- 8 Mayıs 2020
- 427
- 523
- 23
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.641
Açıkçası tüp bebeği karşılayacak bir bütçem yok kuzumBenimde sağ tıkalı sadece sol işlek kuzum bizimde olmadı biz direk gittik tüp bebek istiyoruz diye özel e orda öğrendik eşimin ileri hızlı hareketli sayısının az olduğunu direk tüp bebek istiyoruz dedik Dr da mikro yapalım madem dedi
Dayler ım inşallah öyledir çünkü yaş ilerledikçe,olmasa da olur diyorum..Etli cig kofte satan bir yer var mi ki artik, onu dusunmemistim ben deyok direkt paketli alıyoruz biz. Ama bakteri ureyen kimbilir neler var ya ne bilim canin cok çekiyorsa al bol ayranla ye. Ya da şey yap, yumurtalı. O zaman haslandigi için bakteri kalmaz.
Ay hadi insallah yevrummmm, eli kulagindadir bak ben sana diim, rahim hazirlanirken oyle degisiklikler olyorms
Perşembe günü yumurta toplanacak benden sonra rahmi dinlendirmeye alacak duruma göre bir ya da iki ay sonra transfer olacak bakalım aynen maddi yönden zorluyor ama napalim yaşlarda geciyor sen bı urolojiye götür eşini ona da bakilsinAçıkçası tüp bebeği karşılayacak bir bütçem yok kuzumAma şöyle yapabilirim eşime sperm sayısı ve hareketliliğiyle ilgili bir test yaptırtabilir ve ona uygun ilaç,kür kullandırabilirim Ne zaman uygulayacaklar sana peki bu işlemi?
Dayler ım inşallah öyledir çünkü yaş ilerledikçe,olmasa da olur diyorum..
Kac yasindasin canım, elbette olmak zorunda değil, kendini kısıtlama, ama en hayirlisi olsun insallahAçıkçası tüp bebeği karşılayacak bir bütçem yok kuzumAma şöyle yapabilirim eşime sperm sayısı ve hareketliliğiyle ilgili bir test yaptırtabilir ve ona uygun ilaç,kür kullandırabilirim Ne zaman uygulayacaklar sana peki bu işlemi?
Dayler ım inşallah öyledir çünkü yaş ilerledikçe,olmasa da olur diyorum..
Allah seni ya
Benim olabilir böyle babası varken aklını kaçırabilie
Topak topak bebek olsun inşallah cnm
Baktım evet ya ama benim problemim büyük hap yutamıyorumO zaman sen o dediğimi araştır bi. Onun faydasını gören çok var gibi. İçindeki İnositol başka şeyler için de faydalıymış
Hayır olsun kuzummmSabaha kadar aile faciası çözmeye çalıştım, ne uykusu oy oy, size günaydın ben bi iki saat uyuyorum güzellikler.
Annem boşanmaya kalkıyo, yapma etme diyoruz, teyzelerim akıl vereceğine boşan hayatını yaşa diye gaz veriyolar, 30 yıllık evlilik, babam anneme evler almış, ayda 5-6 bin veriyo eline hesapsız. Gez, eğlen, hayatını yaşa karışmıyo. Geçmişte zorluğunu çektin bak anne şimdi yaşlılığınızda sefasını sür diyorum, dinlemiyo. Tutturdu boşanıcam diye, o boşan diyenler boşandıktan sonra yanında olmayacak diyorum anlamıyo.Hayır olsun kuzummm
Sebep ne boşanmasi için 30 yıllık evliliği bitirmesi için çok çok geçerli bı sebep olması lazım ki kardeşleri bosaninca yanında destek olacaklar mi kiAnnem boşanmaya kalkıyo, yapma etme diyoruz, teyzelerim akıl vereceğine boşan hayatını yaşa diye gaz veriyolar, 30 yıllık evlilik, babam anneme evler almış, ayda 5-6 bin veriyo eline hesapsız. Gez, eğlen, hayatını yaşa karışmıyo. Geçmişte zorluğunu çektin bak anne şimdi yaşlılığınızda sefasını sür diyorum, dinlemiyo. Tutturdu boşanıcam diye, o boşan diyenler boşandıktan sonra yanında olmayacak diyorum anlamıyo.
