Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu kıyafetten yapcam bende

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-26-11-11-27-794_com.whatsapp.webp
    10 KB · Görüntüleme: 28
Eneeeee nşyekiii

Şakamı bu hayır hayır olamaz

Ben doğaya karıştım bilindiği üzere herifimle nurum
Miss gibi temiz dağ havası.. Kimse yok..
Gel sende
Ohhh miss bende yegenin doğum günü bugün ona kurabiye yaptım akşama şimdide dayısı hediye almamıştı dün sordu dayısına ne aldın diye onun için hediye bakmaya gidicem kuşum benim içinde çek temiz havayı içine çok özledim dağlara çıkmayı ama cikamiyoz bayadır

Nice mutlu sağlıklı yılları olsun
Darısı senin yavruna olsun kuzum
Aaa nie çıkamıonuz.. Gerçi enişte çalışıo..
Bakma şu online dersler olmasa herif burda olmasa bende çkamazdım..
Ama ikimizde evdeysek tlfona bağlı kalıp vakit geçeceğine.. Birlikte vakit geçiriyoruz, sohbet muhabbet, temiz hava daha güzel oluyor

Amin kuzummm inşallah senin premsesinkini de kutlucaz
herif iftara zor yetisiyo haftasonu yasak hoş yasak olmasa da calisiyo zaten haftalık tatili bile olmuyo çoğu zaman
en güzelini yapıyorsunuz kuşum tele bağlı kalmaktansa dün bizde çıktık KV ye gittik moralleri bozduk geldik teli elimde görünce kızıyordu dün dedim ama annenden destek görmüyorum hep köstek ama telde konuştuğum yazistigim insanlar olmasa emin ol ağır depresyon geçireceğim öyle mi olsun istiyorsun dedim ben varım destekcin dedi sen hep istesin ben çok bunaldim dedim kıyamam sanki keyfi gidiyo ise bişi diyemedi o bı köşede ben bı köşede aglastik

He aynı ben biz çatladım evde artık adam sürekli çalışıyor yasak da bile etkilemiyor bizi millet evde bizimki işte bacım bazen tırltacak gibi oluyorum

Benim ağrı esigim çok dusukmus onu öğrendim normalde bana bişi olmaz diyen cinslerdendim
Bacım birazda bu konuyla ilgili hassasiyetimiz oluştu sürekli aklımız ve konsantre odağımız oldu zamanla kafamız da büyüdü oldu olacak mı ne zaman olacak o yuzden en ufak şeyi bile büyütür olduk bende öleyim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…