Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim valla bıçak gibi saplaniyo ara ara tedirgin olduk Dr u da aratmadim
Yumurtalıkların o kadar doluluğa alışmadığı ve şu an fazlasıyla dolu oldukları için öyle. Sen yine de iletişimde olduğun bir hemşire vs varsa çekinme ara. Ağır iş yapma, ani hareket vs de yapma çok. Fazla yorma kendini. Protein ağırlıklı beslen. Az az sık sık olmak üzere bol su iç

Direk Dr u arıyoruz da ne bileyim bu Ağrı'da da aramak istemedim açıkçası bıçak saplanır gibi geliyo su içmiyorum unutuyorum hatta bu ara daha da azalttım su içmeyi herif de kızıyor tutma oruç iç suyunu diye

Kızlar ya sağ dizimin üstüne basamıyorum diz kapagımın içe doğru olan tarafıda biraz şişti soğuk koyduk yok geçmiyor çok ağrıyor bir önerisi olan var mı ilaç da alamıyorum çok acı çekiyorum zonkluyor resmen

Ters hareket falan mı yaptın ki acaba.. ne ağrısı bilmiyoruz ki kuzum ne desem boş bı sıcak bı soğuk pres yapılıyor genelde diz ağrılarına ama ters etki yapmasın

Ağrı oluyor maalesef. Şişkinlik de hissedebilirsin. Doktorunla yarın mutlaka konuş. Oruç tuttuğunu da söyle. Suyu en azından iftarla sahur arasında mutlaka ama mutlaka dengeli dağıtarak iç. Gerekirse sahura kadar otur. Dura dura azar azar iç. Susuz kalma

Şu dört gün tutmiyim olmazsa dedim bende zaten Çarşamba perşembe tutamicam Çarşamba günkü haplar gündüz vakti tok karına Perşembe de anestezi olacak tutamicam... Sorma dolu dolu kasıklarım

Ters hareket falan mı yaptın ki acaba.. ne ağrısı bilmiyoruz ki kuzum ne desem boş bı sıcak bı soğuk pres yapılıyor genelde diz ağrılarına ama ters etki yapmasın
Bilmiyorum kı çok duşundum ne yaptım da böle oldu diye ya topuğuma vuruyor valla dayanılmaz gale geldı dunden beri sıcak denemedım bir de onu denıycem sağol canım

Kızlar ben birazcık uzayacağım. İster istemez okuyup etkileniyorum olumsuz sonuç alanlardan. Bu yüzden eşimle de zıtlaştık biraz. Okuduklarımdan etkilendiğim için kendi başına iş çıkarıyorsun diye kızıyor haklı olarak. Biraz birlikte vakit geçirelim, kafam dağılsın istiyorum ben de. Dualarım sizinle. Buraları çocuk bahçesine çevireceğiz inşallah hayırlısıyla. Az kendime geleyim dönerim yine

kendini toparla gel kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…