- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #189.721
Görüştüm kuzum suyu bol tuket yumurta sayın fazla o yüzden oluyo dedi yarın çatlatma ignesini vuracaksın zaten şuan büyüdüler o yüzden ağrıyor dediUyuyamadm nurum ya..
Bu arada dr aradnmı
Koyu puntoya tıklamışsındır bacım
Bir tık inmiş canım azıcık da olsa basabiliyorum gece dinlenme iyi geldı galıba ama ağrı devam yani aile hekimi yüzümüze bile bakmıyor bir kere gittim desislik indi mi olmadı aile hekimine falan mı gitsen acaba
Maşallah büyüsünler tabiGörüştüm kuzum suyu bol tuket yumurta sayın fazla o yüzden oluyo dedi yarın çatlatma ignesini vuracaksın zaten şuan büyüdüler o yüzden ağrıyor dedi
Geçmiş olsun kuşum dikkat et çok başlamaya çalış uzerineBir tık inmiş canım azıcık da olsa basabiliyorum gece dinlenme iyi geldı galıba ama ağrı devam yani aile hekimi yüzümüze bile bakmıyor bir kere gittim de
Opu dan sonra iki üç gün daha çekeceksin dedi ağrıyıMaşallah büyüsünler tabi
Eneeeee nşyekiiiVe tartıda da bir kilo fazlalik çıkar
Şakamı bu hayır hayır olamazBu kıyafetten yapcam bende
Ben doğaya karıştım bilindiği üzere herifimle nurumGençlik nerelerdesiniz beee bugün herkesin işi var sanirim
Ohhh miss bende yegenin doğum günü bugün ona kurabiye yaptım akşama şimdide dayısı hediye almamıştı dün sordu dayısına ne aldın diye onun için hediye bakmaya gidicem kuşum benim içinde çek temiz havayı içine çok özledim dağlara çıkmayı ama cikamiyoz bayadırEneeeee nşyekiii
Şakamı bu hayır hayır olamaz
Ben doğaya karıştım bilindiği üzere herifimle nurum
Miss gibi temiz dağ havası.. Kimse yok..
Gel sende
Nice mutlu sağlıklı yılları olsunOhhh miss bende yegenin doğum günü bugün ona kurabiye yaptım akşama şimdide dayısı hediye almamıştı dün sordu dayısına ne aldın diye onun için hediye bakmaya gidicem kuşum benim içinde çek temiz havayı içine çok özledim dağlara çıkmayı ama cikamiyoz bayadır
Amin kuzummm inşallah senin premsesinkini de kutlucazNice mutlu sağlıklı yılları olsun
Darısı senin yavruna olsun kuzum
Aaa nie çıkamıonuz.. Gerçi enişte çalışıo..
Bakma şu online dersler olmasa herif burda olmasa bende çkamazdım..
Ama ikimizde evdeysek tlfona bağlı kalıp vakit geçeceğine.. Birlikte vakit geçiriyoruz, sohbet muhabbet, temiz hava daha güzel oluyor
Sağol canımGeçmiş olsun kuşum dikkat et çok başlamaya çalış uzerine
Daha dur bacım başlangıç bu yerleşecek büyüyecek bebeOpu dan sonra iki üç gün daha çekeceksin dedi ağrıyı
BenEneeeee nşyekiii
Şakamı bu hayır hayır olamaz
Ben doğaya karıştım bilindiği üzere herifimle nurum
Miss gibi temiz dağ havası.. Kimse yok..
Gel sende
He aynı ben biz çatladım evde artık adam sürekli çalışıyor yasak da bile etkilemiyor bizi millet evde bizimki işte bacım bazen tırltacak gibi oluyorumAmin kuzummm inşallah senin premsesinkini de kutlucaz
herif iftara zor yetisiyo haftasonu yasak hoş yasak olmasa da calisiyo zaten haftalık tatili bile olmuyo çoğu zaman
en güzelini yapıyorsunuz kuşum tele bağlı kalmaktansa dün bizde çıktık KV ye gittik moralleri bozduk geldik teli elimde görünce kızıyordu dün dedim ama annenden destek görmüyorum hep köstek ama telde konuştuğum yazistigim insanlar olmasa emin ol ağır depresyon geçireceğim öyle mi olsun istiyorsun dedim ben varım destekcin dedi sen hep istesin ben çok bunaldim dedim kıyamam sanki keyfi gidiyo ise bişi diyemedi o bı köşede ben bı köşede aglastik
Benim ağrı esigim çok dusukmus onu öğrendim normalde bana bişi olmaz diyen cinslerdendimDaha dur bacım başlangıç bu yerleşecek büyüyecek bebebunları çekecez ki bebeler olsun sen sakin ol telaş yapma
Komşu olaydık beraber gezinirdikHe aynı ben biz çatladım evde artık adam sürekli çalışıyor yasak da bile etkilemiyor bizi millet evde bizimki işte bacım bazen tırltacak gibi oluyorum
Bacım birazda bu konuyla ilgili hassasiyetimiz oluştu sürekli aklımız ve konsantre odağımız oldu zamanla kafamız da büyüdü oldu olacak mı ne zaman olacak o yuzden en ufak şeyi bile büyütür olduk bende öleyim çünküBenim ağrı esigim çok dusukmus onu öğrendim normalde bana bişi olmaz diyen cinslerdendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?