- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.681
Dualarım seninle askos kafanı dağıt eşinle vakit geçir ama bizi buraları da unutmaKızlar ben birazcık uzayacağım. İster istemez okuyup etkileniyorum olumsuz sonuç alanlardan. Bu yüzden eşimle de zıtlaştık biraz. Okuduklarımdan etkilendiğim için kendi başına iş çıkarıyorsun diye kızıyor haklı olarak. Biraz birlikte vakit geçirelim, kafam dağılsın istiyorum ben de. Dualarım sizinle. Buraları çocuk bahçesine çevireceğiz inşallah hayırlısıyla. Az kendime geleyim dönerim yine
Sağol bidenemİyimisen inşallah avukat hanımcım
hahahhahaaha ayy ultrason kağıdıyla poz vermek hiç bana göre değil ama terelellim ya
Bence o pozlar baydı artık
Valla bende öyle diyorum Allah razı olsun, elinden her iş geliyor çünkü 9 yıl hep kendi ayakları üzerinde durmuş şehir dışında.. Cillop gibi yapıyor, hayat müşterek.. Risk almak istemiyorum kendimi iyi hissetsem bile..
Kaldıki kendi yaptırmıo.. Bişey yapsam kızıyor
Allah allahneden böyle oluyor acaba
Bişey dedimi dr beyazm
Cnmm daha pozitif çkar çkmaz öyle olmazki göremezsn
Göremeyince stres olursun
Sen cok acele etme yinede
Anaaamm o cok fenadır
Geçmiş olsun cnm
Tedirginsen doktor ile görüş ama bence normal canım.Bilemedim valla bıçak gibi saplaniyo ara ara tedirgin olduk Dr u da aratmadim
Ben çok daha iyiyim dişimin arasına birşey kaçmadıkçaSen naptın nasıl oldun kusum
Alla alla geçmiş olsun canımKızlar ya sağ dizimin üstüne basamıyorum diz kapagımın içe doğru olan tarafıda biraz şişti soğuk koyduk yok geçmiyor çok ağrıyor bir önerisi olan var mı ilaç da alamıyorum çok acı çekiyorum zonkluyor resmen
Tamamen gitmediğini biliyorum ve geldiğinde bomba gibi geleceksin ve belkide bomba gibi haberlerle geleceksinKızlar ben birazcık uzayacağım. İster istemez okuyup etkileniyorum olumsuz sonuç alanlardan. Bu yüzden eşimle de zıtlaştık biraz. Okuduklarımdan etkilendiğim için kendi başına iş çıkarıyorsun diye kızıyor haklı olarak. Biraz birlikte vakit geçirelim, kafam dağılsın istiyorum ben de. Dualarım sizinle. Buraları çocuk bahçesine çevireceğiz inşallah hayırlısıyla. Az kendime geleyim dönerim yine
Çok pis kopya çektimohh süpersiiin
Öyle görünüyor bu gidişleDr a gitsen bi
Bilmiyorum ki parem çürüğe çıktım iyiceSağol bidenem
İnat gibi arasına birşey kaçıyor
Ama son raddeye kadar gitmeyeceğim dişçiye
Artık diş doktoru görmek istemiyorummmm
Tedirginsen doktor ile görüş ama bence normal canım.
Ben çok daha iyiyim dişimin arasına birşey kaçmadıkça
Alla alla geçmiş olsun canım
Soğuktan başka şey aklıma gelmiyorkas üstüne kas mı geldi ki
Tamamen gitmediğini biliyorum ve geldiğinde bomba gibi geleceksin ve belkide bomba gibi haberlerle geleceksin
Çok pis kopya çektim
Normal bebeğim geçecekBenim bugün çok ağrım var yaa
Enişteye suriyeli bulacaz bitaneKızlar ya sağ dizimin üstüne basamıyorum diz kapagımın içe doğru olan tarafıda biraz şişti soğuk koyduk yok geçmiyor çok ağrıyor bir önerisi olan var mı ilaç da alamıyorum çok acı çekiyorum zonkluyor resmen
Ne diyim ne diyim.... Ne diyimmmm hiç bilemedimmmmmmKızlar ben birazcık uzayacağım. İster istemez okuyup etkileniyorum olumsuz sonuç alanlardan. Bu yüzden eşimle de zıtlaştık biraz. Okuduklarımdan etkilendiğim için kendi başına iş çıkarıyorsun diye kızıyor haklı olarak. Biraz birlikte vakit geçirelim, kafam dağılsın istiyorum ben de. Dualarım sizinle. Buraları çocuk bahçesine çevireceğiz inşallah hayırlısıyla. Az kendime geleyim dönerim yine
Hemsirecik in sesi çıkmadı bugun
Aman diyimİyiyim canım sen nasılsın. Yok yok kaçmıyor
Ay bende ne diyor diyorum töbe de benim kocam yapmaz öle şeyNormal bebeğim geçecek
Enişteye suriyeli bulacaz bitane
İkinci evlilikler o yönde oluyor bizim Hatayda son zamanlarda
Sen perte çıktın bacım
Ne diyim ne diyim.... Ne diyimmmm hiç bilemedimmmmmm
Hemsirecik kırmızılandı ya havalara girdi huyu suyu değişti
Aman diyim
Vur kır parçala bu maçı kazan
Nie yapmasnAy bende ne diyor diyorum töbe de benim kocam yapmaz öle şey
Kız gece gece derdin ne yapmaz beni seviyor beni böle çürük kabul etti baştanNie yapmasn
Sebeb söyle
O zaman dikkat et kendine pertlenmeKız gece gece derdin ne yapmaz beni seviyor beni böle çürük kabul etti baştanTamam bir hareketlilik olmayabilir yani geceleri ama bensiz uyuyamaz
Valla bende pek farksız değilim be beyazımBilmiyorum ki parem çürüğe çıktım iyice
Arkadaşına bir öneride bulundun mu şöle yap geçer falan sen bilirsin desene bişeyO zaman dikkat et kendine pertlenme
Aşkoş aklıma buzdan başka bişi gelmediArkadaşına bir öneride bulundun mu şöle yap geçer falan sen bilirsin desene bişey
LilililiAşkoş aklıma buzdan başka bişi gelmedi
Onuda yapmşsn işe yaramamş
Demekki bu işin sonu perte çıkıo
Kız kurban olsun enişte sana..Lilililitamam anladık raporuda sen ver bari adama gösteririm
He şimdi oldu bacının arkasında dur adamda diyor ıhlamur iyi gelir belki içebilioz mu bacım ıhlamur sen bilirisinKız kurban olsun enişte sana..
Senden önce biz paçasını aşağı indiririz valla
Ihlamur ben 1 bardak içiyodum arada cnmmHe şimdi oldu bacının arkasında dur adamda diyor ıhlamur iyi gelir belki içebilioz mu bacım ıhlamur sen bilirisin
Tamam kuzu çok sağolIhlamur ben 1 bardak içiyodum arada cnmm
Ama rezene hep içiodm mideme bitek o iyi gelioduTamam kuzu çok sağolboğazım yine hortladı oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?