kadar doğal ki fotoğrafların yarısında ağzımız burnumuz kayık
Kendim dışında böyle çekim yaptırdığını duyduğum ilk insansın. Bizimki de tam öyle dediğin şekilde olduElbette bulunamam, kan verin diye darlarim
Bizim de bagimsiz calisan, foto disinda birsuru ek is yapan biriydi, bizle basladi gelin fotolarina diyebilirimyani asil isi fotoculuk degil ama onu da yapıyor, küçüklüğünden beri amcamin yaninda da calismis, amcam fotocuydu bıraktı. Oyle stüdyosu vs yok yani dogads cekildik doğaçlama
Bizim her şeyimiz değişikKendim dışında böyle çekim yaptırdığını duyduğum ilk insansın. Bizimki de tam öyle dediğin şekilde oldu
Darlama kısmı için şimdiden teşekkürler
Bişey önermedi valla iç dedi sadeceGeçmiş olsun
Ben folidays kullanıyorum ama bana doktor onu verdi diye ondan devam ettim. Inofolic combi iyi diyorlar yumurta gelişimi için. Doktorun bir şey önerseymiş keşke ya
Terelellide onu dedi bakcam baloncuğumCnm inofolic kullan yumurta kalitesini arttırıyor
Biraz pahalı diğerlerine göre ama değer bence
İyiyim kuzucuk aynı şeyler valla
Dualarım seninle
Hatta burdaki herkesle..
Sağlıkla kucaklarımıza alalım
Sağlıkla gebe kalsınlar
Sağlıkla ilerlesin
Allah seni yaYok zaten pozitif çıkar çıkmaz demicem pozitif diye nolur nolmazteeeee Dr kontrole çağırdığı da dicem
Benim olabilir böyle babası varken aklını kaçırabilieBal0ncuk Miss Bride Hanginizin kızı bu?
Uçak | Corona yüzünden hiç uçağa binememiş kızına babasından sürpriz | By Troll Marketing | Facebook
6 B views, 64 likes, 7 loves, 40 comments, 11 shares, Facebook Watch Videos from Troll Marketing: Corona yüzünden hiç uçağa binememiş kızına babasından sürprizfb.watch
Topak topak bebek olsun inşallah cnmTerelellide onu dedi bakcam baloncuğum
O zaman sen o dediğimi araştır bi. Onun faydasını gören çok var gibi. İçindeki İnositol başka şeyler için de faydalıymışBişey önermedi valla iç dedi sadece
Amin kuzum aminCnm inofolic kullan yumurta kalitesini arttırıyor
Biraz pahalı diğerlerine göre ama değer bence
İyiyim kuzucuk aynı şeyler valla
Dualarım seninle
Hatta burdaki herkesle..
Sağlıkla kucaklarımıza alalım
Sağlıkla gebe kalsınlar
Sağlıkla ilerlesin
Yasak mı ki? Hazır çiğ köftelerde et yok kiKızlar canım deli gibi çiğ köfte istiyor ya, aylar oldu.
Ondan nasıl saklayacaksın la? Biz işemeye bile beraber gideceğiz nerdeyse ahshsh
Yok ama internette etsiz de olsa bekleyince bakteri oluyo falan diyo ya.Yasak mı ki? Hazır çiğ köftelerde et yok ki
Niye yemiyonKızlar canım deli gibi çiğ köfte istiyor ya, aylar oldu.
Hazır çiğ köfte karışımı varmış Bağdat'ın mı ne. Geçen reklamda gördüm. En azından nefsini köreltir belkiYok ama internette etsiz de olsa bekleyince bakteri oluyo falan diyo ya.
Etli çiğköfte tamamen yasak, konu dışı.Niye yemiyonhayir yasaksa ben blmyordum ve epey de yedim kac kere
İnşallah öyledir.Bu ay,bedenim hazırlanmıştır tutar diye düşündüm gene tutmadı ama neyse ki fake te atmadıBoyle zamanlarda vucut gebelige hazirlaniyor diyorlar canim, belki oyledir... Üzülme lütfen
Bende miyom vardı kuzum 2020 Ağustosta ameliyat oldum.Doktor tüpleri de kontrol etti.Sol tüp miyomdan zarar görmüş ama sağ tüp normal,zaten tek tüp bize yeter demişti.Bir sorun görünmüyor.Büyük ihtimalle stresten olmuyorİyi bı Dr bulup gitsen
Benimde sağ tıkalı sadece sol işlek kuzum bizimde olmadı biz direk gittik tüp bebek istiyoruz diye özel e orda öğrendik eşimin ileri hızlı hareketli sayısının az olduğunu direk tüp bebek istiyoruz dedik Dr da mikro yapalım madem dediİnşallah öyledir.Bu ay,bedenim hazırlanmıştır tutar diye düşündüm gene tutmadı ama neyse ki fake te atmadıBelki de o ay bu aydır..Milleti uyuturken ben de uyurum belki vahvsuvsıb
Bende miyom vardı kuzum 2020 Ağustosta ameliyat oldum.Doktor tüpleri de kontrol etti.Sol tüp miyomdan zarar görmüş ama sağ tüp normal,zaten tek tüp bize yeter demişti.Bir sorun görünmüyor.Büyük ihtimalle stresten olmuyor
Etli cig kofte satan bir yer var mi ki artik, onu dusunmemistim ben deEtli çiğköfte tamamen yasak, konu dışı.
Etsiz çiğköfteyi dürüm halinde alırsan içindeki bitkiler tam yıkanmamış olabiliyor toksoplazma olabilir.
Ayrı ayrı da alsan bile çiğköfte taze olmadığı için bakteri ürüyormuş.
Onlar beni hiç kesmiyo kız @NealStreet
Ay hadi insallah yevrummmm, eli kulagindadir bak ben sana diim, rahim hazirlanirken oyle degisiklikler olyormsİnşallah öyledir.Bu ay,bedenim hazırlanmıştır tutar diye düşündüm gene tutmadı ama neyse ki fake te atmadıBelki de o ay bu aydır..Milleti uyuturken ben de uyurum belki vahvsuvsıb
Bende miyom vardı kuzum 2020 Ağustosta ameliyat oldum.Doktor tüpleri de kontrol etti.Sol tüp miyomdan zarar görmüş ama sağ tüp normal,zaten tek tüp bize yeter demişti.Bir sorun görünmüyor.Büyük ihtimalle stresten olmuyor
Evde kendiniz yapın robottan geçirince gayette güzel oluyor hem ön dk da hazırlanıyor en azından istek gidene kadar yeterli olur hem temiz sonuçtaEtli çiğköfte tamamen yasak, konu dışı.
Etsiz çiğköfteyi dürüm halinde alırsan içindeki bitkiler tam yıkanmamış olabiliyor toksoplazma olabilir.
Ayrı ayrı da alsan bile çiğköfte taze olmadığı için bakteri ürüyormuş.
Onlar beni hiç kesmiyo kız @NealStreet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?