- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.701
Ben daha başta böyleysem sonunu hiç düşünemiomAma rezene hep içiodm mideme bitek o iyi geliodu
6-7 saatlik bi uğraşının ardından aralarını buldum ama iki üç saat uykuyla bittim valla, inşallah yarın kavga etmezler bir araya gelince.Aynen kuzum sen kendi bebisini düşün şuan bu saatten sonra onlar için yapabileceğin birsey yok yaşlarını başlarını aldılar sonuçta... Eee naptın alışveriş falan başladın mı bebise neler aldin
Her yerim ağrıyo valla, psikolojik yorgunluk çok beter bişey. :)kendini üzme herşey olacağına varır
Kıyamam.. Daha iyimisin beyazımBen daha başta böyleysem sonunu hiç düşünemiomAdam yıldı yarın şehir dışına çıkıyor işe ağlıyom ben bu bacakla nehalt yerim diye
Yok kuzum kasigima kramplar giriyo hazırlandım ama gidemedim Dr u arıcam bugün bakalim
Bence cok normal ama sen yinede ara görüş kuzumYok kuzum kasigima kramplar giriyo hazırlandım ama gidemedim Dr u arıcam bugün bakalim
Mecbur arıcam benimki başımın etini yiyo git bı diye bana kalırsa da normal bı tane yerine yirmi tane yumurta buyuyo ama gelse anlat herife gece boyunca uyumamış bişi olursa diyeBence cok normal ama sen yinede ara görüş kuzum
Mecbur arıcam benimki başımın etini yiyo git bı diye bana kalırsa da normal bı tane yerine yirmi tane yumurta buyuyo ama gelse anlat herife gece boyunca uyumamış bişi olursa diye
Kontrol ettirmeden iğne falan yapmam ona göre diye tehdit etti gittiolmazzzzzzzzzz
El mahkumKontrol ettirmeden iğne falan yapmam ona göre diye tehdit etti gitti
Normal diyecek benceEl mahkumbakalım ne diecek dr emmi
En azından içiniz rahat ederNormal diyecek benceçünkü dolu dolu hissediyorum ondan oluyordur başka neyden olacak dozu düşürdü düşürmese çok büyüdü ondan diyebilirdim
Bakalım saat 9 gibi ararım beklemedeyimEn azından içiniz rahat eder
Günaydın bacım ayakta durmak zorundayım güçlü olmam lazımKıyamam.. Daha iyimisin beyazım
sislik indi mi olmadı aile hekimine falan mı gitsen acabaGünaydın bacım ayakta durmak zorundayım güçlü olmam lazımoğlana kahvaltı yaptırıyorum okula gidecek bu yazı niye koyulaştı
Uyuyamadm nurum ya..Bal0ncuk sen yine erkencisin uyuyamadin mi yine
Koyu puntoya tıklamışsındır bacımGünaydın bacım ayakta durmak zorundayım güçlü olmam lazımoğlana kahvaltı yaptırıyorum okula gidecek bu yazı niye koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?