Deliricem yemin ederim.
dünden beri uğraşıyorum yuvaları yıkılmasın diye.
Şuan bakarsan elle tutulur bişey yok, bundan 15 yıl önce babam da bayağı hatalar yapmıştı, sonra düzeldi, ama annem ne boşandı ne de bunları unuttu. Sürekli başına kaktı, en sonunda da ortada bişey yokken ben boşanıyorum dedi. Babamı aradım, o da ben ne yapıyim kızım, peşinden gitmem artık madem öyle, dedi.Sebep ne boşanmasi için 30 yıllık evliliği bitirmesi için çok çok geçerli bı sebep olması lazım ki kardeşleri bosaninca yanında destek olacaklar mi ki
Kıyamam valla kuzum keşke şimdi boşan diyenler 15 yıl önce deselermis madem yaşanmış bitmiş madem o zaman bosanmadin ne diye şimdi bosanmaya calisirsinki baban da haklı sonuçta sürekli yapılan hata benim başıma kakilsa dursa ne halin varsa gör derim eninde sonunda keske annen kardeslerinde teselli aramasaydi sonuçta uzaktakiler için hava hoş ufacık bı şeyde bile hemen boşa gitsin bı yuva kolaylikla kurulmuyor malesef ki yılların emeği var... Malesef annen şuan baya bı dolmuş durumda o yüzden sen a desende o Z anlayacak hep keşke yalnız kalabilseydi birazŞuan bakarsan elle tutulur bişey yok, bundan 15 yıl önce babam da bayağı hatalar yapmıştı, sonra düzeldi, ama annem ne boşandı ne de bunları unuttu. Sürekli başına kaktı, en sonunda da ortada bişey yokken ben boşanıyorum dedi. Babamı aradım, o da ben ne yapıyim kızım, peşinden gitmem artık madem öyle, dedi.
Şimdi babam evde, annem de ananemde dolduruyolar durmadan, boşan hayatını yaşa diye. Annem bizi dinlemiyo, kardeşime de ablan beni suçluyo diyomuş, halbuki yuvanı yıkmadan önce bi düşün dedim sadece. Gururuma dokunuyo sonuçta babam, niye milletin muhabbetine meze ediyorsun ki. Ayrılacaksan da temiz ayrıl dedim, kızdı.
Gözünü karartmış, kim haklı kim haksız tartışılır, anneme sevmiyosanız boşanın dicem, babama da. Ne yaparlarsa yapsınlar, karnım burnumda nerdeyse, sabaha kadar ağladım oturup sinirim bozuldu. Hiç uğraşamıycam.Kıyamam valla kuzum keşke şimdi boşan diyenler 15 yıl önce deselermis madem yaşanmış bitmiş madem o zaman bosanmadin ne diye şimdi bosanmaya calisirsinki baban da haklı sonuçta sürekli yapılan hata benim başıma kakilsa dursa ne halin varsa gör derim eninde sonunda keske annen kardeslerinde teselli aramasaydi sonuçta uzaktakiler için hava hoş ufacık bı şeyde bile hemen boşa gitsin bı yuva kolaylikla kurulmuyor malesef ki yılların emeği var... Malesef annen şuan baya bı dolmuş durumda o yüzden sen a desende o Z anlayacak hep keşke yalnız kalabilseydi biraz
Aynen kuzum sen kendi bebisini düşün şuan bu saatten sonra onlar için yapabileceğin birsey yok yaşlarını başlarını aldılar sonuçta... Eee naptın alışveriş falan başladın mı bebise neler aldinGözünü karartmış, kim haklı kim haksız tartışılır, anneme sevmiyosanız boşanın dicem, babama da. Ne yaparlarsa yapsınlar, karnım burnumda nerdeyse, sabaha kadar ağladım oturup sinirim bozuldu. Hiç uğraşamıycam.
Selam balomcuğumSelam herkese
Gözünü karartmış, kim haklı kim haksız tartışılır, anneme sevmiyosanız boşanın dicem, babama da. Ne yaparlarsa yapsınlar, karnım burnumda nerdeyse, sabaha kadar ağladım oturup sinirim bozuldu. Hiç uğraşamıycam.
Naber cukom.. Yumurtlamayı kaçırma beybiSelam balomcuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?